سلام
دوستان پدرم در اومد
ناخواسته دچارش شده pc
فایلش ضمیمه شده
1.هر چند دقیقه، 4 تا web page باز میکنه
2. بعد پاک کردنش با nod32، دسترسی اینترنت قطع شده
3. ظاهر یه چیزی مثل مشکل داریور پیش میاره که موقع بوت شدن ویندوز xp، همون جا گیر میکنه. ( لوگوی ویندوز و پس زمینه ی سیاه؛ اونجا رو میگم)
و براحتی با فلش پخش میشه.
فکر کنم ویندوز هم بزنم، بازم ویروسی میشه...
کلا یک توصیه بهت میکنم
هیچ وقت زیر سون نصب نکن
دوره xp هم چندین ساله که تموم شده
شاید مهاجرت کمی سخت باشه ولی فوایدش خیلی بیشتر از مضراتش هست
ممکنه بعضی از فایلهای ویندوز رو دستکاری کرده باشه یا سروریسها رو که بعد از پاک شدن
باعث کندی شده
سلام
سیستم یکی از دوستان که فلش وصل میکنیم این ویروس میاد روی فلش ولی چون سون داره عملا خللی روسیستمش ایجاد نکرده
نقل قول: ناخواسته دچارش شده pc
آره خو از اسم ویروسه معلومه که ناخواسته بود
:))
(۰۸-مهر-۱۳۹۳, ۰۰:۳۲:۲۵)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان پدرم در اومد
ناخواسته دچارش شده pc
فایلش ضمیمه شده
1.هر چند دقیقه، 4 تا web page باز میکنه
2. بعد پاک کردنش با nod32، دسترسی اینترنت قطع شده
3. ظاهر یه چیزی مثل مشکل داریور پیش میاره که موقع بوت شدن ویندوز xp، همون جا گیر میکنه. ( لوگوی ویندوز و پس زمینه ی سیاه؛ اونجا رو میگم)
و براحتی با فلش پخش میشه.
فکر کنم ویندوز هم بزنم، بازم ویروسی میشه...
دوستان pc من هم دچار این ویروس شده . اقا تو رو خدا هر کسی راه خلاص شدن ازشو بلده بگه . ویندوز سون دارم .فلشموقرض داده بودم به یکی از رفیقام بعد گرفتم ازش دیدم یه هم چین چیزی india girl.avi درش هست .که متوجه شدم یه ویروسه هر کاری میکنم از بین نمیره
سلام خسته نباشید دوستان ببخشید زیر خاکی میارم بالا !
برای از بین بردن ویروس
lndian girl.avi.exe
تو ویندوز 7
چکار کنم راه روشی وجود داره؟
درود
ابتدا ببنید میتوانید بخش خوداجرا (َAuto run) را با نرم افزار و اساتید با روشهای خود از کار بیاندازید.
پس از آن بیینید با نصب Avira شاید بتواند سامانه(سیستم)تان را تعمیر کند.
این ضد ویروس خرابکاری تعداد زیادی از ویروسها را پس از شناسایی تعمیر میکند.
برتری جالب دیگرش این است که کد تزریق شده تعداد زیادی از ویروس ها به پرونده های EXE (با ساختار PE) را پاک و آن را به حالت اول بر می گرداند.
Avira را با ESET با هم نصب کردم فقط پوشه موقتی هر کدام که ویروسها را بررسی میکنند به ضد ویروس مقابل به عنوان استثنا و پوشه امن معرفی کردم تا در برخورد با یک ویروس سامانه کاری(سیستم عامل) ویندوز مختل نشود. اگر این کار را نکنید هی یکی پرونده موقت میسازد اون یکی ویروس می شناسد و ویندوز کند و قفل میشود.
ESET خوب شناسایی میکند و Avira خوب تعمیر میکند.
پیروز باشید.
.