ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اشکال در restoreدیتابیس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من از نسخه اکسپرس اس کیو ال استفاده میکنم وقتی میخوام ذخیره رو بازیابی کنم که حجمش حدودا 14گیگابایته انگار محدودیت حجم داره و خطای حجم رو میگیره دوستان راهنمایی بفرمایین.ممنونم از لطفتون
(۰۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۰۱:۰۶)taksa2012 نوشته است: [ -> ]سلام من از نسخه اکسپرس اس کیو ال استفاده میکنم وقتی میخوام ذخیره رو بازیابی کنم که حجمش حدودا 14گیگابایته انگار محدودیت حجم داره و خطای حجم رو میگیره دوستان راهنمایی بفرمایین.ممنونم از لطفتون

سلام
14گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چ خبره؟چی داری مگه تو دیتابیست؟؟
خطای چی بهت میده موقع باز یابی و پشتیبان گیری؟
اطلاعات کلیه دانش آموزان یک شهرستان بزرگ -موقع بازیابی پیغام میده بیشتر از 4گیگ نمیتونم بازیابی کنم ضمنا اس کیو ال نسخه 2005استفاده میکنیم.
از نسخه اینترپرایز استفاده کن
با توجه به اینکه برنامه نوشته شده با #c و sqlserver/express اگر از نسخه اینترپرایز استفاده کنم مشکلی بوجود نمیاد؟
خیر ، این مشکلات به دلیل محدود بودن نسخه اکپرس هست .
با نصب نسخه اینترپرایز همه چی حل میشه .
نمیشه یه جوری تنظیمات خود sql expressرو دستکاری کرد که حل بشه؟
نه عزیز دلم.
بیخودی نیس که نسخه اکسپرس رایگانه و نسخه اینترپرایز پولی.
یه اینترپرایز کرک شده نصب کن.
سلام نسخه اینترپرایز هم نصب کردم نشد چون برنامه نویس موقع نوشتن کانکش استرینگ برای بکاپ گیری از sqlexpress\.استفاده کرده .بی زحمت راهنمایی کنین تشکر
(۱۹-مهر-۱۳۹۳, ۲۰:۳۳:۰۲)taksa2012 نوشته است: [ -> ]سلام نسخه اینترپرایز هم نصب کردم نشد چون برنامه نویس موقع نوشتن کانکش استرینگ برای بکاپ گیری از sqlexpress\.استفاده کرده .بی زحمت راهنمایی کنین تشکر
سلام اگر منظورتون را درست متوجه شده باشم باید از این کانکشن استرینگ استفاده کنید
کد:
Data Source=.;Initial Catalog=DatabaseName;User ID=UserName;Password=Password
همون طور که Ghoghnus هم اشاره کرده، قطعاً برنامه نویسی نرم افزاری که شما راجع بهش صحبت کردید، جایی رو در برنامه برای تنظیم مجدد آدرس دسترسی به پایگاه داده تعبیه کرده.
عموماً یک Setting توی برنامه، یا یه فایل txt کنار فایل اجرایی، یا یه خونه در Registy هستش.
با پیدا کردن اون و تغییر اون، میتونین مسیر اطلاعات ثبت شده رو به Instance انترپرایز که دوست عزیزمون h.unique بود تغییر بدین.
صفحه‌ها: 1 2