سلام
دوستان چرا در قسمت شبیه سازی مدار پروتئوس (قسمت schematic capture) بعضی از پایه های آی سی رو نشون نمیده؟
مثلا آی سی ne556 یک مدار ازش دارم که 13 پایه اش بکار رفته اما در پروتئوس فقط 8 پایه نشون میده
چجوری پایه های دیگه اش رو اضافه کنم؟
پایه های تغذیه رو نشون نمیده !
ولی این موردیکه شما میگی نمیدونم چجوریه نگاه کنم ببینم چیه
این ماله شبیه سازه پروتئوسه :
اینم مداری که میخوام شبیه سازیش کنم :
توی مدار 13 پایه از آی سی بکار رفته اما تو پروتئوس 8 پایه داره!
باید 11 پایه ای داشته باشه (بجز دو پایه تغذیه)
نمیشه پایه هارو به آی سی در شبیه ساز پروتئوس اضافه کرد؟
عجیبه منم به این مشکل بر نخورده بودم تابحال !!!
-----------
اصلا پروتیوس من این ایسی رو نداره احتمالا بعدا کلا ای سی رو حذف کردن
اگر شبیه سازی نیاز داری نرم افزار مولتی سیم هم هستش .شایدم نسخه های بالاتر پروتیوس داشته باشن
نه این آیس سی توی بیشتر پروتئوسها هست من در ورژن 7 و از 8.1 هم تست کردم همینطوری بود!
توی سرچ قطعات قسمت schematic capture پروتئوس باید ne556 نوشت تا بیاره
مولتی سیم در نسخه 8.1 پروتئوس هم وجود نداره، خودش دانلود میکنم ببینم مولتی سیم هم اینجوریه
سلام دوباره
آخرین ورژن مولتی سیم که 13.0.1 هست دانلود کردم اما آی سی NE556N نداره! خیلی عجیبه
آیا دیتابیس کامل برای مولتی سیم وجود داره؟
کسی توی پروتئوس تست نکرد ببینه آی سی NE556N پایه هاشو میشه اضافه کرد؟ (توی پروتئوس NE556 برای سرچ بزنید میاره، آی سی NE556 رو تو قسمت شبیه سازی مدارش میخوام نه طراحی PCB)
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
خسته نباشید
همونطور که میدونید NE556شامل دو 555هست که توی نرم افزار اونو بصورت شماتیک دو عدد 555طراحی کردن که با نامهای AوBمشخص میشن (کلیک کنید:http://l1l.ir/29195)
برای مثال گیتهای منطقی هم همین شکل طراحی شده اند (کلیک کنید:http://l1l.ir/19195)
و برای بستن مدار شماره پایه ها رو باید در نظر بگیرین مثلا برای NE556پایه های 8تا13روی قسمتB هستن
.
درود
با تشکر از 1نفر گرامي .
ساده اش اين است که با گزينش تراشه هايي که چند بلوک مشابه در بسته اش دارد اولين بلوک نمايش داده ميشود و با گزينش دوباره تراشه بلوک بعدي نمايش داده خواهد شد و پايه هاي ديگر که ميخواهيد افزوده ميگردد.
نمونه بارز اين تراشه (LM556) و آپ امپ هاي چندتايي(LM358 و LM324 و TL084و TL082 ) است.
سپاس
.
.