سلام به دوستان
با عرض پوزش گفتم اون تاپیک باشه برای همون آموزش ساخت و سوالاتش باشه اینجا.
بیزحمت دوستان اون پست آخری هم منتقل کنن اینجا
من به پیشنهاد یکی از استادا قصد دارم که تیم تشکیل بدم برا ساخت ربات. می خوام بدون چه کسانی و با چه تخصصی نیاز دارم. الکترونیک کار و برنامه نویس که باید باشن. من می خوام یک نفر رو فقط بفرستم دنبال پردازش تصویر .خوبه؟
و دیگه چه کسانی نیازه بنظرتون؟
ممنون میشم دوستان همکاری کنن.سپاس
رباتت چی هستش ؟ مکانیک هم شاید لازم بشه
بنظر من همین الکترونیک کار و برنامه نویس کافیه ، فقط این دو گروه چند شاخه میشن که هرکس یه وظیفه میفته گردنش .
برنامه نویسیش بخش اصلیشه .
------
اینکه پردازش تصویر بیفته گردن یه شخص هم خوبه هم بد
حالا چجوری خوبه : برنامه نویس فقط رو پردازش تصویر تمرکز میکنه
بدیش : اگه این برنامه پردازشو بخواین رو همون پردازنده اصلی بکاریش برنامه یکم بهم میریزه ،درواقع سخت تر میشه
ولی میشه رو ای سی دیگه ریختش
حالا اگر برنامه نویس یکی باشه این مشلات کم تره (اصولا اونی که برنامه رو نوشته بیشتر ازش سر درمیاره مخصوصا توی برنامه کواد که توش گم میشی)
خب حالا کلا پردازش تصویر واسه چیه؟
یا میخواد مکانی که هستو بشناسه
تو بعضی قوانین هست که ربات باید از داخل حلقه رد شه کلا اینجور چیزا
(۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۰۸:۳۷)a.mehran نوشته است: [ -> ]یا میخواد مکانی که هستو بشناسه
تو بعضی قوانین هست که ربات باید از داخل حلقه رد شه کلا اینجور چیزا
بیخیال بابا!
یعنی ربات رو ول میکنی خودش واسه خودش با پردازش تصویر راه میره؟! کسی ساخته تا الان این مدلی؟!
کواد ساخته بودن دوتایی یاهم پین پنگ بازی میکردن؛ بعد ۴ تا ضربه جونشون بالا میومد تشخیص بدن تویپ کحاست و برن سمتش! اون وقت باید حلقه شناسایی کنه و از توش رد بشه؟!؟!
حتما نباید خودکار باشه که همین که کنترلش کنی داخل حلقه و کواد خودش ،خودشو کنترل کنه که نخوره به حلقه بسه
خیلی چیزای دیگه هست که به ذهنم نمیرسه
(۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۱۱:۳۲)babyy نوشته است: [ -> ]یعنی ربات رو ول میکنی خودش واسه خودش با پردازش تصویر راه میره؟! کسی ساخته تا الان این مدلی؟!
اون وقت باید حلقه شناسایی کنه و از توش رد بشه؟!؟!
دقیقاََ همین کار رو انجام میده :
اقا محمد شما یکم برو قوانین ربات های پرنده رو بخون جالبن
سلام و ممنون از دوستان که بحث میکنن
تو یکی از مسابقات یه قانون هست که باید یه کد رو که فکر کنم کد زبرا بود از روی یک ستون شناسایی کنه و تشخیص بده. من بنظرم رسید که این کار رو باید با پردازش تصویر انجام داد