سلام دوستان
با دو مدل Mainboard سر و کار داریم که هر دو Gigabyte هستن: G41M, H61M
مدل H61M که جدیده و توی محیط ستاپش ماوس فعاله فقط با Pioneer بوت میشه اما G41M با Asus, Samsung, Pioneer راحت بوت میشه.
بیش از 100 تا سیستم هم تست کردیم که همه اینجوری بودن
علتش چیه؟
راه حلی دارین که مین بوردهای جدید هم با هر دی وی دی رایتر اکسترنالی بوت بشن؟
مین برد دیویدی رایتر رو میشناسه؟
مشکل از تنظیمات ستاپ مادربورد هست، بعد از ست کردن بوت از سی دی رام، گزینه های پورت USB رو هم بررسی کنید تا
چیزی غیر فعال نشده باشه و بعد از اون موقع بوت شدن سیستم با فشردن کلیدهای F8 یا F2 اجازه بدید منو و لیست دستگاه های
قابل بوت شدن رو براتون بیاره و ببینید سی دی رام رو شناخته یا نه
سلام
خوب هستيد
همانطور كه دي دي جان فرمودند رفتار كنيد اما اگر بوت منو نيومد از F12 استفاده كنيد ( فكر كنم بوت منو گيگا اف 12 بود )
اميدوارم كمك كنه
سلام دوستان؛ حال من خوبه. امیدوارم شما عالی باشید :)
ممنون از پاسخهاتون
اینکه مین بورد میشناختش یا نه خاطرم نیست ولی فردا چک می کنم.
تنظیمات ستاپ درسته.
USB Controller فعاله. اولین بوت روی CD/DVD تازه F12 هم میزدم و USB CD/DVD-ROM رو انتخاب می کردم محض سماجت بیشتر :)
اصلا فرض کنید تنظیمات Setup درست نباشه. چه تنظیمات غلطیه که برا Pioneer جواب میده مهدی جون؟
چک کردم دیدم کلا از همون اول نمیشناسدش.
یعنی دستگاه رو که وصل می کنم و میرم توی Setup هیچ CD/DVD شناخته نمیشه. ولی پایونیر رو میشناسه.
و همونطور که گفتم فقط با یه مدل خاص مادربورد این مشکل رو داریم :(
خب وقتی نمشناستش کاری نمیتونی بکنی!
1.تاریخ بایوس رو بروز کنید.!!!!!(ربط داره).اگه باتری سالم باشه (رمCMOS)
کابل هارد رو جدا کنید و امتحان کنید ببنید رایتر رو میشناسه؟
اتصالات رو چک کنید
یک بار coms رو ریست کنید
اگر نشد
بابوس رو آپدیت کنید
نکته: بعد از عملیات post بایوس اطلاعات ذخیره شده در comsرو فراخوانی میکنه وشروع به اسکن سخت افزار میکنه.اگه سخت افزاری پیدا کرد که در اون سخت افزار تراشه ای داشته باشه که درایور استاندارد(اولیه)رو داشته باشه اطلاعات رو از اون میگیره و اونو اجرا میکنه.البته محدودیت هایی داره.اولویت بندی در بایوس نقش مهمی داره .همونطور که master یا slave بودن باعث قاطی شدن io ها میشه.usb هم از این قاعده مستثنی نیست .سعی کنید از سالم بودن پورت ها و کابل ها و سالم بودن باتری cmos مطمئن باشید.بعضی اوقات بایوس سخت افزاری رو نمیشناسه ولی بعد از ورود به سیستم عامل اونو شناسایی میکنه.بعضی وقت ها هم مشکل در برق رسانی پورت یو اس بی هست.پس مطمئن باشید که از کدام نسخه ی usb port استفاده میکنید 1یا2یا3 و باید usb-cd را انتخاب کرده باشید.در برخی موارد غیر فعال کردن گزینه fast boot جواب میده .اگر در سیستم های دیگه تست کردید.و فقط دراین سیستم مشکل داره.مدل و مارک cpu رو بگید.ممکنه نیاز به آپدیت بایوس داشته باشید.