ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در عمل چند اسلیو میشه یه مستر متصل کرد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
نیاز دارم که 25 اسلیو رو به یه مستر متصل کنم /خاستم ببینم در عمل چند تا اسلیو رو میشه به یه مستر متصل کرد .ضمن اینکه کاری به تئوری ندارم .

من از ADM485 استفاده میکنم شنیدم در عمل بیشتر از 16 نمیشه جواب گرفت
(۱۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۱۸:۵۸)علیدلی نوشته است: [ -> ]سلام
نیاز دارم که 25 اسلیو رو به یه مستر متصل کنم /خاستم ببینم در عمل چند تا اسلیو رو میشه به یه مستر متصل کرد .ضمن اینکه کاری به تئوری ندارم .

من از ADM485 استفاده میکنم شنیدم در عمل بیشتر از 16 نمیشه جواب گرفت

اگر بتونی به صورت I2C میکرو راه اندازی بکنی حتما ( 100 در 100 ) تا 127 تا میکرو بصورت اسلیو استفاده بکنی و یکی به عنوان مستر که در کل 128 تا میکرو میشه
این یکی از قابلیت های مهم I2C هست
نقل قول: اگر بتونی به صورت I2C میکرو راه اندازی بکنی حتما ( 100 در 100 ) تا 127 تا میکرو بصورت اسلیو استفاده بکنی و یکی به عنوان مستر که در کل 128 تا میکرو میشه
این یکی از قابلیت های مهم I2C هست
البته نه در عمل ، بلکه در تئوری کار این اتفاق می تونه بیفته. اما همونطور که اشاره شد ، تعداد زیادی رو می شه به هم وصل کرد. ( محدودیتی که وجود دارهه در طول سیمsda , scl و مقاومت پول آپ هست ) ( یعنی در حدی هست که نیاز رو رفع کنه اما باید دید پروژه و جزئیات پروژه چیه ، شاید روش مناسبی نباشه و نیاز به پروتکل ارتباطی دیگه ای باشه. )
دقیقا همینطوره
البته در عمل من 27 میکرو بصورت i2c راه انداختم
نمیگم بدون مشکل راه انداختم، هر کاری دردسر خودش داره