ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هواگیری صداها و فیلم های ضبط شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
-این 2 روش اول تقریبا همون روش تعاملی باید باشه.یعنی Interactive! ( قبلا باهاشون کار کردم)
- من میخوام یه جورائی مهارت رو آموزش بدم.
مثلا مهارت در طراحی یه کار گرافیکی.منظور اینه که فرض کنید ما تویه فتوشاپ از ماسک برای مخفی کردن بعضی از المان ها میخوایم استفاده کنیم.
شاید تو بخش آموزش مقدماتی به طور کامل این ترفند آموزش داده نشه.و کاربر خیلی جزئی این ماسک و یاد بگیره و براش خیلی خوب جا نیفته.

- می خوام تو این آموزش بگم: از ماسک میتوان موارد زیر را ساخت
1- نشون دادن سرعت ماشین
2- نشون دادن سرعت کودک روی تاب
3- و ...

پس مهارت در انجام کارهای گرافیکی با اصول اولیه مد نظره منه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسون.

- این مورد سوم هم فکر میکنم برای ساختن Help نرم افزارها نحوه ی کار با اون برنامه مناسبتره.
مثلا مواردی که نصف کار رو باید کاربر انجام بده و نصفه کار توسط سیستم انجام میشه. یعنی یه جورائی این وسط سیستم عامل داره کار میکنه.

- نوع اول و دوم هم بیشتر به درد کاربران تازه کار میخوره تا یه فردی که قراره یه سری کارها رو به طور حرفه ای یاد بگیره.چون قبلا با ابزارها و محیط برنامه مربوطه آشناست.
متاسفانه من متوجه منظور شما نشدم و اصلا نمیدونم مبحث آموزش شما چی هست :) وچکار میخواهید بکنید :)

منظورتون اینه که توی فیلم حالت انتخاب بزارید برای کاربر؟
یعنی چی حالت انتخاب بذارم؟
یعنی شما یک محیط کامل از برنامه میزارید و کاربر روی هر قسمتی که کلیک کرد اون قسمت آموزش داده بشه.
اول با تصویر توضیح بدم قراره چه چیزی آموزش داده بشه و منظور از مهارت یعنی چی ؟

خیلی پلاگین و ... وجود داره برای راحتی کاربر که بتونن برای طراحی ازش استفاده کنن، ولی حالا این پلاگینی که مثلا میاد تصویر رو کارتونی میکنه چیه؟ این موارد قراره تو آموزش گفته بشه.

- حالا با این تفاسیر نظر بدید چطوری مطلب به بهترین شکل ارائه بشه.ایده ی جدید ندارین؟ منظورم روند آموزشه. تویه سی دی های آوزشی فارسی و لاتین موردی ندیدین که جدید باشه؟

مطمئنا کسی که قراره این عکسا رو خودش بسازه.از قبل باید با مطالب مقدماتی فتوشاپ آشنا باشه.پس من نمیخوام بگم مثلا تو فتوشاپ فلان ابزار چنین کاری رو انجام میده.
بلکه قراره توضیح داده بشه اگر بخوایم تصویری رو کارتونی کنیم پلاگینش مثلا پلاگین x هست ولی اگر بخواین بدون پلاگین این کارو انجام بدین.مراحلش تویه فیلم آموزشی گفته شده با تمامی جزئیات.

[تصویر:  s1.jpg]

[تصویر:  s2.jpg]

[تصویر:  s3.jpg]

(۱۲-مهر-۱۳۹۳, ۰۰:۴۰:۰۸)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]یعنی شما یک محیط کامل از برنامه میزارید و کاربر روی هر قسمتی که کلیک کرد اون قسمت آموزش داده بشه.

