اگه منظور از مهارت صرفا کار با ابزار ها باشه.بله نشون میده
اما اگه منظور از مهارت ،کاربا ابزار ودرک این ابزار باشه.که اون مقوله رو نمیشه باآموزش یک dvd حل کرد. و سواد آکادمیک میخواد.یعنی باید درسشو بخونی :)
ولی اگه شما بخوایین تمام پلاگین ها و جزئیات رو آموزش بدین .نه چنین آموزشی هنوز ساخنه نشده .چون خیلی خیلی وقت گیره
شما تقریبا تو تمام پست هاتون اشاره کردین سخته و زمان بر!
روحیه بدین.:-)
میدونم یه کم کاره خاصیه ولی شدنیه.
سخت به معنای فنی نیست .به معنای صرف وقت زیاد هست برای یه نفر.
من مطمئنم شما میتونید انجامش بدید.:)اونم به بهترین نحو ممکن.:)
تمام مطالب مربوط به آموزش افکت های سنگین رو که توش نکته داره و اون نکته ها یه جورایی احتیاج به آموزش داره. رو دارم جدا میکنم.
مسلما فتوشاپ کار کردین.یه سوال.
اگر بخواین تو عکس رنگ یه قسمت از عکس رو تغییر بدین و بخواین رنگ رو از عکس دیگه ای انتخاب کنید بهترین و ساده ترین روش چیه؟
فتوشاپ اینقدر امکانات داره که متاسفانه هیچ جا به طور کامل در موردش صحبت نمیشه.
شما باید اصولی یاد بدین.و کندو کاو رو بهده ی کاربر بزارید.این راه درسته.
شما نمیتونید.تمام زیروبم های فتو شاپ رو در یه پکیج آموزشی یاد بدین.اما میتونید اصول رو بگید.و در هنگام پروژههای عملی از همون روش هایی که در آموزش گفته شده .استفاده کنید.اینطوری کاربر سردرگم نمیشه.اگه شما چیدمان آموزش ها تون براساس علم باشه.تا 90 درصد فوتوشاپ رو میتونید پوشش بدید.
ولی اگه علاقه مندید که تمام راه ها رو بگید .اول باید دسته بندی شون کنید.معمولا فقط برای کار بارنگها یه کم مباحث شلوغ وپلوغ و متنوع هست.و باقی مسائل راحت تره
برنامه هایی مثله فوتوشاپ یااتوکد رو کاربران معمولی و حرفه ای تا یه حدی میتونن یاد بگیرن و اگه بخوان بصورت تخصصی یاد بگیرن دیگه مربوط به ابزار های فتو شاپ نیست .باید سواد آکادمیک داشته باشن.یعنی باید برن درسشو بخونن.شما همزمان نمیتونید هم نرمافزار رو یاد بدین و هم درس بدین :)
مثلا من با برنامه ی اتوکد کارمیکنم و طریقه ی کار با نرم افزار رو بلدم ولی هیچ وقت در حد یه مهندس معمار نمیتونم ازش بهره برداری کنم .چون من فقط کاربا برنامه رو یاد گرفتم.برای درک مسائل باید برم عمران بخونم :) در مورد فتوشاپ هم همین طوریه
سلام
فایل با فرمت mp4 بدون دردسر رو تمام سیستم ها اجرا میشه؟
فقط میخوام بدونم رو بقیه سیستم ها ممکنه چه چیزی وجود نداشته باشه که فایل اجرا نشه.
من خروجی فیلم رو از camtasia با توجه به یه فیلم آموزشی که تنظیمات خروجی رو مفصلا توضیح داده بود.mp4 در نظر گرفتم.میخوام بدونم ممکنه رو سیستمی پخش mp4 حالا به دلیلی مثل نصب نبودن برنامه یا ابزاری و ... با مشکل مواجه میشه.
و یه سوال دیگه. آقای No DONGLE
من صحبتاتونو یه چند باری خوندم.منتها دارم به این فکر میکنم خودم بعنوان کاربر دوست دارم مطلب مفهوم رو بهم برسونه.ولی اگر مثلا من در حین دیدن فیلم آموزشی ببینم گوینده باز هم داره مطالب مثلا مربوط به انتخاب با هر ابزاری به کاربر نشون بده.حرص میخورم.پیش خودم میگم ای بابا این بود پکیج طلایی فتوشاپ؟!!!
