سلام اکبر جان
فقط تو فوتوشاپ این مشکل و داری یا محیط های دیگه هم هست؟
شاید مشکل از فونت باشه!
یه فایل تکست باز کن با همین فونت تایپ کن ببین همین جوری میشه؟
منم این مشکلو داشتم اما یهسری فونت ها هست فقط تو این زمینه کاربرد داره من زدم جواب گرفتم
سرچ کن فونت فارسی فتوشاپ
البته یسری هم تنظیمات هست واسه فتوشاپ که تو نت زیاده
بهترین راه استفاده از فارسی ساز مریم هست.هم تنوع فونت بالایی داره.وهم سرعت خوب و هم بی دردسر
با اجازه دوستان اول باید این دوستمون بینن که اصلا فتوشاپی که نصب کردن midel east هست یا نه
این با چک کردن قسمت پاراگراف و وجود گزینه راست به چپ میتونید متوجه بشید
سلام به همه بچه های گل ایران ویج
من هم همین مشکل رو توی فتوشاپ داشتم و هر کاری می کردم درست نمی شد.
ولی چیزی رو تست کردم که جواب داد و هروقت اینطوری گیر می کنم از این راه استفاده می کنم.
بعد از اینکه مطمئن شدین فتوشاپتون نسخه ME هست باید یک متن فارسی که قبلا توی فتوشاپ درست شده و سالم هست رو توی فتوشاپ بیارین و اونو ویرایش کنین.
می بینین که نوشته ها دیگه به صورت جدا از هم تایپ نمیشن. انگار داخل فایل فتوشاپ یه تنظیمی وجود داره که با ابزارهای خود فتوشاپ نمیشه عوضش کرد و حتماً باید از قبل یک نمونه سالمشو داشته باشی تا ویرایش کنی.
خالا اگر راه دیگه ای پیدا کردم حتماً مطرح می کنم.
بعد از اینکه مطمئن شدین فتوشاپتون نسخه ME هست باید یک متن فارسی که قبلا توی فتوشاپ درست شده و سالم هست رو توی فتوشاپ بیارین و اونو ویرایش کنین.
[/quote]
خوب من راهکارو به شما میگم
اول شما باید یک فونت فارسی مثل فونت B yekan انتخاب کنید (در صورتی که از فارسی ساز استفاده نمیکنید) بعد مود پاراگراف رو روی حالت چپ به راست بگزارید و سپس حالت تایپ ویندوز رو روی FA بزارید و بعد شروع کنید به تایپ اگه باز هم حروف از هم جدا و برعکس تایپ شدن باید از سمت پنل کاراکتر در قسمت میدل ايست روی دیفالت دایرکشن کلیک و انتخاب کنید تا حالت تایپ بر اساس فونت انجام بشه
[
attachment=12467]
باسلام ابتدا به منوی edit رفته سپس در قسمت preferences بر روی type کلیک می کنیم که یک منو باز مشود بعد در قسمت choose text engine option گزینه middle eastern را انتخاب می کنیم.