من هر كاري مينمايم كه (package) برنامهيي را كه نوشتم بسازم انجام نميشود.
يعني بعد از اتمام همهي مراحل وقتي براي نصب روي ستاپ ساخته شده ميروم برنامه نصب نميشود.
منظورم اين است كه setup برنامهي من ساخته ميشود ولي زمانيكه از طريق همين setup ساخته شده ميخواهم برنامه را نصب كنم با اعلام پيغامي كه ويندوز قادر به نصب اين برنامه نيست cancel ميشود هر برنامهاي را كه ميخواهم از طريق Package & Deployment Wizard بستهي آنرا آماده سازم با همين مشكل رو به رو ميشوم. هيچكدام از package هاي ساخته شده صحيح نيستند.
اگر از راه ديگري ميشود اين كار را انجام داد برايم توضيح دهيد.
متشكرم
خيلي كلي توضيح دادي
اگه يه مقدار قضيه رو باز تر بكني بهتر مي شه كمك كرد
ما که چند ساله با همه نوع سیستمی داریم ستاپ می سازیم و مشکلی نداشتیم یعنی حتی با خود وی بی
لابد یه جای کارت عیب داره برادر عزیز روش کارتو بیان کن شاید بشه کمکت کرد
سلام!
این نرم افزاری که شما برای ساخت برنامه نصب استفاده می کنید قدیمیه و
رو ویندوز های جدید ایراد پیدا میکنه. یعنی وقتی تو ویندوز جدید باهاش برنامه نصب ساخته بشه.
2 تا راه حل داری:
1- بزاری کنار این برنامه رو .خیلی برنامه های جدید تر و قوی تر هست.
2- اگه اصرار داری از این برنامه استفاده کنی یه ویندوز 98 باید داشته باشی
تو اون ویندوز 98 که برنامه نصب رو بسازی با همین نرم افزار رو تمام ویندوزهای جدیدتر کار میکنه.
اما اگه رو ویندوزی باهاش کار کنی و نتیجه رو رو ویندوزی ببری که ورژن پائین تر
باشه خطا میده. نمیدونم فهمیدی یا نه. رو یه ویندوز قدیمی SETUP باهاش بساز تا تو تمام ویندوز های جدیدتر جواب بده. #:-s
سید محسن.
سلام
اين گير داده يه بار كار مي كنه يه بار نه.(خدا داند)
براي نصب از برنامه Install Vise استفاده كن كه يك مرحله كامل براي وي بي داره و كار رو خيلي آسون مي كنه و روي همه سيستم ها هم كار مي كنه.
باي
سلام
شما مي توني از برنامه هاي كمكي در اين خصوص استفاده كني
Install vise دوستمون قبلا گفته بود
Install Wise خيلي حرفه اي
Setup Factory ويزادري و خيلي قشنگ و راحت
Install Shield Express ويزادري و خيلي ساده و قشنگ
Install Shield خيلي حرفه اي با كد نويسي vc
خيلي هاي ديگه هم هستند ...
چطوری install vise وی بی رو پشتیبانی می کنه؟ یعنی پروژه رو بهش میدی کامپونت ها رو تشخیص میده؟
من زیاد دنبالش نرفتم ولی اون موقع که نصب کردم باید فایل ها رو براش add میکردم.
اگه میشه پروژه وی بی رو بهش بدیم بعد مثل package وی بی عمل کنه که خیلی خوبه. از کدوم قسمتش این کار انجام میشه؟
حالا منم یه سوال بپرسم.
این نرم افزار خیلی کامپوننت الکی برای خودش پک می کنه. یه برنامه ی 4 کیلوبایتی رو وقتی پک می کنی میشه 11 مگابایت. حالا چکار باید کرد؟
منظورم اینه که میشه DLL ها و OCX های اضافه رو پیدا کرد و حذف کرد؟
با سلام
اگه درست یادم باشه این سوال بیش از سه بار پرسیده شده و شما جناب بلوسوم هر بار این حرف رو تکرار کردی ! درست می گم یا نه؟
به هرحال اون دی ال ال ها و اکتیو ایکسها الکی نیستن ویژوال بیسیک اونارو بر اساس تعریفات خودش جدا می کنه و با این کار تضمین می کنه که این برنامه بعد از نصب روی هر سیستمی کار خواهد کرد خوب حالا ویندوز شما جدید هست و اکثرا اون فایلا رو خودش نصب می کنه پس نمی شه گفت الکی و اضافی هستن.
برای اینکه متوجه بشی کدوم فایلها رو نیاز داره می تونی روی یک ویندوز صفر کیلومتر برنامت رو اجرا کنی و هر فایلی و یا رجیستری رو که خواست براش تهیه کنی ومجدد امتحان کنی
اکتیو ایکسها و دی ال ال ها هم که معلوما چون خودت اونا رو اضاف کردی به پروژت می مونه نصب اونا که دستوراتش تو سایت چندین بار گفته شده
درسته. من قبلا هم یک بار دیگه این سوال رو پرسیدم و با این می شه دو بار (سه تاش رو خبر ندارم) اما خوب هنوز به جوابم نرسیدم.
حرف شما کاملا درسته اما مگه برنامه ی من با برنامه هایی که توی اینترنت هست چه فرقی می کنه که اونها حجمشون خیلی کمه و از تمام عناصری استفاده کردن که من توی برنامه های خودم استفاده کردم ولی مال من ...
چطور بگم. یه برنامه ی 1 کیلو بایتی رو وقتی با تمام فایل های مورد نیازش پَک می کنم میشه حدودچند مگا بایت. این عجیب نیست؟
msvbvm60.dll همیشه حا من رو می گیره!!!
خوب نمی شه کاری کرد که فقط از قسمت های مورد نیاز یکDLL یه DLL دیگه تولید کرد که یقینا حجمش خیلی کم تر می شه.
در کل. شاید اومدیم و خواستیم یه ویروس با VB بنویسیم. اونوقت میشه که DLL ها رو باش فرستاد. البته نمی گم که نمی شه ولی حجمش رو هم در نظر داشته باشید.
یه جور دیگه بگم. اگه ما نخوایم از msvbvm60.dll و امثالش استفاده کنیم باید کی رو ببینیم؟