ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دستور select ایجاد ستون شمارش
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
بله درسته ولی تو Datareport دستور

کد:
ow_number() over(order by id),id
جواب نمیده !

یعنی عمل نمیکنه !

با جستجویی من کردم برای Datareport هیچ راه حلی نیست باید از کریستال ریپورت استفاده کنم
کد php:
select row_number() over(order by id) as RNomber,id,name,family from tablename where name like '%علی%' 
شما این کوئری رو که بزنی فقط اسامی پرسنلی رو میاره که تو اسمشون علی وجود داره

شمارنده هم طبیعتا از یک تا هر چندتا علی داشته باشی مرتب و منظم می شماره و کنارش قرار می ده

اسم فیلد شمارنده هم که RNOMBER هست و مثل بقیه فیلدها می تونی تو دیتاریپورت نشونش بدی

اگر بازهم احساس کردی مشکل داری و نمی تونی نمایش بدی، هیچ اشکالی نداره، کامپیوترت رو خاموش کن، برو بخواب بعد افطار دوباره سعی کن حتما می شه!! یعنی شک نکن از تاثیرات گشنگیه!!! ;)
سلام .

برای دیتابیس اکسس و دیتاریپورت تا جایی که یادمه تنها راه این بود که :
سلکت رو که زدی بریزش توی یه دیتا تیبل بعد بهش یه ستون اضافه کنی و با یه حلقه از یک تا تعداد رکورد ها مقدار دهیش کنی و بعدا این دیتا تیبل رو پاس بدی به ریپورت .

روش دیگه اینکه از اکتیو ریپورت استفاده کنی تا بتونی از امکانات خود ریپورتر برای تولید شماره ردیف کمک بگیری .
استفاده از این ریپورتر خیلی ساده هست و به نسبت کریستال خیلی هم سبک تره .
(۱۵-تير-۱۳۹۳, ۰۴:۰۹:۳۸)Di Di نوشته است: [ -> ]اگر بازهم احساس کردی مشکل داری و نمی تونی نمایش بدی، هیچ اشکالی نداره، کامپیوترت رو خاموش کن، برو بخواب بعد افطار دوباره سعی کن حتما می شه!! یعنی شک نکن از تاثیرات گشنگیه!!! ;)
عزیز ربطی به کم خوابی افطار و... نداره روشی شما گفتین درسته تو خود sql یا خود vb6 جواب میده ولی تو Datareport جواب نمیده !

(۱۵-تير-۱۳۹۳, ۰۵:۴۶:۲۴)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]سلام .

برای دیتابیس اکسس و دیتاریپورت تا جایی که یادمه تنها راه این بود که :
سلکت رو که زدی بریزش توی یه دیتا تیبل بعد بهش یه ستون اضافه کنی و با یه حلقه از یک تا تعداد رکورد ها مقدار دهیش کنی و بعدا این دیتا تیبل رو پاس بدی به ریپورت .

روش دیگه اینکه از اکتیو ریپورت استفاده کنی تا بتونی از امکانات خود ریپورتر برای تولید شماره ردیف کمک بگیری .
استفاده از این ریپورتر خیلی ساده هست و به نسبت کریستال خیلی هم سبک تره .

روش اول که عاقلانه نیست فقط مثل اینکه لقمه دور سرت بچرخونی !

روش دوم هم خوبه ولی من از کریستال استفاده کردم دگه زورم میاد برم دوباره فرم گزارش طراحی کنم Biggrin

ولی بازم گشتم لینک دانلودشو ندیدم اگر لینک دانلود با اموزش داری ممنون میشم بذارید ممنون
شما از کدوم دیتابیس و کدوم نسخش با چه رابطی داری استفاده میکنی ؟
من از دیتابیس اکسس 2003 استفاده میکنم و با استفاده از activex data ارتباط برقرار میکنم
چون بانک اطلاعاتی زیاد سنگین نیست اکسس استفاده میکنم

مدیریت سوخت گیری ماشین آلات کارخانه هسته
(۱۵-تير-۱۳۹۳, ۱۹:۳۵:۴۸)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]شما از کدوم دیتابیس و کدوم نسخش با چه رابطی داری استفاده میکنی ؟

میشه لینک دانلود اکتیو ریپورت بدین که مطمن باشین سالمه؟
و اینکه بگین چون از طریق vb6 میشه textbox اکتیو ریپورت مقدار دهی کرد

ممنون میشم جوابمو بدین با کریستال ریپورت به مشکل بر خوردم هر کار هم میکنم مشکل حل نمیشه
(۱۵-تير-۱۳۹۳, ۱۰:۲۷:۴۰)aleas نوشته است: [ -> ].... تو خود sql یا خود vb6 جواب میده ولی تو Datareport جواب نمیده !
من متوجه نمي شم آخه؟ مگه پروژه رو با VB6 ننوشتي؟ پس تو ديتا ريپورت جواب نمي ده يعني چي آخه؟

واقعا اگر فكر مي كني جواب نمي ده، پروژه رو بزار اينجا من خودم حالش رو مي گيرم!!
صفحه‌ها: 1 2