ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بكشيد حقتونه!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
حرف آخر:
توضيحي در باره خودم:
من مدیر اجرایی یک شرکت عظیم هستم که تامین کننده نیازهای آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ایتالیا... طراح بزرگترین سیستم پرزنتیشن دنیا است...
آقا من30 ساله برنامه نويسي كار ميكنم با انواع زبان هاي برنامه نويسي آشنا هستم.
من يه مدت دنبال يه سايت برنامه نويسي ميگشتم كه بتونم به هم وطنانم در عرصه برنامه نويسي كمك كنم اول رفتم سايت پرشين تالك و اونجا رو انتخاب كردم و وارد بحث شدم ديدم كسي زياد اونجا اين چيز ها رو جدي نميگيره كه يك دوست امد گفت كه اين سايت تفريحي هست و زياد به اين چيز ها اهميت نميده گفت كه بيام در اين سايت كه همه هدفشون فقط برنامه نويسي هست و من خيلي خوش حال شدم و با هزار اميد آمدم در اين سايت و اون بحث رو راه انداختم و خواستم شما رو به طرف دلفي جذب كنم اما به جاي اينكه جواب درست به من بدهند ورداشتند يك مشت متلك به من پروندند و در اخر هم جناب ادمين لطف كردند و مقاله بنده رو بي جهت قفل كردند و گفتند كه هيچ ربطي به موضوع سايت نداره .كي گفته ربط نداره خيلي هم ربط داره فردا كه يه نفرامد خواست يه زبان برنامه نويسي رو انتخاب كنه و احتياج به كمك داره خوب ميتونه بياد و اون مقاله رو بخونه و فرق زبان هاي برنامه نويسي رو بفهمه و طبق هدفش زبان برنامه نويسي مورد نظرشو انتخاب كنه :arrow:
من تازه ميخواستم با اين كارم شما رو از سمت ويبي به طرف دلفي هدايت كنم كه فردا آموزش هاي خودم رو در رابطه با دلفي شروع كردم بيننده داشته باشه تازه ميخواستم سورس هايي رو بفرستم روي سايت كه هيچ جاي دنيا نميتونستيد پيدا كنيد ميخواستم دانش شنا را آن قدر زياد كنم كه از يك ليسانسيه كامپيوتر هم بيشتر دانش داشته باشيد اما خودتان نخواستيد با من يه جوري حرف زديد كه به شخصيت من بر خورد تا حالا كسي با من اين طوري حرف نزده بود :!:
و حرف آخر شما حقتونه... خودتون نميخواهيد پيشرفت كنيد و مقصر خودتان هستيد بد كسي رو از دست داديد براي همتون متاسف هستم.حالا فردا دوباره بياد 4 تا برنامه مثل همين برنامه آقا كامران بنويسيد و افتخار كنيد به خودتون بگيد ما برنامه نويس هستيم اين برنامه آقا كامران رو يه پسر 10 ساله براتون ميارم همينو برات مينويسه تازه بهترشو ....
متاسف هستم براتون
خداحافظ :arrow:
باز كه اومدي تو!!Amaze Amaze Amaze Amaze
اينجا نمي خوام جوابت رو بدم چون تو پرشن تالك خوب كاري باهات كردن!!Amaze Amaze Amaze
عزيز يه مايه بزار و يه برنامه از خودت بزار ما كيف كنيم !!Amaze Amaze
در ضمن اگه اونجوريه منم بيل گيتسم 2 ميليارد سايه برنامه نويسي ميكنم!!
ببين اينجا با اين حرفها نميشه شروع كني اگه واقعن هستس ميتونستي پست بزني!! :arrow: :arrow:
در ضمن معلومه كه از 15 سال بيشتر نداري!!Amaze Amaze Amaze
با سلام به همه عزيزان ايران ويج
يه روز ما نيستيم چه خبرايي ميشه
آقا اشكان ترو به جان تمام بچه ها قسم ميدم بزار باشه تا اون دوستمون بخونه و بگه كي جواب اينارو ميده تا همه شاهد جواباش باشن البته اگه در نره و نپيچه به بازي اونم بازي كه خودش شروع كرد و كل وي بي كارها كه هيچ كل برنامه نويسها را كلي خنداند
دوست دلفي كارم سلام
به قول آقا كامران عزيز عمرا بيشتر از 15 سال نداري Amaze Amaze Amaze Amaze
در مورد وي بي و دلفي بايد بگم تو داري سيب و گلابي را قياس ميكني كه از همين ابتدا معلومه هيچي بارت نيست
اگه به كلكله بايد بگم عزيزدلم من خودم دوسال دلفي را به صورت حرفه اي كار كردم
و وي بي را هفت سال در ضمن برنامه هايي كه با پاسكال نوشتم اگه برات بفرستم عمرا نفهمي چي شده مثلا بازي مار و پله و ساعت آنالوگ و بازي شطرنج دونفره و ....
