ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قفل USB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
خيلي وقته دارم خودم رو آماده مي كنم يه خبر خوب بهتون بدم ولي نمي شه ديروز ديگه تقريبا مطمئن بودم كه بعد از سه هفته سر كار رفتن توسط قالب ساز مي تونم بيام و عكس قفل usb رو براتون بزارم ولي قالب سازه اشتباها به جاي پوسته يه قفل usb‌ سطل آشغال درست كرده :cry:
فكر مي كردم مشكل اصلي قفل usb‌ سخت افزارش درايورش و كدهاي نمونه است ولي اينا يك ماه كه آماده شده ولي نمي شه كه بدونه پوسته داد دست مردم قرار بود كلا كمتر از 5000 تومان در بياد كه نمونه چيني كه من ديدم 15000 تومان قيمت داره و كيفيت اين رو هم نداره خلاصه براي پوسته هر كاري به ذهنم رسيد انجام دادم ولي خير نمي شه فكر كنم خودم بايد بشم قالب ساز و قالبش رو هم خودم بسازم :cry:
نمي دونم گفتم شما هم يكم فكرتون رو بريزيد رو هم ببينم چي مي شه
آقا شرمنده من نوفهمم كه اين قفل USB به چه درد وخوره
اگه يكم كارش رو توضيح بدي ممنون مي شم
خوب ديگه اگه برنامه نوشتي بودي با هزار تا بدبختي بد يكي مفتي كپي مي كرد مي فروخت 300 تومان مي فهميدي به چه دردي مي خوره :wink:
يه قفله كه از برنامت در مقابله كپي شدن محافظت مي كنه
حالا به پورت يو اس بي هم مربوط مي شه يا فقط اسمش
اينه.
طرز كارش چيه ؟ يكم اگه توضيح بدي ممنون مي شم
قفلش چطوره سخت افزاري هست ؟
برام خيلي جالبه
ha_60 نوشته است:خوب ديگه اگه برنامه نوشتي بودي با هزار تا بدبختي بد يكي مفتي كپي مي كرد مي فروخت 300 تومان مي فهميدي به چه دردي مي خوره :wink:
يه قفله كه از برنامت در مقابله كپي شدن محافظت مي كنه

خیلی ایده خوبی اومدی ..... ولی اگر بتونی قیمت نهاییش را پایین تر از 3 هزار تومن بیاری (منظورم با احتساب سود و پورسانت بازاریاب و ....) خیلی بیشتر میتونی روش مانور بدی .....

چون نرم افزارهای گرون هنوز هم سخت فروش میره ....

در مورد بازاریابی هم اگر کمکی از دستم بربیاد در خدمتم ...

پشمالو
Iron_Fist نوشته است:حالا به پورت يو اس بي هم مربوط مي شه يا فقط اسمش
اينه.
طرز كارش چيه ؟ يكم اگه توضيح بدي ممنون مي شم
قفلش چطوره سخت افزاري هست ؟
برام خيلي جالبه

آره مربوط ميشه!
در واقع كارش اينه كه شماره سربال يو اس پيو ميگيره
واز همين شماره سريال نرم افزار رجيستر ميشه!

كه اين روش باعث ميشه نرم افزار فقط رويه همون سيستمي كار بده كه
با سريال يوس اس پيش رجيستر شده.

ha_60 جون درست ميگم؟ :roll:

