ha_60 نوشته است:3 هزار تومان نه خدا وكيلي 3 هزار تومان 8O يك سوم قيمت چيني دارم مي دم كجاي دنيا كسي با چين رقابت كرده 8O
خبر نداري قيمت يدونه اولي از 80000 تومان شروع مي شه :wink: چون برنامش رو بايد منحصرا براي اون بنويسم البته يه قفل با امكانات بدر بخورش 300000 به بالا پاتون در مي ياد البته اگه بخواين تمام كپي رايت ها رو از توش در بيارم كه ديگه بايد با هم توافق در وكنيم
5000 تومان قيمت دوميش به بعده كه تقريبا همين قدر برام در مي ياد و اصلا سودي هم نداره
یه نکته هست که میگه پر سود ترین کار جمع کردن پول خورده !!! اگرقیمت نهایی نرم افزار پایین باشه مشتری های بیشتری پیدا میکنه .... چون پول افراد بیشتری به خریدش میرسه ....
تو بازار کامپیوتر الان کیفیت قفل هم زیاد مهم نیست .... چون همه کسایی که cd کپی شده میفروشن اغلب مغازه دار هستن و چیز زیادی هم سر در نمیارن .... کرکر هایی هم که این روزا کرک میکنن بیشتر برای اسم در کردن یا ارزش نرم افزار هست .... شما خیالت راحت اگر برنامت یک قفل سخت افزاری معمولی داشته باشه و قیمتش 10 هزار تومن باشه هیچ کس نمیره سراغش.... ولی اگر یه برنامه خفن پانصد هزار تومانی بنویسی و یک قفل صد هزار تومنی هم بزاری روش ...ضمن اینکه بازاریابی را خراب کرده ای باعث تحریک هزارتا کرکر باسواد و بیسواد شدی تا بیان و برنامت را کرک کنن .... روش فکر کن .....
ضمنا برای پوسته هم فکر کنم باید بری سراغ چینی ها .....
بسيار عالي است! اما به شرط اين كه هدف از انجام اين كار آموزشي باشه نه تجاري چون ديگه اين چيزها دورش گذشت!
ببينيد شما وقتي كه بخوايد يك نرم افزاري را بفروشيد خودتون را بايد جاي كاربر بگذاريد ( اين تازه قدم اول هست ) من به عنوان اصلا حاضر نيستم نرم افزاري را بخرم كه قفلش سخت افزاري
باشه و اين موضوع تقريبا شمال همه كاربرها هم ميشه
راجع به اين چيزي كه ميگم خوب فكر كنيد :!:
الان بهترين قفل ها قفل هاي روانشناسي هستند
نقل قول: من به عنوان اصلا حاضر نيستم نرم افزاري را بخرم كه قفلش سخت افزاري
خوب نخر بازار كه تعطيل نمي شه
من به عنوان يه نويسنده برنامه اصالا برنامم رو تا فقل درست حسابي نداشته باشه به كسي نمي دم حتي اگه مجبور شم بندازمش دور همين طور كه تا حالا اين كار رو كردم چون خيلي هم فرق نمي كنه كه بندازيش دور يا بدن قفل بدي بيرون حتي يه فروشنده اي هم مي گفت اگه برنامت قفل نداشته باشه نمي فروشمش 8O
کد:
الان بهترين قفل ها قفل هاي روانشناسي هستند
درسته بحث روانشناسي تو هكينگ هست اونم به عنوان راه اول ولي ديگه قرار نيست همه جا مطرح باشه كه
اصلا روانشناسي مال وقتيه كه يه ادم نابغه با يه آدم معمولي سرو كار داشته باشه نه وقتي كه يه هكر نابغه مي خواد برنامت رو هك كنه
نقل قول: یه نکته هست که میگه پر سود ترین کار جمع کردن پول خورده !!!
