۲۷-شهریور-۱۳۹۳, ۱۹:۲۷:۲۰
صفحهها: 1 2
۲۹-شهریور-۱۳۹۳, ۰۸:۰۰:۲۷
سلام دوستان
من الان به یه نکته رسیدم دلم نیومد نگم.
اگه سطحی رو که میخواین لحیم کاری کنید آغشته به خون باشه به هیچ عنوان قلع به خودش نمیگیره. خب اینم یه نکتس دیگه
من الان به یه نکته رسیدم دلم نیومد نگم.
اگه سطحی رو که میخواین لحیم کاری کنید آغشته به خون باشه به هیچ عنوان قلع به خودش نمیگیره. خب اینم یه نکتس دیگه
۲۹-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۰۰:۰۹
سلام
اگه میکروی روبات شما arm7 مثل at91 اینا بود/پایه ی erase اش رو کلا گم و گور کنید.
وسط مسابقه دستتون بخوره به دیپ سوئیچ اش. کل برنامه پاک میشه
سر همین قضیه از مسابقات حذف شدیم
اگه میکروی روبات شما arm7 مثل at91 اینا بود/پایه ی erase اش رو کلا گم و گور کنید.
وسط مسابقه دستتون بخوره به دیپ سوئیچ اش. کل برنامه پاک میشه
سر همین قضیه از مسابقات حذف شدیم
۱۶-فروردین-۱۳۹۴, ۲۳:۰۱:۰۱
نحوه مناسب تمیز کردن نوک هویه:
برای اینکار معمولا من از 2تا روش زیر در حالت های مختلف استفاده میکنم:
1-
روش اول اینه که یه پنبه نسوز در ابعاد حداقل 5*5 تهیه کنید
یه مقدار روغن لحیم نوع مرغوب رو کمی گرم کنید تا به مایع تبدیل بشه و با نسبت 2برابر با آب جوش ترکیب کنید
سپس ترکیب بدست اومده رو بر روی پنبه نسوز بریزید
در این روش کافیه برای هربار تمیز کردن نوک هویه، اون رو به سطح پنبه نسوز بسایید
این روش برای آماده سازی نوک هویه برای لحیم کاری قطعات smd مناسب هست
شما میتونید این پنبه رو تا چند روز بدون اینکه کامل خشک بشه و خاصیتش و از دست بده استفاده کنید
2-
این روش هم ساده هست ولی قابلیت های روش قبلی رو نداره و به خوبی استفاده از پنبه نسوز نوک هویه رو آماده لحیم کاری smd نمیکنه
روش کار اینه یه تکه سیم ظرف شویی رو داخل پایه هویه فرو ببرید و هربار که نوک هویه تون کثیف شد ، آنرا داخل سیم فرو برده و تمیز کنید.
برای اینکار معمولا من از 2تا روش زیر در حالت های مختلف استفاده میکنم:
1-
روش اول اینه که یه پنبه نسوز در ابعاد حداقل 5*5 تهیه کنید
یه مقدار روغن لحیم نوع مرغوب رو کمی گرم کنید تا به مایع تبدیل بشه و با نسبت 2برابر با آب جوش ترکیب کنید
سپس ترکیب بدست اومده رو بر روی پنبه نسوز بریزید
در این روش کافیه برای هربار تمیز کردن نوک هویه، اون رو به سطح پنبه نسوز بسایید
این روش برای آماده سازی نوک هویه برای لحیم کاری قطعات smd مناسب هست
شما میتونید این پنبه رو تا چند روز بدون اینکه کامل خشک بشه و خاصیتش و از دست بده استفاده کنید
2-
این روش هم ساده هست ولی قابلیت های روش قبلی رو نداره و به خوبی استفاده از پنبه نسوز نوک هویه رو آماده لحیم کاری smd نمیکنه
روش کار اینه یه تکه سیم ظرف شویی رو داخل پایه هویه فرو ببرید و هربار که نوک هویه تون کثیف شد ، آنرا داخل سیم فرو برده و تمیز کنید.
صفحهها: 1 2