حالا اگر تویه آموزش مثلا نیاز به انتخاب باشه ولی گوینده قبلا ناحیه مربوطه رو انتخاب کرده باشه و سیوش کرده باشه و حتی فایلشو به صورت پی اس دی تو پکیج گذاشته باشه.و کاربر فقط موقع تمرین اون آموزش به سراغ ابزار مربوطه بره بهتر نیست؟
نظر شما چیه؟
در واقع این چیزی که من میخوام یه جورایی tutorial هست.
چرا mp4?چرا فایل SWFنباشه؟حجمش نصبت به MP4 یک دهم هست وکیفیتش 10 برابر بهتر.:)
ولی اگه به هر دلیلی میخواهید mp4 استفاده کنید.روی اکثر سیستم های مدرن اجرا میشه .شما میتونید در هنگام ساخت آتوران .Codec رو به صورت اتوماتیک رو سیستم میهمان نصب کنید که مطمئن بشید.که پخش میکنه
====
برای همین بود گفتم دسته بندی معیار مهمی هست برای عدم تکرار موضوعات
شما وقتی یه مبحث روآموزش بدی .دیگه نیاز نیست دباره آموزشش بدی.
اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم :)
مرسی.
واقعا چرا شو نمیدونم.:-)
یه کم کار کردن با camtasia خاصه.تا متوجه زیر و بمش بشم یه کم زمان میبره.
نه حتما نباید.mp4 باشه.مطمینا حجم خروجی باشه بهتره.
فقط تا جایی که می دونم swf تو mmb شاید مشکل ساز باشه.تست میکنم.فردا میام نتیجه رو مینویسم.
٠٠٠٠::::::::٠٠٠٠٠
من منظورم این بود که مطالب پایه و مبتدی رو به هیچ عنوان تو پکیج نیارم.
و اون قابلیت هایی که جدید هستن.باید در مورشون توضیح داده بشه.تا مقدمه چینی اولیه برای کاربر انجام بشه.
در ثاتی موقع آموزش فقط مراحل اعمال افکت با توجه به مقدماتی که گفته شده . خیلی روان توضیح داده بشه.
یه نکته.یه قانون کلی تو آموزش هست که میگه ماکزیمم و مینیمم زمان یادگیری برای افراد در نظر گرفته بشه.اگر مثلا آموزش یشتر از نیم ساعت باشه کاربر ذهنش نمیکشه زود خسته میشه.
پس مطمینا باید مطالب پایه البته نه اونایی که خیلی مبتدی هستن فقط اونا باید توضیح داده بشن .تا در نتیجه زمان فیلم هم زیاد نشه و کاربر سردرگم نشه
توضیحاتتون فوق العاده عالی بودن.مرسی بابت زحماتتون.
MMBساپورت میکنه :) هرچند که نرم افزار های بهتری هست :)
هرجور صلاح میدونید.
اینجور ک فهمیدم روی قسمت افکت خیلی حساسی :) :) :) :)همش میگی افکت .افکت .افکت . :)
(۱۵-مهر-۱۳۹۳, ۰۴:۰۳:۲۱)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]MMBساپورت میکنه :) هرچند که نرم افزار های بهتری هست :)
هرجور صلاح میدونید.
اینجور ک فهمیدم روی قسمت افکت خیلی حساسی :) :) :) :)همش میگی افکت .افکت .افکت . :)
تست میکنم و اعلام میکنم.
تشکر.
نمیدونم چی باید بگم!بگذریم.
خروجی فایل ها مطلوب نیست.
کیفیت صدا خوبه ولی تصویر نه.
وقتی پروژه رو اجرا یا پخش میکنم.کیفیت خوبه.خروجی که میگیریم اصلا خوب نیست.
توی نت یه چرخی زدم و مطالب رو دنبال کردم ولی بازم عالی خروجی ها عالی نیستن.