بله ولي يه نكته ديگم هست كه پول خورد جمع كردن سخته :wink: تازه اين كه مي گي يه روش خيلي خفن بازا يابيه كه خيلي پول مي خواد و با كوچكترين اشتباهي كول پولت رو از دست مي دي به اين سادگي ها هم نيست
نقل قول: ضمن اینکه بازاریابی را خراب کرده ای باعث تحریک هزارتا کرکر باسواد و بیسواد شدی تا بیان و برنامت را کرک کنن
بازا خراب نمي شه تازه مردم مي فهمن كه براي نرم افزار بايد پول داد و توليد نرم افزار هزينه داره تحريك رو هم قبول دارم ولي هالا مي گي برنامه 500 هزار توماني رو چي كار كنيم اصلا ننويسيم؟ پس پيش رفت چي مي شه؟ همش بايد از اين نرم افزار هاي الكي بنويسيم فكر نمي كنيد مثلا جاي يه برنامه مترجم متن اينگليسي به فارسي قوي تو ايران كمه يا يه برنامه تبديل عكس به متن حرفه اي كه دست نوشته ها رو به متن تبديل كنه؟ ميكرو سافت بايد اينو برامون بنويسه؟ بعد هم مفتي بده ما تا هزار تا از روش كپي كنيم نه؟ اصلا شدنيه؟
نقل قول: ضمنا برای پوسته هم فکر کنم باید بری سراغ چینی ها .....
اولين كاري كه كردم همين بود ولي اين چيني ها همه جا نمي تونن وارد شن مثلا وقتي 100 تا دونه مي خواي
نقل قول: اگر یه برنامه خفن پانصد هزار تومانی بنویسی و یک قفل صد هزار تومنی هم بزاری روش ...
براي كسي نمي صرفه كه كپيش كنه. فقط جملت رو كامل كردم چون هكري كه اين قدر با سواد باشه اين همه وقتش رو صرف چنين كار ي نمي كنه وقت يه چنين آدمي خيلي با ارزش تر از اين حرف هاست
گذشته از پوستش كه تكليفش معلوم نيست
اگر قفلت موفق بود و كارت گرفت براي توليد انبوهش مي خواهي
چكار كني
مي خواهي بشيني يكي يكي با دست بسازي :!:
نقل قول: خوب نخر بازار كه تعطيل نمي شه من به عنوان يه نويسنده برنامه اصالا برنامم رو تا فقل درست حسابي نداشته باشه به كسي نمي دم حتي اگه مجبور شم بندازمش دور همين طور كه تا حالا اين كار رو كردم چون خيلي هم فرق نمي كنه كه بندازيش دور يا بدن قفل بدي بيرون حتي يه فروشنده اي هم مي گفت اگه برنامت قفل نداشته باشه نمي فروشمش
من منظورم اين بود كه كلا ( كاربران حاضر نيستند نرم افزارهايي با قفل سخت افزاري بخرند ) و
من هم يكيش! مشت نمونه خلوار.
شما در نظر بگيريد : ممكنه كسي رو سيستمش 30 تا نرم افزار نصب داشته باشه خوب اگه نصف اين ها هم بخوان قفل سخت افزاري بگذارند كه ديگه معلوم نيست چه جمعه بازاري به پا
بشه!
خوب بافرض اينكه شما يك برنامه فوق العاده عالي و از هر جهت حرفه اي نوشته باشي
و كلي هم روش وقت گذاشته باشي ديگه نرم افزارت كه فتوشاپ - اوراكل و ... كه ديگه بهتر
نيست! هست؟ ( اينها هيچ كدوم قفل سخت افزاري ندارن )
نقل قول: درسته بحث روانشناسي تو هكينگ هست اونم به عنوان راه اول ولي ديگه قرار نيست همه جا مطرح باشه كه اصلا روانشناسي مال وقتيه كه يه ادم نابغه با يه آدم معمولي سرو كار داشته باشه نه وقتي كه يه هكر نابغه مي خواد برنامت رو هك كنه
انتظار داشتم با ديد بازتري به مقوله ( روانشناسي ) نگاه كنيد! ببينيد وقتي كه شما مرتبا ورژن
جديدي از نرم افزارتون را بديد بيرون ديگه جايگاهتون را براي هيچ وقت از دست نخواهيد داد
از اين گذشته شما ديكشنري بابيلون را نگاه كنيد! وقتي مدتش تموم ميشه هيچ وقت نمياد بگه
ديگه دسترسي تعطيل بلكه يكسري از لغات را فيلتر مي كنه و بعد هي مي گه 10 درصد تخفيف
20 درصد تخفيف! و ...( خوب اينجوري كركر هم تحريك نميشه كه بخواد نرم افزار را كرك كنه! )
تازه اصلا از اينا حرف ها گذشته الان همه نرم افزارها ( چه عمومي - چه عادي ) داره اپن سورس
ميشه و كاربران هم انتظارشون خيلي بالاتر از اين حرف ها رفته! به واقع ديگه دوران برنامه نويسي ديگه تموم شده !
