۱۱-مهر-۱۳۹۳, ۱۹:۰۳:۳۸
-این 2 روش اول تقریبا همون روش تعاملی باید باشه.یعنی Interactive! ( قبلا باهاشون کار کردم)
- من میخوام یه جورائی مهارت رو آموزش بدم.
مثلا مهارت در طراحی یه کار گرافیکی.منظور اینه که فرض کنید ما تویه فتوشاپ از ماسک برای مخفی کردن بعضی از المان ها میخوایم استفاده کنیم.
شاید تو بخش آموزش مقدماتی به طور کامل این ترفند آموزش داده نشه.و کاربر خیلی جزئی این ماسک و یاد بگیره و براش خیلی خوب جا نیفته.
- می خوام تو این آموزش بگم: از ماسک میتوان موارد زیر را ساخت
1- نشون دادن سرعت ماشین
2- نشون دادن سرعت کودک روی تاب
3- و ...
پس مهارت در انجام کارهای گرافیکی با اصول اولیه مد نظره منه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسون.
- این مورد سوم هم فکر میکنم برای ساختن Help نرم افزارها نحوه ی کار با اون برنامه مناسبتره.
مثلا مواردی که نصف کار رو باید کاربر انجام بده و نصفه کار توسط سیستم انجام میشه. یعنی یه جورائی این وسط سیستم عامل داره کار میکنه.
- نوع اول و دوم هم بیشتر به درد کاربران تازه کار میخوره تا یه فردی که قراره یه سری کارها رو به طور حرفه ای یاد بگیره.چون قبلا با ابزارها و محیط برنامه مربوطه آشناست.
- من میخوام یه جورائی مهارت رو آموزش بدم.
مثلا مهارت در طراحی یه کار گرافیکی.منظور اینه که فرض کنید ما تویه فتوشاپ از ماسک برای مخفی کردن بعضی از المان ها میخوایم استفاده کنیم.
شاید تو بخش آموزش مقدماتی به طور کامل این ترفند آموزش داده نشه.و کاربر خیلی جزئی این ماسک و یاد بگیره و براش خیلی خوب جا نیفته.
- می خوام تو این آموزش بگم: از ماسک میتوان موارد زیر را ساخت
1- نشون دادن سرعت ماشین
2- نشون دادن سرعت کودک روی تاب
3- و ...
پس مهارت در انجام کارهای گرافیکی با اصول اولیه مد نظره منه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسون.
- این مورد سوم هم فکر میکنم برای ساختن Help نرم افزارها نحوه ی کار با اون برنامه مناسبتره.
مثلا مواردی که نصف کار رو باید کاربر انجام بده و نصفه کار توسط سیستم انجام میشه. یعنی یه جورائی این وسط سیستم عامل داره کار میکنه.
- نوع اول و دوم هم بیشتر به درد کاربران تازه کار میخوره تا یه فردی که قراره یه سری کارها رو به طور حرفه ای یاد بگیره.چون قبلا با ابزارها و محیط برنامه مربوطه آشناست.