اگه دلفي و پاسكال حاليته يه برنامه با پاسكال بنويس كه يك اسب از هرجا كه كاربر گفت وارد صفحه شطرنج بشه و از انجا تمام خانه هاي صفحه را به صورت الي حركت كنه و هيچ خانه اي را دوبار نرود در ضمن موقع خروج و آخرين حركت بايد با حركت ال از زمين خارج شود و حركت الي بايد كامل صورت بگيرد بنويس مينم چند مرده حلاجي
اين برنامه اي بود كه من نوشتم و به مبلغ 150000 تومان به يكي مثل تو كه ادعاش ميشد ولي در آخر ترم كم آورد فروختم و حالشو بردم
و اما در مورد سرعت اگه بلدي يه پروژه بانك با دلفي درست كن كه بانك ان اكسس باشه و در بانك 15000 ركورد اطلاعات بريز و از انجين bde استفاده كن نه از ado كه ماله ماكروسافته
و در برنامه فقط ركورد به ركورد فيلدها را از اول تا اخر بخوان و در يك جدول ديگر بريز و از شروع اين كار زمان بگير ببين چقدر طول ميكشه
همين كار را با وي بي و با انجين jet كه ماله عهد بوقه انجام بده و زمان بگير اونوقت خودت شرمنده ميشي كه چرا گفتي سرعت دلفي بيشتره
همين برنامه هايي كه درست كردي را كامپايل ن و هر دو را در سيستمي كه نه دلفي داره نه وي بي اجرا كن اونوقت كلي چيزه ديگه هم دسگيرت ميشه
حالا يه كا ر ديگه يه اكتيو ايكس در دلفي درست كن و يكي هم در وي بي بعدا از هركدام در ديگري استفاده كن باكمال شرمندگي ميبيني كه ماله وي بي در دلفي اجرا ميشه ولي ماله دلفي در وي بي اجرا كه نميشه هيچ اصلا به عنوان اكتيو ايكس قبولش نداره
حالا يه كاره ديگه سعي كن از دو سه تا توابع اي پي آي ساده در دلفي استفاده كني تا كمي حالت جا بياد
در ضمن دقت كردي 90٪ آبجكتهاي دلفي ماله وي بيه و مثلا به ado كه ماله ميكروسافته چقدر مينازه
يه چيز ديگه اين دلفي اگه خيلي خوبه چرا در سايت بورلند به عنوان برنامه هاي آخر پيشنهاد شده توسط خودشان قرار دارد عزيزم
آهان ما كه نفهميديم چرا دلفي هر دو روز يه بار يه ورژن جديد ميده بيرون كه جالب اينجاست ورژنهاي قبلي را ساپورت نميكنه مثلا ويزارد مربوط به گزارش گيري و چاپ در نسخه شيش هست ولي در هفت نيست جالبه مگه نه
تازه اگه تونستي يه سورس ساده پاسكال را توسط دلفي اجرا كني مردي چيزي كه در وي بي
امكان پزير است و هر ورژني كه از عهد چپق تا حالا داده بيرون نه دستورات و سينتكسها فرق كرده و نه اصول كار همه هم در يكديگر به راحتي كار ميكنند
يه چيزه ديگه مبتكر ole و activex و برنامه نويسي ماژولار ميكروسافت بوده و از همه مهم تر مبتكر برنامه هاي rad ميكروسافت بود بورلند ننه مرده هم براي آنكه كم نياره اومد يه چيزي مثل وي بي درست كنه كه ري...............
راستي اگه دلفي بهتره چرا سپاه و ارتش و نيروي انتظامي و شركت نفت و صدا و سيما و
ايز ايرانو و صا ايران از وي بي استفاده ميكنند آهان حتما اونا هم كشكي انتخاب كردن و حاليشون نيست شرمنده بايد قبلش با تو مشورت ميكردند نه Amaze Amaze Amaze Amaze
الانم داداش اگه بازم ادعات ميشه و كم نمياري ما بروبچ ايران ويج كه براي هم جان هم ميدهيم چند برنامه ساده از همين سايت را انتخاب ميكنيم و ميديم بهت تو با دلفي درست كن اگه بهتر كاركرد من يكي ميرم ميميرم
در ضمن حواست باشه اينجا همه مثل خواهر و برادر هستند و امثال تو حق توهين ندارند در غير اين صورت .......
راستي سعي كن چند تا فايل real و mp3 و png را در دلفي اجرا كني برات بد نيست
دوستان من قصد جواب به كسي رو ندارم فقط نظرم رو ميگم : قدرت واقعي دلفي توي اين قسمت نشون داده شده و نيازي نيست با حرف زدن قدرت رو نشون كسي داد ، اگه زباني قدرت داره ميتونه قدرتش رو نشون بده ميتونه بياد و در قسمت مربوط به خودش به نمايش بزاره.
براي من قدرتمند واقعي و درباره دلفي اين اشخاص هستن : hassan_kahrizy و kamran11958 و mehdviruse و amin_seafoori و shahrokhmj و mfh و Mamad2003 ، اينا به من قدرت واقعي دلفي رو نشون دادن . اگه روزي بخوام تصميم بگيرم نه به حرف ملت بلكه به عمل اين دوستان نگاه ميكنم.