دوباره برو بالايي هارو بخون
من اگه يه نرم افزار 100هزار تومني بنويسم مگه خل هستم قفل نرم افزاري روش بزارم
مجبورم قفل سخت افزاري بزارم و كسي كه برنامم رو ميخره همينطوري بايد قبول كنه و خريدار برنامم اون ادمي نيست كه ميخواد با 500 تومن بخره
شما داري مياي ميگي كاربري كه برا يه سي دي 500 تومن ميده قفل سخت افزاري نميخره خوب نخره منم اصلا بهش نميفروشم
برنامه من برا كسي هست كه بدردش بخوره و اون كسي هم كه ميخره به بدرد بخور بودن برنامه اهميت ميده و اصلا اهميت نميده قفل داره يا نه ، زياد هم به اين مساله گير ندين اين قفل هم برا برنامه نويساي خيلي حرفه اي هست كه بتونن با خيال راحت برنمشون رو بفروشن
نه برا ادمايي كه يه برنامه 1000 تومني مينويسن
انگار قسمت نيست جواب بدم هرچي مي نويسم مي پره يا برق مي ره خستم كرد
فرض كن قبول
نقل قول: ي خواهي بشيني يكي يكي با دست بسازي
چو فردا شود فكر فردا كنيم :wink:
نقل قول: اين قفل هم برا برنامه نويساي خيلي حرفه اي هست كه بتونن با خيال راحت برنمشون رو بفروشن
شايد بهتره بگيم تيمهاي نرم افزار حرفه اي كه تو ايران معني ندارن !!
برنامه نويسي توي ايران تك نفريه نه گروهي . براي همينه كه ميبيني همه اينجا خودشون رو مشتري تصور كردند و از اون ديد صحبت كردند . :cry:
مثال ساده اون همينه كه بايد بدونيم قيمت همين سي دي هاي visual studio 2005 نزديك به 4000 دلار بود !!! حالا كي توي آمريكا ميتونه اين پك رو بخره ؟؟ معلومه فقط شركت هاي نرم افزاري نه افراد . اين قيمت تو آمريكا حقوق يه ماه يه كارمنده !!!! :?
مشكل از مدل نرم افزار و توليد اون تو كشوره ماست . من ميدونم كاري كه آقا هادي كرده شايد اگر تو آمريكا انجام ميشد با كلي طرفدار روبرو ميشد اما تو ايران همه برنامه نويس هايي كه به قول مهدي ميخوان برنامه 1000 تومني بنويسن خوب معلومه اين رو نمي خرن و اين برنامه طرفدار و خريدار پيدا نميكنه حتي اگه بشه هزار تومن ! :?
اگه منظور شما نوشتن برنامه براي شركت يا شخصي خاص بود بايد بگم كه اين يكي ديگه اصلا
راه نداره
مثلا شما كه با يك شركت براي نوشتن برنامه اي قرارداد مي بنديد ( اگه تو اون شركت 4 تا آدم
باسواد باشه ) مي گن كه برنامه را با تمامي حقوقش از شما مي خرن! يعني سورسش را هم ازت مي گيرن و حتي شما ديگه اجازه نداري كه اون نرم افزار را در اختيار شخص يا شركت ديگه
اي بگذاري!
خوب پس كاربرد اين قفل چيچي بيد ؟؟؟ :roll:
نقل قول: مي گن كه برنامه را با تمامي حقوقش از شما مي خرن!
اگه اين قدر پول داشته باشن حتما بهشون مي فروشم مي دوني چرا كسي سورس ويندوز رو نمي خره؟
از وقتي با مبحث كرك آشنا شدم ياد گرفتم به خودم بگم قفل غير قابل كرك نداريم
ما كه ادعايي نداريم ولي يكي رو ميشناسم كه سه سوت هر قفلي رو كرك ميكنه