۲۲-مرداد-۱۳۸۳, ۰۹:۳۹:۵۳
صفحهها: 1 2
۲۲-مرداد-۱۳۸۳, ۰۹:۵۱:۴۷
برنامه رو نديدم ولي منتظر باش تا يه حالي بهت بدم!!..
۲۲-مرداد-۱۳۸۳, ۱۱:۱۹:۳۳
اينو بگير حالشو ببر
http://home.ripway.com/2004-4/103821/Player.zip
در ضمن ما بخيل نيستم سورسشم گذاشتم تو سايت!!
حالا چي ميگي اين برنامه با سه تا صدا حجمش از مال تو كمتره در ضمن صداهاي خودتم گذاشتم كه حساب دستت بياد!!
خوب اين همه ادعا همين برنامه بود برو بابا ما رو گرفتي!!
http://home.ripway.com/2004-4/103821/Player.zip
در ضمن ما بخيل نيستم سورسشم گذاشتم تو سايت!!
حالا چي ميگي اين برنامه با سه تا صدا حجمش از مال تو كمتره در ضمن صداهاي خودتم گذاشتم كه حساب دستت بياد!!
خوب اين همه ادعا همين برنامه بود برو بابا ما رو گرفتي!!
۲۲-مرداد-۱۳۸۳, ۱۱:۵۹:۳۷
خوب آقاي ادعا كجا تشريف دارن ؟ ياور اين برنامه اي كه فرموده بوديد توسط كامران عزيز استاد شد. كجايي ؟ حالا ديگه گم و گور شدي؟؟
۲۲-مرداد-۱۳۸۳, ۱۲:۱۶:۰۴
برا رو كم كني منم سورس دلفي شو ميزارم :wink:
۲۲-مرداد-۱۳۸۳, ۲۱:۲۱:۰۷
دم همه آقايون گرم مخصوصا كامران جان و majidmetal واقعا دمتون گرم
حالا آقاي جاست بورلند شما بيا و يه برنامه با دلفي بنويس كه يك اسب از هرجا كه كاربر گفت وارد صفحه شطرنج بشه و از انجا تمام خانه هاي صفحه را به صورت الي حركت كنه و هيچ خانه اي را دوبار نرود در ضمن موقع خروج و آخرين حركت بايد با حركت ال از زمين خارج شود و حركت الي بايد كامل صورت بگيرد بنويس مينم چند مرده حلاجي
هر وقت نوشتي منم سورسشو با وي بي برات ميفرستم
اين برنامه را اكثر بچه ها دارند
حالا آقاي جاست بورلند شما بيا و يه برنامه با دلفي بنويس كه يك اسب از هرجا كه كاربر گفت وارد صفحه شطرنج بشه و از انجا تمام خانه هاي صفحه را به صورت الي حركت كنه و هيچ خانه اي را دوبار نرود در ضمن موقع خروج و آخرين حركت بايد با حركت ال از زمين خارج شود و حركت الي بايد كامل صورت بگيرد بنويس مينم چند مرده حلاجي
هر وقت نوشتي منم سورسشو با وي بي برات ميفرستم
اين برنامه را اكثر بچه ها دارند
۲۴-مرداد-۱۳۸۳, ۰۸:۱۶:۳۰
با ابنكه خيلي دلم نميخواست دوستان با اين بابا كل كل كنن ولي هرچي بود يه نتيجه داشت اون دوتا سورس تر و تميز تو سايت ممنون از دوستان،اين آقا يا خانوم جاست دلفي هم بنظر من داره با اين كارش بجاي حمايت از دلفي بهش ضربه ميزنه ، حيف زبان با قابليتي مثل دلفي نيست كه با مقايسه با وي بي بد جلوه كنه ، هر چي باشه وي بي زبونيه راحت و ساده و خوب بدليل حمايتهاي ماكروسافت پر طرفدار واسه همين خيلي ها روش كار كردن ولي دلفي بدليل عملكرد نچندان درست برولند خيلي طرفدار نداره(بنظر من خود برولند با رفتارهاش باعث كم طرفداري دلفي شده) واسه همين اين قياس ميتونه ضربه به دلفي بزنه پس بهتره اصلا بيخيال شيد بابا.
صفحهها: 1 2