ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت پایگاه اسکریپت شده روی سیستم کاربر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من پروژه ای دارم که کامل شده و دیتابیس رو اسکریپت کردم و میخوام روی سیستم کاربر پایگاه رو بسازم.
اما در خود برنامه گزینه ای پیشبینی کردم که کاربر با کلیک رو دکمه ی ایجاد پایگاه ،پایگاه رو بسازه ولی متاسفانه خطا میگیره .
چه طوری باید این اسکریپت رو توی سی شارپ بنویسم که اجرا بشه ؟ queryرو نوشتم و محتویات scriptرو توی commandtextاین کوری وارد کردم اما متاسفانه خطا میگیره لطفا راهنمایی بفرمایید.
کلا چه طوری پایگاه رو به سیستم کاربر انتقال بدم؟
راستی میخوام جداول استورد پروسیجرها و .....همه یکجا ساخته بشن.
ممنونم
(۲۴-تير-۱۳۹۳, ۱۰:۰۲:۰۶)taksa2012 نوشته است: [ -> ]سلام
من پروژه ای دارم که کامل شده و دیتابیس رو اسکریپت کردم و میخوام روی سیستم کاربر پایگاه رو بسازم.
اما در خود برنامه گزینه ای پیشبینی کردم که کاربر با کلیک رو دکمه ی ایجاد پایگاه ،پایگاه رو بسازه ولی متاسفانه خطا میگیره .
چه طوری باید این اسکریپت رو توی سی شارپ بنویسم که اجرا بشه ؟ queryرو نوشتم و محتویات scriptرو توی commandtextاین کوری وارد کردم اما متاسفانه خطا میگیره لطفا راهنمایی بفرمایید.
کلا چه طوری پایگاه رو به سیستم کاربر انتقال بدم؟
راستی میخوام جداول استورد پروسیجرها و .....همه یکجا ساخته بشن.
ممنونم

سلام
نرم افزارتون قراره روی شبکه اجرا بشه؟؟
لزومی نداره اسکریپت ببرید خود دیتابیستون را منتقل کنید زمان اجرا اتچ بکنید(با کد نویسی) یا اگر قرار نیست شبکه باشه با اسکیو ال اکپسرس بهش وصل شو