خوب دیگه من یه موقع یعنی حدود هفت هشت ماه پیش داشتم روش کار میکردم ولی پدرم در اومد و نتونستم اطلاعات بدرد بخوری گیر بیارم حالا بعد از اون همه وقت باز حوس کردم روش کار کنم به هر حال بگم که خداییش خیلی حال کردم تونستی راهش بندازی.
نترس بابا کشک هم میشه فروخت و ازش پول در اورد (شوخی).
نقل قول: یادته یه برنامه فرستاده بودی که در باره کار با USB بود هرچی می گفتم چیه می گفتی برو HID بخون و ... پس چرا الان خودت بلد نیستی
اخه اگه بفروشم که کارم می شه کشک
آرمان جان اتفاقا من هم می خواستم همین سوال را از هادی بپرسم ولی از
قبلش جواب سوالم را حدس می زدم
حالا که اینطور شد من خودم دنبالش که ته و توش را در آرم ببینم اوضاع از چه
قراره ( حتما روش کار می کنم )
نکته ای که تو پیدا کردن این جور مسایل نهفتست اینه که به واقع ما دقیقا باید
بدونیم که دنبال چی هستیم! یعنی به زبان خیلی ساده بخوام بگم باید ببینیم
که این موضوع به کجا مربوط میشه که بشه پیداش کرد
نقل قول: به واقع ما دقیقا باید بدونیم که دنبال چی هستیم! یعنی به زبان خیلی ساده بخوام بگم باید ببینیم که این موضوع به کجا مربوط میشه که بشه پیداش کرد
www.USB.org
سلام.
من قصد بی احترامی ندارم.
اما به نظر من اینقدر دعوا نکنید چون اگه فرضا توی برناممون بنویسیم
If usbSerial=123 then
msgbox "Good
Else
msgbox "Bad
EndIf
کرکر هیچ کاری به USB و... نداره یه راست میره Deassemble میکنه و کد را میکند بدین صورت:
If usbSerial<>123 then
پس باید اول این مشکل رو حل کنید بعد میتونید قفل الکی هم بزارید.
ضمنا تاپیک حل مشکل نبود Copyright را در بخش کرک فروم ببینید.
فعلا بای.
اگه به همين سادگي بنويسي آره راحت هك مي شه ولي قضيه خيلي پيچيده تر از اين حرف هاست
سلام.
آقا هادی میشه بفرمایید قضیه چیه که خیلی پیچیده تر از این حرف ها است؟
شما همه پست ها رو خوندی؟ نخوندی دیگه
تو چند جای دیگه سایت هم این موضوع برسی شد و چند تا روش هم مطرح شد البته برای جلو گیری از این کار خودت باید فکر کنی اگه به خوای از روش هایی که دیگران مطرح می کنن استفاده کنی بالا خره هکر هم می دونه شما چی کار کردی و یه راهی برای هک کردنش پیدا می کنه ساده ترین راه اینه که از IF برای چک کردن استفاده نکن یا اگه چک کردی و ایراد داشت همون جا پبغام نده و ...
خسته نباشید
خوشحالم بالاخره مهندسای ایرانی دارن یک تکونی می خورن
در خصوص پوسته usb شما باید عرض کنم اگر با صاایران بتونی ارتباط پیدا کنی مشکلت حل میشه شاید اونا هم سرمایه گزاری کردن ؟
اگر تولید شد خوشحال می شم از سخت افزار ایرانی برای نرم افزارهام استفاده کنم .
الان که تقربا 7 - 8 تا سازنده قفل usb می تونی پیدا کنی که تولیداتشون بد هم نیست تقریبا این قفل رو هم دیگه تولید نمی کنیم چون نیاز به یک سری update داره که تقریبا نمی رسم دیگه