ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کسی از این ماژول اماده SIM900 استفاده کرده ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان یه نمونه ماژول اماده gsm خریداری کردم که متاسفانه هرچی سرچ کردم دیتاشیتش رو پیدا نکردم

من نیاز دارم که پایه ریست یا on/off ماژول رو توسط میکرو ؛؛ کنترل کنم
ماژول رو من باز کردم دیدم که ای سی مبدلش max3238ei هست

کانکتور db9 رو که بررسی کردم دیدم پایه های 1-2-3-6-7-8-9 به خروجی max3238متصل هست -که پایه های 2-3 برای ارتباط سریال هست و 1-6-7-8-9 نمیدونم برای چی هست .
از دوستان کسی هست که با این نمونه ماژول هاش کار کرده باشه و اطلاعاتی در مورد مابقی پایه های متصل شده به db9 داشته باشه ؟؟(جهت وضوح بیشتر روی عکس ها کلیک کنید)

[attachment=12464]
[attachment=12465]
[attachment=12466]
احتمالا همچین قابلیتی نداره البته روی DB9
کانکترو DB9 فقط برای ارتباط سریال استفاده میشه ولاغیر
اگه روی برد سوکت دیگه ای برای این کار قرار نداره شما نمی تونی پایه ریست رو کنترل کنی
راستش من با سیم900 کار کرم خیلی وقت پیش تجربه بدی هم ازش دارم یه نمونش سری A بود که ارزون بود و باید فریمویر میزدیم بدجوری هم سرکار میزاشت 50 تا فریم ویر گذاشته بودن همه رو امتحان کردم تا یه درستشو پیدا کردم و مشکل بعدی تغذیش بود که براحتی دوتاش سوخت تا یه تغذیه درست شد.البته این چیزی که شما خریدین به نظرم بهتره و اون دردسر ها رو نداره و فقط کافیه AT رو واسش ارسال کنید.این تاپیک رو دیدم داغم تازه شد اون موقع خود Sim900 به تنهایی 65.000 تومان بود بعد ها به 25.000 هم رسید.

واسه ON OFF به نظرم یه مسفت بزار راحت با میکرو تغذیه رو قطع و وصل کن.
عزیز دل منم یه زمان همین مشکلو داشتم
شما از همین جا که توی عکس نشون دادی یه سیم لحیم کن بزن به میکرو کار میکنه
سلام
چندین جا خوندم که ماژول های sim900 در طولانی مدت که کار میکنند خود به خود خاموش میشند و باید از طریق پایه استاتوس در سیم 900 این وضعیت چک بشه

خاستم ببینم دوستان تا الان با چنین مشکلی روبرو شدند که دستگاه حداقل یکماه روشن بوده و خود به خود خاموش شده باشه ؟
سلام.
راستش نه چند لحظه روشن بوده چون یه پروژه ساده بود ولی میتونی مثلا دستور ATE رو هر چند لحظه یک بار بفرستی و اجازه ندی ماژول خاموش بشه دومین راه چک کردن پایه CTS روی پورت کام هست که روی sim900 پشتیبانی میشه.
بله عزیز خودم تجربه کردم و داخل فروم ECA با استفاده از پایه ی استاتوس توضیحات لازم رو گزاشتم