سلام
دوستان من تو سرور وشبکه مبتدی هستم چند تا سوال دارم
1- اگه سرور در یه شبکه در حال کار باشه و بعد اونو جابجا کنین یعنی بفرستیمش 180 متر دورتر ایا عملیات خواصی باید روش انجام بشه . یا فقط کافیه به کابل شبکه وصل کنم و روشنش کنم موردی نداره؟؟؟
نه موردی نداره اگه کابلات كابل كواكسيال باشه ولی بشتر نشه چون احتمال تضعیف سیگنال پیش میاد.
ولی اگه قدرت سیگنال پایین بود وباهاش مشکل داشتی میتونی از PASSIVE یا ACTIVE برای تقویت استفاده کنی. این دوتا در واقع یک نوع روتر برای تقویت سیگنال در فواصل دور هستند.و قیمت زیادی هم ندارند.
(۲۲-شهریور-۱۳۹۳, ۰۴:۰۰:۴۶)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]نه موردی نداره اگه کابلات كابل كواكسيال باشه ولی بشتر نشه چون احتمال تضعیف سیگنال پیش میاد.
ولی اگه قدرت سیگنال پایین بود وباهاش مشکل داشتی میتونی از PASSIVE یا ACTIVE برای تقویت استفاده کنی. این دوتا در واقع یک نوع روتر برای تقویت سیگنال در فواصل دور هستند.و قیمت زیادی هم ندارند.
بله مهندس کابل cat 6 fstp هست .
یه سوال فنی در مورد سویچ من در شبکه یه دونه سویچ ابتدای کار دارم که تمام نود ها وصلن 80 متر دورتر یه دونه سویچ نصب کردم با همین کابل و از این سویچ باز 80 متر دورتر با همین نوع کابل به یه سویچ دیگه وصل کردم سویچ وسط چراغ پورتش تقریبا ثابت هست ولی سویچ اخری مدام چشمک میزنه در صورتی که اصلا اطلاعات سند و رسیو نمیشه .
مدل سوئیچ چیه(آخری)؟ احتمال زیاد لوپ داری روی آی پی ها یا بین دوتا سوئیچ .وقتی چشمک میزنه مشکلی که نداری؟همه چی خوبه؟
(۲۲-شهریور-۱۳۹۳, ۲۲:۰۲:۳۰)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]مدل سوئیچ چیه(آخری)؟ احتمال زیاد لوپ داری روی آی پی ها یا بین دوتا سوئیچ .وقتی چشمک میزنه مشکلی که نداری؟همه چی خوبه؟
مهندس جان امروز راش انداختم ولی یه نکته بگم . راستش یه سرور داشتیم بردن برا تعمیر و بجاش یه لبتاب اوردن بعنوان سرور . حالا سرعت کم و کنده . فکر میکنید از سویچ اخریه یا از خود سرور که لبتابه . چطوری میشه سرعت را بالا برد .
مدل سویچ اولی و دومی دلینک هست ولی اخری smc ساخت چین
ممنون
نمیشه دقیق گفت .اگه براتون ممکنه از یه سویئیچ دیگه استفاده کنید.کل سیستم ها رو چک کنید ببینید مشکلی دارن یا نه و سیم ها رو چک کنید.این درباره ی رفع لوپ در شبکه بود.
برای سرعت هم خوب مشخصه لب تاپ جای یه PC رو نمیتونه بگیره اونم با فاصله ی بالای 200 متر.احتمالا برای جایی که شما مشغول کار هستید سرعت اهمیت چندانی نداره.
(۲۳-شهریور-۱۳۹۳, ۱۹:۴۱:۱۶)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]نمیشه دقیق گفت .اگه براتون ممکنه از یه سویئیچ دیگه استفاده کنید.کل سیستم ها رو چک کنید ببینید مشکلی دارن یا نه و سیم ها رو چک کنید.این درباره ی رفع لوپ در شبکه بود.
برای سرعت هم خوب مشخصه لب تاپ جای یه PC رو نمیتونه بگیره اونم با فاصله ی بالای 200 متر.احتمالا برای جایی که شما مشغول کار هستید سرعت اهمیت چندانی نداره.
فردا یه سویچ دلین گیگا میخرم بجای smc میزارم .
چرا سرعت مهم هست که گفتم سرعت کند شده البته اپراتور ها میگن
(۲۱-شهریور-۱۳۹۳, ۰۸:۰۲:۳۵)cinapa نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان من تو سرور وشبکه مبتدی هستم چند تا سوال دارم
1- اگه سرور در یه شبکه در حال کار باشه و بعد اونو جابجا کنین یعنی بفرستیمش 180 متر دورتر ایا عملیات خواصی باید روش انجام بشه . یا فقط کافیه به کابل شبکه وصل کنم و روشنش کنم موردی نداره؟؟؟
مشکلی نداره ولی باید
کابلات كابل كواكسيال باشه بیشتر از این فاصله رو تست نکردم و ندیدم
دانلودآهنگ جدید