سلام!
من تو برنامم لازمه چند جا محتويات جدول رو كامل نشون بدم كه خوب بايد يه چيزي مثل ديتاگريد استفاده كنم. ديتاگريد خوبه فقط مشكل اينه كه نميشه خيلي دلخواه خود كردش. مثلا رنگ و...
حالا روش ديگه اي به ذهن كسي ميرسه كه كم دردسر باشه و قشنگ؟!
اگه راهي نيست پس لطفا بگيد چطور ميشه رنگ ركوردي كه تو ديتا گريد انتخاب شده رو عوض كرد.(رنگ زمينه رو ميشه عوض كرد ولي رنگ ركورد انتخابي هميشه مشكيه!)
خيلي لازم دارم. لطفا كمك كنيد.
ممنون!
از فلكس گريد استفاده كن خيلي انعتاف پذيرتر هست
سلام!
فلكس گريد با اي دي او كار ميكنه؟
خوب ميشه رنگ هاي لايت شدن ركورد رو عوض كرد؟
ahvig نوشته است:از فلكس گريد استفاده كن خيلي انعتاف پذيرتر هست
انعطاف نه انعتاف !!!!!
راستي چرا از كامژونت هاي مايكروسافتي استفاده ميكنيد ؟؟؟ از محصول خود ايران ويج استفاده كن حالش رو ببر
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...icle&sid=3 كار آقا اشكان خودمون هم هست :wink:
سلام!
آخه مي خوام هر چيزي تو برنامه استفاده شده بفهمم. فكر نميكنم من محصول آقا اشكان رو درك كنم!
Mohandese_Javan نوشته است:سلام!
آخه مي خوام هر چيزي تو برنامه استفاده شده بفهمم. فكر نميكنم من محصول آقا اشكان رو درك كنم!
آره با اي دي او كارميكنه وهمه چيزش تحت كنترل خودته
فقط قابليت اديت شدن نداره مه البته اون هم با كد نويسي ميشه درستش كرد
ولي اگه ميخواي تو خود گريدت دستكاري داده داشته باشي با همون ديتا گريد كاركني راحت تري
راستي مي گم نمي تونيد محصول آقا اشكان رو طوري تبدل كنيد كه براي زبان هاي دات نت هم قابل استفاده باشد؟
سلام!
من MSFlexGrid رو امتحان كردم. با اي دي او جواب نداد. OLEDB)MSHFlexGrid )رو امتحان كردم كه جواب داد. حالا براي اينكه موقع اجرا هر ستون اندازه دلخواه باشه بايد چيكار كرد؟
چون ستونها همه هم اندازه و كوچيك هستن.(توجه: نميخوام بعد از اجرا توسط كاربر تغيير سايز داده بشه!) هر ستون يه اندازه مختص خودش داشته باشه وقتي اجرا ميشه.
ممنون!
Mohandese_Javan نوشته است:چون ستونها همه هم اندازه و كوچيك هستن.(توجه: نميخوام بعد از اجرا توسط كاربر تغيير سايز داده بشه!) هر ستون يه اندازه مختص خودش داشته باشه وقتي اجرا ميشه.
ممنون!
خوب قبل از اچرا خودت با برنامه نويسي اندازه اونها رو تغيير بده! يك كم توي متد هاش بگرد گزينه اي دارد كه مي توني طول و عرض و ستونها را تغيير دهي.
سلام!
دوست عزيز گشتم ولي چيزي پيدا نكردم. اصلا انگار امكان تغيير اندازه ستونها رو نداره! :!:
اگه كسي بلده بگه. كارم گيره.
چه طور گشتي عزيز
پس ColWidth چیه برای استفاده باید بنویسي
مقدار=(شماره ستون)mshflexgrid1.ColWidth
چه طور میگی فلکس با ای دی او کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
یه توصیه: این ام اس دی ان به خدا خیلی چیز خوبیه مشکلاتونو اول به اون بگین!!!!!!!!![/code]