نقل قول: از وقتي با مبحث كرك آشنا شدم ياد گرفتم به خودم بگم قفل غير قابل كرك نداريم
اينو قبول دارم البته كرك كردن اين قفل رو مي دونم كار هر كسي نيست حتي خود من كه ساختمش كسي كه بتونه اينو كرك كنه وقتش رو براي اين كار هدر نمي ده
سلام
دليل ارزان بودن قفل شما نسبت به قفل هاي خارجي چيست؟
تا بحال از قفل Tiny که در ايران ساخته مي شود چيزي شنيده اي ؟ قفل Tiny هم يک قفل USB است که در تهران توليد مي شود.
قفل شما توسط اکتيوايکس با برنامه ارتباط برقرار مي کند؟
چه مدت براي اين قفل وقت گذاشتي؟ اگر يک قفل مثل Tiny را در دست داشته باشي، فکر مي کني بتواني آن را دور بزني و هک کني؟
نقل قول: تا بحال از قفل Tiny که در ايران ساخته مي شود چيزي شنيده اي ؟
نه اگه لينك داري بده
نقل قول: قفل شما توسط اکتيوايکس با برنامه ارتباط برقرار مي کند؟
نه چون امنيت مي ياد پايين مستقيم بايد داخل برنامه باشه
نقل قول: چه مدت براي اين قفل وقت گذاشتي؟
خيلي وقته رو پورت USB كار مي كنم شايد چند ساله
نقل قول: اگر يک قفل مثل Tiny را در دست داشته باشي، فکر مي کني بتواني آن را دور بزني و هک کني؟
بايد ديدش نبايد كار راحتي باشه ولي اينكه كار ايراني هاست رو بايد ديد
Amin4u نوشته است:اينجا رو بيبينين:
www.novinmedia.com
به نظر من آقاي ha_60 بايد يكم قيمتتو بياري پايين تر :wink:
البته ميدونم قفل شما با اين فرق ميكنه و اين نرم افزاريه و از شما
سخت افزاري و هزينه اي رو هم براي خودتون داره ولي همون پنج هزار تومان خوبه! :wink:
نقل قول: با آدم هاي تازه كار كنار مي يام
باور كن من اينقدر هم احمق نيستم كه ندونم قفل سخت افزاري با نرم افزاري زمين تا آسمون
فرق ميكنه.
من منظورم اين بود كه اگه يه قفل نرم افزاري خوب باشه من به شخص قفل نرم افزاري
رو به سخت افزاري ترجيح ميدم مخصوصآ اگه قيمتش هم خيلي ارزون تر باشه. نه فقط
من بلكه تا اونجايي كه من ميدونم اكثر برنامه نويسا نظرشون اينه.
ولي بايد بگم كارت خيلي محشر بود پسر من طرز فكرم راجه به قفل USB زمين تا آسمون فرق
ميكرد كار خيلي جالبي كردي :wink:
پيشنهاد مي كنم حتما قفل Tiny را ببيني.هم خيلي قشنگه هم خيلي مطمئنه .چون شركت سازندش حدود 7-8 ساله تو كار قفله. تازه قيمتش هم حدود 4000 هزار تومانه.
www.Dedj.com
نقل قول: پيشنهاد مي كنم حتما قفل Tiny را ببيني.
ديدم نامردا خيلي ارزون مي دن بايد ببينم چرا :?:
هادي جان بهت تبريك مي گم
پس بلاخره قفلت تكميل شد :)
قفل Tiny را همه جوره تست كردم. از نظر من كه هيچ مشكلي نداره.
با شركتش هم صحبت كردم كه آيا قفلشون چيني هست
او نا گفتن همش توي اينجا درست ميشه ( ا گه ميخواهيد بياييد ببينيد) ؟
قفلش هم خيلي كوچيكه من با اكتيو ايس كار كردم كه تو سايتش هست
www.dedj.com
آره منم ديدم فقط نمي دونم چرا اين قدر ارزونه ولي يه مشكل داره اينم انه كه براي هر مشتري يه دونه نمي نويسن يكي نوشتن براي همه و اينكه دقيقا مثل قفل شما رو منم مي تونم بخرم يه باگ خيلي بزرگه براي اسمش خيلي خوبه كه قفل USB ولی امنیت چی؟ به خاطر کم کردن قیمت مسخرس که قیمت رو هم بیاریم پایین دیگه قفل USB می خوایم چی کار؟
مطالب منم در باره قفل USB تو سایتم خوندین؟
الان دادم امیر داره چک می کنه یه قسمتهاییش رو که فکر می کردم حداقل یکم هک کردنش کار ببره رو سه سوت دخلش رو آورده بود ولی هنوز یکی دو قسمت داره که نتونسته هکش کنه (امید وارم نتونه :wink: ) ولی مال من یه فرق دیگه هم با اوناداره اونم اینه که اونا متخصص هکینگ مثل امیر جان ندارن که بدن قفلشون رو تست کنه :wink:
اتفاقااونها وقتي قفل رو خريدم گفتند اگر خواستي يك قفل مخصوص با اطلاعاتي كه دوست داري براتون بزنيم. من هم اين كار را كردم. در واقع اين قفل فقط مخصوص خودمه.