خب مسلما همه چیز تویه صفحه اول هست فهرست آموزش ها و دسته بندیشون که کاربر رو هر کدوم میخواد کلیک میکنه و آموزش مربوطه نشون داده میشه.
اوکی گرفتم چی میخوایی دقیقا :)
مدل و ایده که زیاده .ولی مدل شیک و ساده و سنگین ودر عین حال متفاوت .همیشه ماندگارن

منظور من نشون دادن همه ی مطالب مثلا توی یه صفحه نیست!!که کاربر انتخاب کنه و فیلم مورد نیاز اون قسمت پخش بشه.هرچند که روش معمول همینه
من نظرم این بود که مثلا اگه میخوای برنامه ی فوتوشاپ رو آموزش بدی بصورت مفهومی.یه نما از فتوشاپ بزاری و کاربر اگه مثلا بروی گزینه فیلتر کلیک کرد.آموزش اون قسمت پخش بشه.

بحث ساخت آتوران که کلا سلیقه ای هست.

حتی شما میتونید برای اینکه بفهمید کاربر مرحله به مرحله آموزش های شما رو دنبال میکنه و یاد گرفته یه آزمون برای پایان هر قست ازش بگیرید و مثلا اگه تو آزمون قبول شد فیلم قسمت بعد پخش بشه

یا مثلا برای آتوران شما میتونید از مدل بازی ها استفاده کنید.مثلا با پریدن کاراکتر برروی هر سکو(که نشان دهنده ی موضوع هست) یا هرچیزی .فیلم اون قسمت پخش بشه .(ساخت بازی دوبعدی با گیم maker) و....

گفتم که سلیقه ایه

یه کار دیگه هم میتونید بکنید

بجز فیلم های آموزشی .قبلش یه نمای کلی از تمام آموزش ها به صورت متنی هم داشته باشید . که کار روی هر قسمت یا منوی فوتوشاپ کلیک کرد یه مختصر اطلاعاتی بده

پیشنهاد :
چون بار آموزشی بالاست بهتره اول مطالب رو دسته بندی کنید
مثلا مباحث پایه رو بگید و کار با ابزار ها رو
و دریه قسمت دیگه پروژه انجام بدید .مثلا رنگی کردن چشم یا هرچی :)
اینجوری چارت آموزش شما به دو قسمت اساسی تقسیم میشه :
1-مباحث پایه :آموزش کار با ابزاار ها:شامل :تولبار-منوها-و..
2-انجام پروژه،مثه افکت روی عکس ها و تنظیمات اونا.
این دومرحله فرقشون باهم اینه که دیگه لازم نیست برای هر پروژه دوباره بگید فلان ابزار چ کار میکنه .اینطوری کار بر هم گیج میشه :) ولی قبلش اگه با ابزار های پایه و نمای اصلی برنامه آشنا بشه .ذهنش برای بقیه ی ماجرا آماده س .
با ابن کار شما ذهن کاربرهاتون رو "مصرفی و وابسته " بار نمیارید و بهشون یاد میدید که از ابزار خلاقیت استفاده کنن.چون به نظر من 70 درصد فتوشاپ قدرت خیال و تصور خلاقه.و این موضوع رو با نوع آموزشتنون باید به کاربر بفهمونید/چطوری؟با دسته بندی به روش بالا که عرض کردم.معمولا همه از یه تکنیک استفاده میکنن .اما کسی موفق هست که هم از لحاظ فنی خوب باشه و هم از لحاظ نوع آموزش .بهترین حالت برای پوشش برنامه ایی مثه فوتشاپ .همون روشیه که عرض کردم.یعنی تقسیم کار.این موضوع کلاس کار رو مشخص میکنه ونه آتوران زیبا .هرچند که اونم مهمه ولی قطعا محتوا مهمتره.
الان در کشورهای پیشرفته بعد از آموزش face to face گزینه های مالتی مدیا بشرطی خوب موفق میشن که .بتونن با زبانی بسیار ساده (طوری که یه آدم بی سواد هم بتونه بفهمه،البته جای تاسفه که بعضی از شرکت ها از کلمات و ادبیاتی استفاده میکنن که کاربر نمیتونه راحت بفهمه)مطالب رو به صورت کامل ادا کنن.برای این کار اول میان برنامه یا نرم افزاری رو که میخوان آموزش بدن رو به اجزای اصلی دسته بندیش میکنن.اینطوری آموزش بسیار علمی .ساده و روان میشه.
درکل اگه بخواین بصورت کامل آموزش بدید .کار بسیار زمان بریه..
امیدوارم موفق باشید
سلام

مرسی از پیشنهاد.

