سلام
در برنامه نویسی ماکرو اکسل 2010 برای اجرای فرمی که در محیط ماکرو ساخته ام لازم است که یک button روی شیت بگذارم که با زدن آن اجرا شود.
برای این کار همهجا میگویند کند زیر را در button و در شیت خودش اجرا کنید:
UserForm.Show
که در آنجا قسمت اول نام فرم است. ولی هر کاری میکنم نمیشود و خطای 424 میدهد.
این کد درواقع کاری که شما میخووایین رو انجام نمبده!
شما باید یدونه form درست کنید؛ و بعد اون دگمه رو روی فرم بذارید
و بعد از اجری این کد؛ اون فرم به نمایش میاد...
شما فرم رو درست کردید؟
فرم جدا درست کردهم، میخوام یه button روی شیت بذارم که وقتی روش کلیک کردم اون فرم روی فایل اجرا بشه.
همونطور که گفتم فرم قبلا ایجاد شده و مشکل اینه که میگن کد UserForm.Show باید پشت کلیک button بذارید تا فرم اجرا بشه ولی نمیشه.
جالبه که حتی یه نمونه هم دیدم که کدش همینطوری بود و اجرا هم شد ولی مال من نمیشه.
شاید جای کدها اشتباهه؟
یعنی شما روی شیت مورد نظرتون دگمه رو قرار دادید؟!
فایلتون رو میشه ببینم؟
و همچنین اون فایلی که اینکارو کرده بود
همونطور که حدس زده بودم شیت که دکمه روی اون بود با فرم در یک vbaproject نبودن.
حالا سوالم اینه که در این تصویر که وضعیت منو نشون میده؛ فرق thisworkbook و sheet1 در بالا و پایین چیه؟
![[تصویر: attachment.php?aid=12256]](http://www.iranled.com/forum/attachment.php?aid=12256)
من نمیتونم متوجه بشم شما چی میخوایین!!
شما هر بار یه سوال جدید مطرج میکنید و گفتههای قبلی خودتون رو نقض میکنید و جواب منو هم نمیدین!
اینطوری نمیشه به کسی کمک کرد دوست من..
مشکل اولم این بود که مطابق دستوری که دادن command button روی شیت گذاشتم و روش کد FormName.Show گذاشتم و با فشار دادنش میخواستم اون فرم روی شیت اجرا بشه ولی نمیشد.
بعد اتفاقی انجام شد و متوجه شدم که شیت مورد نظر در یک پروژه و فرم در پروژه دیگه بود. نتیجه گرفتم که هر دو باید در یک پروژه باشن که در آخرین پستم عرض کردم.
چون مشکل قبلی به این دلیل بود که یه فایل اکسل باز بود ولی مطابق تصویر در هر دو پروژه شیت و فرم همنام داشتم؛ سوال جدید پرسیدم که نسبت اعضای پروژه نسبت به همدیگه و اعضای پروژه دیگه چیه. مثلا فرم یک هم در پروژه بالا هست هم در پایین.
امیدوارم این بار خوب پرسیده باشم.