۱۶-تير-۱۳۹۳, ۱۵:۲۸:۳۸
صفحهها: 1 2
۱۶-تير-۱۳۹۳, ۱۵:۳۲:۵۷
همین کنترل تلوزیون رو نگاه کن
در چه فاصله ای جواب میده ؟ خب همین حدودا !
فرستندش هم معمولیه
یا این هلیکوپتر کنترلیا که با مادون قرمز هستن
اینم گیرنده
در چه فاصله ای جواب میده ؟ خب همین حدودا !
فرستندش هم معمولیه
یا این هلیکوپتر کنترلیا که با مادون قرمز هستن
اینم گیرنده
۱۷-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۱۱:۳۹
سلام من پروژه کارشناسیم فرستنده وگیرنده RF که اعلام نشت گاز کنه با MQ2 از کتاب AVR جابرالوندی کمک میگیرم
که همین پروژه هست فقط سنسورش دماست. از فرستنده وگیرنده RF برای فرستادن میزان دما استفاده میشه.
حالا من تو برنامه هاش به مشکل خوردن چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1.تو پروتیوس به جای MQ2 از چی استفاده کنم؟
2.برنامه هارو راه اندازی کردم از رو کتاب که به زبان سی است ولی خروجیم 2 نشون میده با تغییر ولتاژ هم 2 عوض نشد؟
3.چه جوری ولتاژی که از سنسور میگیرم را به واحد PPM تبدیل کنم؟
مررررررسی
ایمیلم meisamfeli71@gmail.com
که همین پروژه هست فقط سنسورش دماست. از فرستنده وگیرنده RF برای فرستادن میزان دما استفاده میشه.
حالا من تو برنامه هاش به مشکل خوردن چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1.تو پروتیوس به جای MQ2 از چی استفاده کنم؟
2.برنامه هارو راه اندازی کردم از رو کتاب که به زبان سی است ولی خروجیم 2 نشون میده با تغییر ولتاژ هم 2 عوض نشد؟
مررررررسی
ایمیلم meisamfeli71@gmail.com
۱۷-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۲۱:۳۴
(۱۷-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۱۱:۳۹)meisam71 نوشته است: [ -> ]1.تو پروتیوس به جای MQ2 از چی استفاده کنم؟
ضمن سلام و عرض خوش آمد گویی خدمت شما دوست گرامی ..
1 - از پتانسیومتر استفاده نمایین
2 - بدون دیدن برنامه که نمیشه کاری کرد .. باید برنامتونو بدین تا دوستانی که c کار می کنن کمکتون کنن
3 - باید بگردین واحدهای تبدیلشو پیدا کنین
۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۳۶:۳۰
سلام
کسی شماتیک مدار فرستنده و گیرنده کنترل تلویزیون رو بلده؟ من یه فرستنده گیرنده مادون قرمز ساده میخوام،برد 1 متر هم کافیه واسم.کسی اگه یه مدار ساده میتونه معرفی کنه ممنون میشم.البه تغذیه م هم 5 ولته بیشتر نمیتونه باشه...
کسی شماتیک مدار فرستنده و گیرنده کنترل تلویزیون رو بلده؟ من یه فرستنده گیرنده مادون قرمز ساده میخوام،برد 1 متر هم کافیه واسم.کسی اگه یه مدار ساده میتونه معرفی کنه ممنون میشم.البه تغذیه م هم 5 ولته بیشتر نمیتونه باشه...
۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۰۱:۳۸:۴۹
(۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۳۶:۳۰)ahmad91 نوشته است: [ -> ]سلامدوسته عزیز یه جستجو بکنید
هزار مدل پروژه در مورده گیرنده فرستنده مادون قرمز هست
مثال :
http://www.iranled.com/forum/thread-1903...hlight=jvc
بازم هست اگه جستجو کنید
۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۵۰:۴۶
نقل قول: دوسته عزیز یه جستجو بکنیدخیلی ممنون.اتفاقا این صفحه رو هم دیدم.ولی حس میکنم اونی که میخام نیست.من فقط یه سری اطلاعات دارم که از یه میکرو میاد و میخوام این اطلاعاتو بدم به یه فرستنده و بعد در طرف گیرنده دریافتش کنم و دوباره بدم به میکرو...
هزار مدل پروژه در مورده گیرنده فرستنده مادون قرمز هست
مثال :
http://www.iranled.com/forum/thread-1903...hlight=jvc
بازم هست اگه جستجو کنید
۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۳۴:۰۳
(۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۵۰:۴۶)ahmad91 نوشته است: [ -> ]خیلی ممنون.اتفاقا این صفحه رو هم دیدم.ولی حس میکنم اونی که میخام نیست.من فقط یه سری اطلاعات دارم که از یه میکرو میاد و میخوام این اطلاعاتو بدم به یه فرستنده و بعد در طرف گیرنده دریافتش کنم و دوباره بدم به میکرو...منظورتون و یکم واضح تر اگه بیان کنید در مورده اطلاعات بهتره
یعنی میخواین مثلا یه متغیرو کامل با یه فرستنده مادون قرمز بفرستین بعد با گیرنده دریافت کنین دیگه ؟
اگه اینجوریه چه متغیری باید ارسال شه ؟
چنتا حالت ممکنه مجور باشه گیرنده دریافت کنه
شرایط مدارتون چجوریه
و...
۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۱۸:۰۶:۳۱
(۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۳۴:۰۳)WhiteNoise نوشته است: [ -> ](۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۵۰:۴۶)ahmad91 نوشته است: [ -> ]منظورتون و یکم واضح تر اگه بیان کنید در مورده اطلاعات بهتره
یعنی میخواین مثلا یه متغیرو کامل با یه فرستنده مادون قرمز بفرستین بعد با گیرنده دریافت کنین دیگه ؟
اگه اینجوریه چه متغیری باید ارسال شه ؟
چنتا حالت ممکنه مجور باشه گیرنده دریافت کنه
شرایط مدارتون چجوریه
و...
بله.بوسیله ی UART میخام یه سری متغیر رو همواره از میکرو به فرستنده بدم و در گیرنده دریافتشون کنم.درست مث فرستده و گیرنده ی RF.
مگه مهمه اطلاعاتم چجوری باشه؟!
واقعیتش من برنامه و کدشو با فرستنده و گیرنده ی RF دارم،فقط میخام بجای اون از فرستنده گیرنده ی مادون قرمز استفاده کنم... فک نمیکنم کدهاشون تفاوتی بکنه درسته؟!
۱۶-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۵۰:۰۷
یعنی میخواین جای ماژول rf مادون قرمز بزارین ؟
۱۶-مرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۰۴:۳۲
(۱۶-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۵۰:۰۷)a.mehran نوشته است: [ -> ]یعنی میخواین جای ماژول rf مادون قرمز بزارین ؟
بله دقیقا.یه فرستنده گیرنده ی ساده ای که فقط اطلاعاتو ارسال کنه و اونور هم دریافت کنه.برد 50 سانت هم کافیه حتی..
صفحهها: 1 2