۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۰۱:۵۴
صفحهها: 1 2
۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۴۴:۱۳
تا جایی که می دونم ...
این IC ها که شامل لایه فیزیکی هم هستند ، سخت افزار خاصی نیاز دارن و همه ی قضیه به تایمینگ و 0 و 1 شدن ها ختم نمی شه . خود lpc1768 هم که کنترلر EMAC دارهه ، برای استفاده ازش نیاز به یه IC جداگانه برای لایه ی فیزیکی و ... دارهه و مستقیم به سوکت LAN وصل نمی شه ... .
موفق باشید.
این IC ها که شامل لایه فیزیکی هم هستند ، سخت افزار خاصی نیاز دارن و همه ی قضیه به تایمینگ و 0 و 1 شدن ها ختم نمی شه . خود lpc1768 هم که کنترلر EMAC دارهه ، برای استفاده ازش نیاز به یه IC جداگانه برای لایه ی فیزیکی و ... دارهه و مستقیم به سوکت LAN وصل نمی شه ... .
موفق باشید.
۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۱۹:۳۳
نقل قول: ممنون از پاسخ شما ولی مثل اینکه منظورم رو درست نرسوندمیه پیشنهاد هر چند شاید پیاده سازیش مشکل تر باشه این امکانو بهش اضافه کنید که ip از dhcp-server بگیره اونوقت این مشکل تداخل ip هم پیش نمیاد
من میخوام این دستگاه رو تولید انبوه کنم
حالا به فرض یه مشتری ده تاش رو بخره و بخواد همزمان راه اندازی کنه
چون همه ی دستگاهها ای پی شون یکیه دچار مشکل میشه
و راه حلش اینه که یا در هنگام تولید برای تک تک دستگاهها ای پی متفاوت بذاریم یا اینکه به طریقی کاربر بتونه ای پی رو عوض کنه
۱۷-فروردین-۱۳۹۵, ۱۷:۱۲:۴۱
با سلام
دوستانيكه نياز دارن اسنفاده كنن از اين برد به سايت http://iotplus.ir مرجعه كنيد و پنل هم داره كه بدون اي پي وليد شما بتونين سويچ كنيد
من استفاده كردم خوب هست ولي پنل ماهيانه شارژ بايد كني
دوستانيكه نياز دارن اسنفاده كنن از اين برد به سايت http://iotplus.ir مرجعه كنيد و پنل هم داره كه بدون اي پي وليد شما بتونين سويچ كنيد
من استفاده كردم خوب هست ولي پنل ماهيانه شارژ بايد كني
۲۰-آبان-۱۳۹۷, ۰۹:۵۲:۵۹
سلام
کسی در مورد تنطیم gateway و subnet روی ماژول enc28j60 اطلاع داره ؟
من با codevisionavr کار میکنم ...تقریبا در ارسال و دریافت local مشکلی ندارم ولی برای استفاده توی شبکه های بزرگتر نیاز به تنظیم ادرس های subnet و gateway zپیدا کردم
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن
با تشکر
کسی در مورد تنطیم gateway و subnet روی ماژول enc28j60 اطلاع داره ؟
من با codevisionavr کار میکنم ...تقریبا در ارسال و دریافت local مشکلی ندارم ولی برای استفاده توی شبکه های بزرگتر نیاز به تنظیم ادرس های subnet و gateway zپیدا کردم
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن
با تشکر
صفحهها: 1 2