سلام به همگی
من یه برد طراحی کردم که سیم کشی هاش هم لایه ی زیری و هم لایه بالاست.حالا می خوام با روش اتو بردمو درست کنم.راهنمایی میکنید که باید چیکار کنم؟
و اینکه وسایل مورد نیازم چیه و از کجا می تونم تهیه کنم؟
با تشکر
سلام
موقع پرینت گرفتن یه بار تیک گزینه bottom layer رو میذارید و طرح پایین رو پرینت میگیرید
یه بار دیگه هم تیک top layer رو میذارید و طرح بالا رو پرینت میگیرید
قطعات که به یه برد 2لایه نیاز دارید و اسید
یه طرف طرح رو روی یه طرف برد میذارید و اتو میزنید و بعد طرف دیگه رو اتو میزنید
همین...
(۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۱۴:۰۹:۴۱)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
موقع پرینت گرفتن یه بار تیک گزینه bottom layer رو میذارید و طرح پایین رو پرینت میگیرید
یه بار دیگه هم تیک top layer رو میذارید و طرح بالا رو پرینت میگیرید
قطعات که به یه برد 2لایه نیاز دارید و اسید
یه طرف طرح رو روی یه طرف برد میذارید و اتو میزنید و بعد طرف دیگه رو اتو میزنید
همین...
ممنونم.چه بردی مناسب است (آخه جایی خوندم FR_2 استفاده کنید) واسید و برد دو لایه رو از کجا میشه تهیه کرد؟
FR_2 نشنیدم!
برد و اسید و بگردید فروشگاه های الکترونیک دارن
حضوری پیدا نکردید میتونید اینترنتی از roboeq بگیرید
چون خودمون متالیزه اش نمی تونیم کنیم استفاده ازش زیاد جالب نیست.
برای پرینت top layer هم احتمالا باید mirror اش کنید.
طرحی که روی فیبر افتاد ، در قسمت زیر و رو باید همخوانی داشته باشه و کمی جابه جایی هم بغرنج هست و کار رو خراب می کنه!
می شه طرح رو روی یه سمت چاپ کرد و سمت دیگه رو چسب زد واسید کاری کرد.
بعد از پایان یک سمت ، چند تا سوراخ مشخس در نواحی مختلف رو روی طرح PCB منطبق با پایه های موجود در طرح ایجاد کرد و از این سوراخ ها به عنوان راهنما برای جاگذاری نقشه در سمت دیگه استفاده کرد ، طبیعتا نیازه که از برگ ترانسپرنت استفاده بشه که طرح رو بشه در جای درستش ثابت کرد و به کمک اتو چاپ کرد.
مجدد سمت دیگه رو چسب می زنیم و اسید کاری می کنیم . حالا که طرح PCB در هر 2 سمت چاپ شد ، به جای متالیزه لازمه سیم رد کنیم هر دو سطح بالا و پایین رو لحیم بزنیم که به هم متصل بشن و بعد هم باقیه ماجرا ...
عملی کردنش نکات ریز و پیز زیادی دارهه که بخشیش که بنظرم رسید رو گفتم ...