منم دارم يه قفل توي همين مايه ها مينويسم ولي من با استفاده از
شماره سريال هارد اين كارو ميكنم.
به نظر من با شماره سريال هارد باشه خيلي بهتر از يو اس پيه :wink:
آفرين . قيمتش هم همون 5 تومان خيلي خوبه (سرمو بشكن قيمتم رو نشكن)
3 هزار تومان نه خدا وكيلي 3 هزار تومان 8O يك سوم قيمت چيني دارم مي دم كجاي دنيا كسي با چين رقابت كرده 8O
خبر نداري قيمت يدونه اولي از 80000 تومان شروع مي شه :wink: چون برنامش رو بايد منحصرا براي اون بنويسم البته يه قفل با امكانات بدر بخورش 300000 به بالا پاتون در مي ياد Amaze البته اگه بخواين تمام كپي رايت ها رو از توش در بيارم كه ديگه بايد با هم توافق در وكنيمAmaze
5000 تومان قيمت دوميش به بعده كه تقريبا همين قدر برام در مي ياد و اصلا سودي هم نداره ولي تو اولي پولشو در مي يارم :wink:
ولي فكر كنم تا حالا قفل سخت افزاري نديدين اگه قفل هاي پورت پيرينتر سابق رو ديده باشين يه قطعه است روي پورت پرينتر نصب مي شه و نرم افزار با چك كردن اون شروع به كار ميكنه ولي بلاخره اون هم توسط يه هكر الكترونيكي قابل كپي برداري ولي كار مهندساي كامپيوتر نيست :wink: هالا قفل من در واقع يه ميكرو كامپيوتر با رم و ... كه برقشو از پورت usb مي گيره و داده ها رو هم به كامپيوتر از همون طريق مي فرسته اولا هر تابعي رو كه به خواين مي تونين تو قفل قرار بدين چون هر دو طرف هوشمندند هر كاري مي تونين بكنين تا هكر رو گيج كنين ودر ثاني اون ميكرو كامپيوترمون هم برنامش به صورت سخت افزاري قفل مي شه و اين اطمينان رو مي ده كه حتي شركت سازندش هم نتونه اونو كپي كنه كل اين قضيه در يه فضايي كوچك تر از كوچك ترين كول ديسكيه كه ديدين
شايد عكس بدونه كاورشو بزارم ولي يه فكري براي كاورش بكنين :cry: :cry: [تصویر:  164.gif]
من كه الان مشتري باشم و تهيش كنم
طرز كارش چجوريه ؟
يعني براي هر برنامه يه قفل مي خواهد ؟
به طور كل طرز استفادش براي خريداران چگونه است ؟

مهمان

سلام
كار جالبي انجام دادي اما فكر نمي كنم تنهايي اين كار را كرده باشي.
البته ممكنه ولي اگر اين طور باشه نميدونم ميشه بهش اطمينان كرد يا نه. چون كمتر كسي پيدا ميشه كه بتونه علوم كامپيوتر و الكترونيك را با هم تلفيق كنه و به هر دوش مسلط باشه.
به هر حال الان نميشه نظر داد منتظر كامل شدن قفلت هستم.
در ضمن اگر برات ممكنه نام و مدل IC كه استفاده كردي و نرم افزاري كه IC را
با آن Program كردي را برام بنويس.
من خيلي دوست دارم درايور بنويسم اما زياد با ابزار هاي مربوط به نوشتن درايور
آشنا نيستم. اگه ممكنه من را راهنمايي كن.
راستي تحصيلاتت در ضمينه الكترونيك يا كامپيوتر؟ و با چه زبان برنامه نويسي كار مي كني؟
پيشاپيش به خاطر اينكه به همه سوالاتم جواب ميدي ازت ممنونم. :wink:
چرا كسي پيدا نمي شه اين دوتا رو با هم تركيب كنه هالا كه شده Amaze
اسم اي سي رو بنا به دلايل امنيتي نمي تونم بگم :wink:
درايور هم مكافاتيه البه من از مثالهاي خود DDK استفاده كردم ولي اگه بخواي بنويسي تقريبا هيچ IDE درست و حسابي نداره عين زمان داس رحمت ا.. بايد بنويسي ولي نياز به DDK داري
رشتم الكترونيك و تقريبا با هر زباني كه اسمش به گوشم خورده يه چيزايي نوشتم از vb و vc گرفته تا java‌ از php گرفته تا labveiw و matlab
نقل قول: من كه الان مشتري باشم و تهيش كنم
طرز كارش چجوريه ؟
يعني براي هر برنامه يه قفل مي خواهد ؟
به طور كل طرز استفادش براي خريداران چگونه است ؟
هيچي مي زني پشت كامپيوتر به طور اتوماتيك شناسايي مي شه دنبال درايور مي گرده و اگه بهش بدي نصب مي شه مي ره پي كارش البته بايد برنامه داخليش رو متناسب با نياز شما تغيير بدم براي اينكه شبيه به هم نباشه كه راحت همش هك بشن راستي امكان نوشتن داخلش هم داري يه حاقظه غير فرار داره كه مي توني مشخصات كاربر رو توش بنويسي
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6