سلام به همگی.
چطوری میشه به صورت نرم افزاری با میکرو dead time درست کرد؟ من یه pwm درست کردم. نحوه ی استفاده از ir2112 چه جوریه؟من شکل موجی که درست کردم به هردوی Hin و Lin دادم مگه نباید در خروجی دو شکل موج داشته باشم که دومی not و دارای dead time باشه؟
لطفا موضوع پست ها رو درست انتخاب کنید همه ی موضوع هایی که فرستادید فقط نوشتید کمک یا سوال!
----
شما باید PWM رو به SD بدید که برای قطع و وصل موتور استفاده بشه
در مورد LIN و HIN باید بگم هیچ ربطی به هم ندارن یعنی شما هر کدوم رو یک کنی خروجی مربوط به اون فعال میشه
پس اگر HO و LO رو به یک طرف موتور وصل کنید و اون ها رو باهم صفر و یک کنید باعث اتصالی میشه
شما هم زمان باید یکی از این ورودی ها رو فعال کنی یا باید با گیت منطقی این کارو بکنی یا توی میکرو حواست باشه
(۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۳۸:۲۹)behzady نوشته است: [ -> ]لطفا موضوع پست ها رو درست انتخاب کنید همه ی موضوع هایی که فرستادید فقط نوشتید کمک یا سوال!
----
شما باید PWM رو به SD بدید که برای قطع و وصل موتور استفاده بشه
در مورد LIN و HIN باید بگم هیچ ربطی به هم ندارن یعنی شما هر کدوم رو یک کنی خروجی مربوط به اون فعال میشه
پس اگر HO و LO رو به یک طرف موتور وصل کنید و اون ها رو باهم صفر و یک کنید باعث اتصالی میشه
شما هم زمان باید یکی از این ورودی ها رو فعال کنی یا باید با گیت منطقی این کارو بکنی یا توی میکرو حواست باشه
سلام
من زیاد وارد نبودم ولی از این به بعد باشه.
"شما هم زمان باید یکی از این ورودی ها رو فعال کنی یا باید با گیت منطقی این کارو بکنی" یعنی کدوم ورودی ها؟ و
چطوری میشه به صورت نرم افزاری با میکرو dead time درست کرد؟
(۱۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۰۵:۰۳)student123 نوشته است: [ -> ]چطوری میشه به صورت نرم افزاری با میکرو dead time درست کرد؟
DeadTime برای چی نیاز دارید؟ اگه برای آیسی می خواید خودش درست می کنه و نیازی به کار اضافه نداره
نقل قول: "شما هم زمان باید یکی از این ورودی ها رو فعال کنی یا باید با گیت منطقی این کارو بکنی" یعنی کدوم ورودی ها؟ و
LIN و HIN
"DeadTime برای چی نیاز دارید؟ اگه برای آیسی می خواید خودش درست می کنه و نیازی به کار اضافه نداره"
میخوام پالسایی که درست کردم به ماسفت بدم.ولی این آیسی که خودش درست نمیکنه؟؟؟اگر میکنه چجوری؟و من باید چیکار کنم تا از یه pwm دو تا شکل موج داشته باشم که یکی دارای dead time باشه؟