نه زیاد کار سختی نیست.015

نظرتون چیه با اسلاید شو تمامی نمونه های یه مجموعه دیده بشن؟

مثلا تو صفحه اول دسته بندی کلی انجام میشه.

مثل :
کاربرد ماسک برای نمایش سرعت:
-> بعدش اسلاید شو عکس های درست شده با ماسک رو نشون میده.این عکس ها از جلوی دید کاربر میگذرن،کاربر رو هر کدوم کلیک کرد آموزشش اون عکس شروع میشه.

کاربرد x برای نمایش y
و
...
به نظر من ،بهتره از این نوع دسته بندی استفاده بشه:
سرفصل ها عبارتند از:

1. آشنایی با پروژه های قابل انجام در فتوشاپ

2. شخصی سازی محیط کاربری فتوشاپ

3. روش های اصلی ویرایش عکس

4. آشنایی با لایه و ماسک

5. رتوش تصاویر

6. ساخت عکس های دیجیتالی

7. آشنایی با Type و Mock-Up در فتوشاپ

8. قابلیت 3D و ویرایش فیلم در فتوشاپ

9. قابلیت های سرگرم کننده در فتوشاپ (Just for Fun)
10. گرفتن خروجی های مختلف عکس در فتوشاپ
11. ایجاد جلوه های هنری و افکت های ویژه در فتوشاپ

این نمونه ی بالا توسط خود شرکت adobe برای آموزش گذاشته شده .شما میتونید جاهایی رو عوض یا اضافه یا حذف کنید

اینها ساختار اصلی آموزش هستند .به جز اینها شما یک قسمت دیگه خواهید داشت به نام انجام پروژه های عملی که در اون با استفاده از تمام مباحث گفته شده اقدام به انجام یه سری پروژه میکنید که کاربر یاد میگیره ابزار ها رو چطور با هم تلفیق کنه.توی پروژه ها ،از مدل های مختلف استفاده کنید که برای کاربر خیلی جذاب باشه و به خاطر اون پروژه مجبور بشه تمام مباحث رو یاد بگیره.مثله رنگی کردن ناخن .چشم .مووعکس هاس سیاه و سفید یا ایجاد جلوه های ویژه مثه بارون .یا گریم وخالکوبی و .....
یا حتی میتونید برای پربار شدن آموزش فقط تو قسمت پروژه های عملی آموزش روتوسکپی بزارید.من به شخصه عاشق این تکنیک هستم.Biggrin
تمام پروژهایی رو که توی فیلم کار میکنید رو به به صورت لایه باز PSDدر مجموعه تون قرار بدید.

درباره ی دیده شدن تمام قسمت ها اگه دسته بندی تون مثه بالا باشه .دیگه نیاز نیست .فقط برای هر آموزش تصویری همون آموزش هم به صورت pdf و فایل هایی که تو پروژه باهاش کار کردید تویه پوشه برای تمرین قرار بگیره

یه نمونه ی خوب دیگه که خوب دسته بندی شده.بازم شما میتونید چیزایی رو حذف یا اضافه کنید
بخش اول : معرفی فتوشاپ و ابزارهای های مختلف آن برای مبتدیان

- تنظیمات فتوشاپ
- محیط کاربری فتوشاپ
- ابزارها
- تنظیمات اندازه عکس و رزولوشن
- ابزارهای برش و تغییر سایز
- ابزارهای انتخاب (Select)
- کار با لایه ها
- انتخاب رنگ
- درج متن و تنظیمات آن
- کار با براش ها
- تنظیمات Adjustment
- رتوش عکس
- ذخیره و پرینت
- کار با Shape ها

بخش دوم : آموزش افکت های طراحی در فتوشاپ

- افکت های Halftone
- افکت های گرافیک
- افکت های پس زمینه (بک گراند)
- افکت های نور
- افکت های متن
- افکت های ماسک
- افکت های Warp

بخش سوم : آموزش کامل قابلیت های Selection و Mask

- بررسی منوی Tools و Select
- ابزارهای Marquee
- ابزار قلم مو
- روش زیبا سازی تصاویر
- ویرایش ماسک ها
- معرفی Channel ها

