سلام خسته نباشید
بطور مثال یه جدول دارم شامل فیلد نام و فیلد نام خانوادگی
در زمان select میخوام جز این دوتا ستون یه ستون دگه هم ایجاد بشه بنام شمارش
چطور میشه اینکار کرد؟
بسته به اینکه منظورت از فیلد شمارش چی باشه جوابت هم فرق میکنه؛
فیلد شمارش دقیقا چیه؟ قبلا وجود داره؟ یا میخوایی ایحاد بشه؟ محتویاتش چی باشه و . ...
یه مثال بزن
نه قبلا وجود نداشته
منظورم از شمارش کنار هر رکورد
1
2
3
4
بنویسه متوجه منظورم شدین؟
سلام
موقع طراحی دیتابیس یک فیلد به اسم ردیف درست کن از نوع int بعد خاصیت is identity را برابر با Yes کن
یا اگر با کوئری دیتابیس درست میکنی
اینجارا ببین
از دستور ()row_number در sql server استفاده کنید
کد:
select row_number() over(order by id),id,name,family from tablename
(۱۴-تير-۱۳۹۳, ۰۸:۲۳:۲۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]از دستور ()row_number در sql server استفاده کنید
کد:
ممنون بابی جان هم همین پاسخ دادن که من این جواب بهشون دادم
ممنون اینی شما گفتین تو sql جواب میده ولی حقیقتش من دستور برای vb6 در قسمت گزارش گیری نیاز دارم ! یعنی برای Datareport میخوام
جواب نمیده راه حل دگه ای هم وجود داره؟
(۱۴-تير-۱۳۹۳, ۰۹:۵۷:۴۰)aleas نوشته است: [ -> ] (۱۴-تير-۱۳۹۳, ۰۸:۲۳:۲۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]از دستور ()row_number در sql server استفاده کنید
کد:
ممنون بابی جان هم همین پاسخ دادن که من این جواب بهشون دادم
ممنون اینی شما گفتین تو sql جواب میده ولی حقیقتش من دستور برای vb6 در قسمت گزارش گیری نیاز دارم ! یعنی برای Datareport میخوام
جواب نمیده راه حل دگه ای هم وجود داره؟
اولا مگه نه اینکه تو اون دیتا ریپورت می خوای نام و نام خانوادگی رو نشون بدی؟؟؟ خوب گل پسر فیلد شمارنده رو هم همونطور نمایش بده دیگه!!!
دوما راه حل در دیتاریپورت استفاده از فیلدهای عمومی اون هست، مثل شماره صفحه، شماره رکورد و .... که در قسمت General Fildes یا یه چیزی تو همین مایه ها قرار گرفتن
(۱۴-تير-۱۳۹۳, ۱۵:۴۷:۱۴)Di Di نوشته است: [ -> ]اولا مگه نه اینکه تو اون دیتا ریپورت می خوای نام و نام خانوادگی رو نشون بدی؟؟؟ خوب گل پسر فیلد شمارنده رو هم همونطور نمایش بده دیگه!!!
نه دگه عزیز من مثلا اونایی اسمشون علی هسته میخوام نمایش بدم در نتیجه فیلد id اون نامرتب هسته !
(۱۴-تير-۱۳۹۳, ۱۵:۴۷:۱۴)Di Di نوشته است: [ -> ]دوما راه حل در دیتاریپورت استفاده از فیلدهای عمومی اون هست، مثل شماره صفحه، شماره رکورد و .... که در قسمت General Fildes یا یه چیزی تو همین مایه ها قرار گرفتن
متوجه نشدم !!!
(۱۴-تير-۱۳۹۳, ۱۷:۰۶:۳۲)aleas نوشته است: [ -> ]نه دگه عزیز من مثلا اونایی اسمشون علی هسته میخوام نمایش بدم در نتیجه فیلد id اون نامرتب هسته !
منظورشون این بود که مگه نمیخوایی همون نام و .. رو از بانک بخونی؟؟!
خب وقتی از اون دستورات sql استفاده کنی هم همراه نام یک آيدی واست میندازه؛ میتونی با روشی که نام رو داری توی برنامهات نشنون میدی؛ آیدی رو هم نشون بدی!!
یعنی چی نامرتبه؟!