۲۸-دى-۱۳۸۴, ۲۱:۲۵:۴۳
صفحهها: 1 2
۲۸-دى-۱۳۸۴, ۲۲:۴۳:۳۷
Jaws PDF Creator
۲۹-دى-۱۳۸۴, ۰۲:۴۶:۱۳
سلام من محمد هستم 22 ساله از تهران دانشجوي سال سوم
ميتوني از نرم افزار پر قدرت Adobe Acrobat Distiller استفاده كني روش كار هم اينجوريه كه اول بايد در نرم افزاري مثل Office Word از متنت Print to file بگيري سپس فايل ذخيره شده كه پسوند آن Prn است را با نرم افزاري كه گفتم باز كني خودش اتو ماتيك pdf ميسازه البته چون ميخواي از متنت Print to file بگيري پيشنهاد ميكنم براي رنگي دراومدن pdf از پرينتر
Canon Colorzpass 5000 استفاده كني. موفق باشي . راستي من محقق هستم متن زير رو هم بخون و جوابشو بده شناسه من در سايت mcg است .
با عرض سلام و ادب و خسته نباشيد
خدمت شما برادر گرامي
اينجانب محمد صادق خطيب پور دانشجوي سال سوم كامپيوتر ( نرم افزار) از دانشگاه آزاد اسلامي كرج به استحضار مي رساند :
براي پياده سازي و طراحي پروژه اي بزرگ جهت پيشرفت و ارتقاي دانش ملي توسط جوانان فعال و پرانرژي و مومن و محقق از شما دعوت به عمل مي آيد
كه به گروه تحقيقاتي " ياوران جوان " شويد .
اين گروه تازه تاسيس شده است و داراي 3 عضو است .
در ضمن اولين پروژه ما در راستاي نرم افزار ترجمه متون طولاني انگليسي به فارسي با نگارش صحيح است .
نظرات خود را به spss2020@gmail.com يا multimedia_2020@yahoo.com بفرستيد يا براي اطلاعات دقيق تر با تلفن 021 - 55715645 آقاي محمد خطيب پور بين ساعات 21 الي 22 تماس بگيريد .
I Remain Mohammad
I will wait for you
ميتوني از نرم افزار پر قدرت Adobe Acrobat Distiller استفاده كني روش كار هم اينجوريه كه اول بايد در نرم افزاري مثل Office Word از متنت Print to file بگيري سپس فايل ذخيره شده كه پسوند آن Prn است را با نرم افزاري كه گفتم باز كني خودش اتو ماتيك pdf ميسازه البته چون ميخواي از متنت Print to file بگيري پيشنهاد ميكنم براي رنگي دراومدن pdf از پرينتر
Canon Colorzpass 5000 استفاده كني. موفق باشي . راستي من محقق هستم متن زير رو هم بخون و جوابشو بده شناسه من در سايت mcg است .
با عرض سلام و ادب و خسته نباشيد
خدمت شما برادر گرامي
اينجانب محمد صادق خطيب پور دانشجوي سال سوم كامپيوتر ( نرم افزار) از دانشگاه آزاد اسلامي كرج به استحضار مي رساند :
براي پياده سازي و طراحي پروژه اي بزرگ جهت پيشرفت و ارتقاي دانش ملي توسط جوانان فعال و پرانرژي و مومن و محقق از شما دعوت به عمل مي آيد
كه به گروه تحقيقاتي " ياوران جوان " شويد .
اين گروه تازه تاسيس شده است و داراي 3 عضو است .
در ضمن اولين پروژه ما در راستاي نرم افزار ترجمه متون طولاني انگليسي به فارسي با نگارش صحيح است .
نظرات خود را به spss2020@gmail.com يا multimedia_2020@yahoo.com بفرستيد يا براي اطلاعات دقيق تر با تلفن 021 - 55715645 آقاي محمد خطيب پور بين ساعات 21 الي 22 تماس بگيريد .
I Remain Mohammad
I will wait for you
۲۹-دى-۱۳۸۴, ۰۷:۳۶:۳۵
word to PDF (in King1)
۲۹-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۵۹:۳۳
من از Win 2 Pdf استفتده میکنم کارش حرف نداره
All 2 pdf هم خوبه
All 2 pdf هم خوبه
۲۹-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۰۶:۳۳
kimia نوشته است:بهترينه !!!کد:word to PDF (in King1)
۲۹-دى-۱۳۸۴, ۲۱:۵۱:۴۷
من تحقيق كردم ديدم فارسي رو پشتيباني نمي كنه
۳۰-دى-۱۳۸۴, ۰۱:۲۵:۱۸
Iron_Fist نوشته است:من تحقيق كردم ديدم فارسي رو پشتيباني نمي كنهكودومش ؟
۳۰-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۵۹:۱۷
همين Word To PDF رو مي گم
۰۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۴:۳۳:۵۷
كسي نبود :?:
۰۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۰۴:۲۷
براي متن
WORD TO PDF CONVER 1.0
من با اين فايل متني فارسي رو به پي دي اف تبديل كردم ! مشكلي نبود !
اگه هم بخواي عكس يا شبيه عكس رو به پي دي اف تبديل كني با Adobe Photo Shop ميشه ! :wink:
راستي چرا اينقدر گير ميدي ؟ بچه ها جواب رو دادن ! اما بازم .... !
WORD TO PDF CONVER 1.0
من با اين فايل متني فارسي رو به پي دي اف تبديل كردم ! مشكلي نبود !
اگه هم بخواي عكس يا شبيه عكس رو به پي دي اف تبديل كني با Adobe Photo Shop ميشه ! :wink:
راستي چرا اينقدر گير ميدي ؟ بچه ها جواب رو دادن ! اما بازم .... !
صفحهها: 1 2