بخش چهارم : آموزش ابزارهای حرفه ای فتوشاپ

- معرفی پنل Adjustments
- حذف سریع لایه ها
- تنظیمات Vibrance
- پنل Masks
- بزرگنمایی تصاویر
- تغییر Interface پنل رنگ ها
- ابزار Pixel Grid
- تنظیمات پرینت
- پیش نمایش لایه ها
- جابجایی و تغییر اندازه براش ها
- ابزار Canvas Rotation
- Flash Panels
- تنظیم زاویه و بهینه سازی براش ها
- Post Crop Vignette
- New Bridge Interface Changes
- Auto Launching Bridge
- تنظیمات خروجی تصاویر
- باز کردن عکس های مختلف در لایه های مختلف
- معرفی Auto-stacking Panorama و تصاویر HDR
- مهارت عمق دهی به عکس ها
- معرفی ابزار ۳D

بخش پنجم : آموزش مهارت های کار با لایه ها

- مقدمات کار با لایه ها
- اضافه کردن لایه جدید
- چیدمان لایه ها
- ذخیره یک لایه به صورت جداگانه
- وضوح لایه ها
- کار با لایه پس زمینه
- معرفی Blend Modes
- تنظیمات پیشرفته لایه ها
- مقدمات Layer Masking
- Super Sharpening with Masks
- رتوش لایه ها
- افکت ها و استایل های مخصوص لایه ها
- استفاده از Clipping Mask
- ادغام لایه ها

بخش ششم : آموزش رتوش و زیبا سازی عکس ها

- کار روی چشم ها
- پاک سازی پوست
- رتوش و آرایش پوست
- اضافه کردن براش جدید
- تنظیم نور و سایه روی صورت

فقط یه چیزه دیگه :)
آموزش های خوبی از فوتوشاپ موجوده (رایگان) .شما باید متفاوت عمل کنید/چطوری؟آخرین نسخه ی فوتوشاپ با تمام امکانات رو آموزش بدید.و داخل قسمت پروژه های عملی .از جلو های ویژه مثه :بارش بارون و برف و آتیش و تبدیل کاراکتر به عروسک خیمه شب بازی و آبرنگ و نقاشی دیجیتال وساخت تصاویر متال وترکیب تصاویر و افکت فروپاشی انسان آموزش کلاژ، و کلا چیزهایی که پترکونه :) از اونا بزارید چون مخاطب هم باید حرفه ای ها باشن و هم مبتدی ها
نقل قول: فقط یه چیزه دیگه :)
آموزش های خوبی از فوتوشاپ موجوده (رایگان) .

اول از همه خسته نباشید.بابت این همه مطالبی که تایپ کردین.

به صورت pdf ( یا متنی) وجود دارند یا فیلم آموزشی؟!
زبان فارسی هستن یا لاتین؟
هردو .هم pdf و هم فیلم .هم فارسی و هم انگلیسی.کسی که کمی با اینترنت بتونه کار کنه با یه سرچ میتونه انواع و اقسام آموزش ها رو دانلود کنه.(البته توی کشور ما فقط اینطوریه:))
قدرت و تفاوت آموزش شما فقط و فقط در انجام پروژه های عملی خودشو نشون میده+پلاگین های نایابی که شما در مجموعتون میزارید.وگرنه مباحث پایه ای اکثرا یا بلد هستند یا اگه بخوان یاد بگیرن منابع دیگه ای هم هست.

پس:
آخرین نسخه ی فوتوشاپ .متاسفانه یا خوشبختانه .نرم افزار فتو شاپ دیگه تمرکز خودشو روی کاربا عکس ها معطوف نکرده و وارد دنیای انیمشن هم شده که این خودش آموزش رو زمان بر تر میکنه.پلاگین هایی که ساخته شدن کاربرد فتوشاپ رو افزایش دادن.بعضی از پلاگین ها خودشون به آموزش نیاز دارن.:)
به هر حال هر چی میدونستم رو گفتم
من منظورم این بود که نمونه های موجود مهارت رو داره نشون میده؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5