با 4800 تومان؟ 8O خدايي اينا كين ديگه :evil:
ببخشيد آقا هادي كه اين موضوع رو اينجا مطرح مي كنم
مي خواستم يه توضيح كامل در مورد تراشه ZN4146 (البته اگه اسمش رو اشتباه ننوشته باشم) تو سایتت بدی همون که مخصوص رادیو AM هستش آخه تو سایت قرار بود خودم یه سری توضیحات در موردش بدم ولی اطلاعاتم در بارش کامل نیست اگه میشه تو سایتت یه سری توضیحات در موردش بدی
بازم ببخشید که موضوع رو تو این تاپیک مطرح کردم(از همه معذرت می خوام)
از من سوال داري الكترونيكي هم هست مي خواي تو سايت خودمم بزارم منم يه فروم دارم بعد اينجا سوال مي پرسي 8O
به تبریک میگم خیلی عالیه.ایشالا موفق باشی.
در رابطه با قیمت هم که گفتی باید بگم اگر توی امنیت بتونی با اون شرکت رقابت کنی قفل شما محبوبتر میشه چون معمولا کسی که از قفل سخت افزاری استفاده میکنه براش دو سه هزار تومان مهم نیست.
راستی یه راه جالب برای شبیه سازیه قفل سخت افزاری بدون هیچ سخت افزاری پیدا کردم راهشو 30 هزار تومان خریدم ولی واقعا میارزه.اگر اومدی شیراز بگو تا ادرسشو بهت بدم بری امکانات لازمشو بخری.
اگه از برو بج تو تا فروم پایین تر خریدی باید بگم فایده نداره
نه یه کرکر خبره هست که تازه پیداش کردم البته یه کم گرون فروشه ولی کارش درسته.در ضمن مغازش هم تو شیراز هست.
راستی چرا من نمیتونم شکلک بفرستم ؟!
lolohacko نوشته است:راستی چرا من نمیتونم شکلک بفرستم ؟!
زور من زیاده
;)
ولی کد هاشو بزار خودش ارسال می شه;)
ممنون هادی[:32:]
دیدی چه جوری شد مثل اینکه واقعا زورت میرسه چون من که زورم بهش نرسید.میخوام باشگاهمو عوض کنم.<خندانک>
راستی قفل چه جوری به ویندوز شناخته میشه.
به صورت اتوماتیک شناسایی می شه فقط یه درایور می خواد که اونم مسیرشو بهش بدی حله نصب می شه
چقدر می دی زور توروهم زیاد کنم ;) (برای این اول کی برد رو EN کن بعد دکمه ک رو بزن بعد هم شیفت رو بگیر صفر رو فشار بده )
اینم شیفت ک و شیفت D ها ای 50 تومان وشد ;) فکر کنم لیستشو مهدی داشته باشه
بازم ممنون خیلی باحال بود.اگر کسی لیست کاملشو داره بده تا بکنیمش یه برنامه که بشه راحت باهاش کار کرد.
راستی یه سوال دیگه؟
تکنلوزی کار با USB رو هم میفروشی یا نه؟
نقل قول: نلوزی کار با USB رو هم میفروشی یا نه؟
یادته یه برنامه فرستاده بودی که در باره کار با USB بود هرچی می گفتم چیه می گفتی برو HID بخون و ... پس چرا الان خودت بلد نیستی
اخه اگه بفروشم که کارم می شه کشک ;)