اينجا و اين سايت جاي حرافي نيست جاي عمل هست ، اينجا همه افتخارش به اينه كه اگه كدي ميزارن دوستان به نام خودشونه نه كس ديگه تا معلوم بشه كي چند مرده حلاجه .
اينجا همين افتخارش بس كه توي سايت خاص سيستم عامل لينوكس لينك يه مطلب درباره لينوكس رو از اين سايت دادن اينم مدرك : http://www.farsilinux.org/modules.php?na...opic&p=619
فقط به فقط دليلش هم اينه كه اينجا هركس آزاده مطلب بزنه به نام خودش .
از اونجا كه اين دوست گرامي مون با بستن تاپيك يه تاپيك ديگه باز كردن بنابر اين من اين تاپيك رو نميبندم ولي از دوستان ميخوام بجاي تلف كردن اوقات بصورت حرف و بيهوده به زندگي خودشون برسن چون زندگي ارزش دعوا كردن سر يه سري مسايل بي معني و پوچ رو نداره.
در آخر هم يه چيز ميگم و پايان : به عمل كار برايد به سخنراني نيست.
سلام !
اين خانم جاست بورلند :roll: توي هر تالاري مي ره و اداي عاقلها رو در مياره اين بازيش هم اولين بارش نيست كه !
تازه آونقدر آي كيو پايين هم هستش كه همه جا با يك اسم مي ره . اون هم چه اسم مسخره اي ؛جاست بورلند؛.
ايشون از اون ديوونه هايي هستند كه مي خواهند اداي عاقل ها را در بياورند. اهانت نمي كنم ها... حقيقته. بنده ايشون رو خوب مي شناسم. شما هم اگر يه سري به چند تا ديوونه خونه ي اينترنتي بزنيد با ايشون به نحو احسن آشنا مي شيد....
دلفي هم مثل همه ي برنامه هاي ديگه (مثلا لينوكس :cry: )طرفدار مي خواد برنامه نويس مي خواد ولي گاماس گاماس يه دفعه همه دلفي كار كه نمي شن شما مي خواي ره 100 ساله
رو يك شبه طي كني اين كار طول مي كشه خيلي نه كم خيليAmaze :cry:
شما هم لازم نيست اينقدر تند حرف بزني منم دركت مي كنم(من خودم در تلاش براي توسعه ي لينوكسم) ولي نه اينجروري
بابا من اين جاست بورلند خوب ميشناسم مخش عيب داره يكم خيالاتي هست Biggrin Amaze
ولش كنيد حيف وقتتون نيست بشينيد جواب اينو بديد Amaze
اين عجب آدم گيريه ها!! باب بيخيال شو ديگه ! :evil:
دلفي و وي بي . خوب كلاست پايينه دلفي رو با وي بي مقايسه مي كني .اگه من بجات بودم دست چپم رو با دست راستم مقايسه مي كردم جواب رو ارسال مي كردم .

من شرط مي بندم اين آقا دات نت رو نديده اين قدر به اين Delphi مي نازه .
سلام . تا حالا كه شنونده بوديم . گفتم يه چيزي هم من بگم
اولاً كه آقا اشكان راست مي گن . بجاي حرف و دعوا و اين كارها اولاً برين زندگيتون رو بكنين
ثانياً اگر كسي ادعاي داره بياد برنامه بزاره تو سايت .
شما كه موشك فضايي مي فرستين رو هوا و نمي دونم نا سا استخدامتون كرده لطف كن يكي از اون موشك ها تو بزار تو سايت تا ما هم قبولت كنيم . تو اين سايت هيچ كس رو به خاطر اسمش يا قيافش و يا حرفهاش قبول نكردن . ديدين كه محمد رو چطوري بدرقه كردن . واسه اينكه كلي برنامه گذاشته بود . شما هم يك برنامه بزارين . من خودم شاگرد شما مي شم . و البته چون هيچ چيزي از شما نمي دونم اين اجازه رو هم به خودم نمي دم كه به شما توهين كنم . اگر راست گفته باشين من خودم اولين كسي هستم كه مي خوام از شما دلفي پيشرفته ياد بگيرم .
اميد وارم كه بالاخره يك برنامه خيلي عالي از شما ببينيم و همه شما رو قبول كنن .
در ضمن بابا بي خيال اين دعواي دلفي و وي بي . شما ديگه چرا .
با تشكر مشمولي
آقاهر كي تونست اين برنامه رو با هر زبان برنامه نويسي بسازه من شكست رو قبول دارم 8)
توجه : توي برنامه دو فايل صوتي وجود دارد كه به صورت باينري هست و برنامه اين فايل ها را از درون خودش اجرا ميكنه بدونه اين كه برنامه بياد و فايل را از خودش خارج كنه فايل ها ميخونه و توسط خودش اجرا ميكنه:
اينم لينك:
http://home.ripway.com/2004-8/156979/media.exe
صفحه‌ها: 1 2