ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حرکت قبلی در مسیریاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

من میخوام وقتی سنسور هام تو ربات مکسیریاب همه روی زمینه ی سفید رفت حرکت قبلیشو انجام بده ! یکی به من گفت که تو زبان سی خود به خود خودش حرکت قبلی رو میره اما وقتی تست کردم نمیشد ! یک جا خوندم با آرایه میشه , اما من دقیقا نمفهمم ک من چ جوری حرکت ها رو بریزم تو آرایه که هر دفعه یک آرایه بزارم و چ جوری بفهمم که حرکت قبلیم مال شماره کدوم آرایه بوده ! لطفا هر کسی کمکی از دستش بر می آید دریغ نکنه !
خیلی ممنون
راستی کدی که من نوشتم اینطوریه :

کد:
if ( !senVasat ) Move(cw,cw250,250);
if ( !sen Righet1 ) Move(cw,cw,250,200);
if ( !sen Left1 ) Move(cw,cw,200,250);
این طوری کد نوشتم تا به آخر , جای اون سن ها پین های مورد نظر هست ! فقط میخوام کاری کنم تا وقتی همه ی سنسور ها روی زمینه سفید رفت ربات حرکت قبلی رو ادامه بده , اما نمیدونم چ جوری این رو پیاده کنم یا بفهمم حرکت قبلی چی بوده !

ممنون
وقتی تغییر حرکت ، محدود به بر آورده شدن یک سری شرط باشه ، اگر هیچکدوم از شرط ها بر آورده نشه ، تغییر در حرکت ایجاد نمیشه و حرکت قبلی ادامه پیدا می کنه.
پس اگر توو شرظ ها ، مثل مثالی که زدید ، حالت همه روی سفیدی بودن ، وجود نداشته باشه، چون هیچکدوم از شرط ها برآورده نمیشه، پس خود به خود حالت قبلی باقی می مونه.
اکر تغییری در حرکت دارید ، یعنی مشکل سخت افزاری دارید