ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل دور (سرعت) استپ موتور با pwm
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام ،
یه استپ موتور 6 سیمه میخوام راه بندازم ، تو راه اندازیش مشکلی ندارم
مشکلم کنترل سرعتش با pwm هستش !!
اصلا لارمه که با pwm سرعتشو کنترل کنم ؟! مثلا نمیشه همون تاخیری که بین هر پله میزارم کنترلش کنم تا در نتیجه بشه سرعت رو کنترل کرد ؟!
[/size]
هر موتوری روش کنترل سرعت خودش رو دارهه ، مسلما PWM روش مناسب کنترل سرعت برای استپر موتور نیست!
همون تاخیر ها رو بین گام های پایه ها اگر کم و زیاد کنید ، به سرعت های متفاوتی می تونید برسید.
خب حالا فرض بگیریم که rpm موتور 360 باشه !
حداقل و حداکثر تاخیر بین پله ها چطور باید محاسبه کرد ؟
شما باید ببینید موتور شما زاویه بین هر پلش چقدر هست برای مثال 0.8 هست پس برای اینکه 360 درجه بچرخه 450 پله باید طی بشه و RPM هم 360 هست پس 360 * 450 میشه 162000 پله در دقیقه و 2700 پله در ثانیه پس شما باید 1/2700 یعنی 370 میکرو ثانیه بین تغییر هر پله صبر کنی تا به RPM دلخواه برسی
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه موتور dc و یه استپر رو باl298، lcd و kbd با میکرو atmega16 کنترل کنم.
چندتا مشکل دارم :
1- استپر 6 سیمه 1.8 درجه و 12 ولته اما عجیب غریبه.4تا پایه دو به دو به هم راه میدن و اون دوپایه باقی مونده به هیچ جایی اتصال ندارن .موقع ولتاژ دادن هم باید همه پایه ها به 12 وصل باشن و یکی یکی پایه ها رو از 12 جدا کرد و به زمین وصل کرد تا موتور حرکت کنه .
2- l298 رو سه بار بستم . همه چی درسته اما روی پین 13و14 در حالت خاموش 4 ولت میندازه .یعنی ال ای دی رو قشنگ روشن میکنه.
آقا به داد برسید که گیج گیجم