منظورم و دقیق نگرفتی
بحث افت قدرت موتور در ولتاژ پایینه
خصوصا وقتی گشتاور موتورها پایین باشه، با افت ولتاژ قدرتش نمیرسه دقیق 90 درجه بچرخه و تلرانس پیش میاد
مگر اینکه واسه دقت کار از قطب نما استفاده بشه که بحثش جداست.
نه
گرفتم چی میگی.
اگه موتور 12 ولت باشه و مدار هم ولتاژ ورودیش 12 باشه با رگولاتور بشه 5 ولت ، در این صورت بازم اگه ولتاژ تا 8 ولت بیاد بازم ربات میتونه اون کارو بکنه ، (کمتر از 8 ولت رگولاتور دیگه ولتاژ کمتر از 5 میده و روبات دیگه روشن نمیشه چون باتری دیگه خالیه ) .
پس تا 8 ولت هم مثه 12 ولت میتونه کار کنه ولی ضعیف میشه و سر بالایی نمیتونه بره ولی رو مسیر صاف مشکلی نداره که.
سلام
ممنون از جواباتون
1 -پس من باید با ازمایش و خطا تعداد دقیق پالس ها رو به دست بیارم.
2- من میخوام ربات امدادگر دانش اموزی الف بسازم و میخوام از
این موتور استفاده کنم . بنظرتون خوبه ؟
3 -این جوریکه از عکس معلومه برای انکودرش سه تا سیم داره میتونید اونارو معرفی کنید ؟
4 -من میخوام از سیستم تانکی استفاده کنم باید روی تسمه هارو هم ژلاتین بزنم ؟ (منظورتون از ژلاتین چیه ؟ )
با تشکر
سلام.
من خودم 2بار تو این لیگ شرکت کردم.
الکی وقت خودتو حرم نکن ، ایران اپن هم میری مین یاب برو .
امدادگر یه خرج بیخودی و زیاد داره ( 4تا التراسونیک براش گرفتم شد 500 تومن ) ، خورده کاریش بی نهایت زیاده ، برا گریپر باید داینامیکسل بخری دونه ای 200-300 تومن ! و در آخر میری اونجا کلی زحت کشیدی همش از بین میره ، 3-4 تا تیم هستن هر ساله اول تا چهارم میشن ، شما میری اونجا فقط برا حذف شدن .
یه ربات ظریف در عین حال بسیار پر دنگوفنگ و اعصاب خورد کن !
سلام
ممنون از کمکتون !
خوب اون 3-4 تا تیم هم آدم هستند مگه نه ؟
بعله آدمن ، وقتی اونا اندازه کل خرجی که تو برا رباتت کردی فقط خرج شاسی کردن معلومه که اول میشن .
اونوق خود من با یه شاسی 50 تومنی رفتم به جنگ اونا.
به هر حال تا نری اونجا و نیبینی که شیر تو شیره حرف های منو متوجه نمیشی.
سلام
شما میگین کدوم لیگ شرکت کنم ؟
تجربه اولته ، سنتم کمه نمیتونی تو مین یاب شرکت کنی ، به نظرم برا شروع و کسب تجربه برو تو مسابقه ربات مسیر یاب ، اونم مسیر یاب حرفه ای نه ها ، مسیر یاب ساده .
یه خرج کمی داره ، برنامه نویسی ساده ای داره ، راحت هم کسب تجربه میکنی .
در تایید گفته حسین جان
اگه نمیتونی مخارج کامل ربات رو دربیاری و خوب اسپانس نمیشی به هیچ وجه شرکت نکن
هزینه کردن اولین و مهمترین گام تو مسابقات رباتیکه!
هرکی بیشتر خرج کنه امیدش به کسب مدال بیشتره
چون مسلما جنس مناسب و دقیق و متناسب کار استفاده کرده
با همون مسیریاب شروع کن
در ضمن هیچ موقع واسه استارت کار، انتظار کسب مدال نداشته باش!
صرفا کسب تجربش واست مهم باشه
تیم هایی هستن که بالا 4-5 سال شرکت میکنن ولی نمیتونن از رده 10 بالا میان.
پس اول تجربه بعد کسب مهارت و بعد انتظار مدال/
منم ازین آرزو های بلند پروازانه زیاد داشتم ، تجربه ، پول و پارتی رو داشته باشی مقام میاری ، نداشته باشی ، بش فک نکن !