۱۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۳:۳۶:۰۲
۱۴-آذر-۱۳۹۳, ۰۳:۱۰:۴۹
سوال.
وقتی فیلم رو ادیت میکنم و قسمتهای اضافه رو کات میکنم وقتی خروجی میگیریم.
این کات شدن موقع گوش دادن به فیلم باید شنیده بشه؟ یا خروجی من مشکل داره؟
تن صدا یه مقدارخیلی کم تغییر میکنه.
من دقیق که گوش میدم حس میکنم متوجه میشم کدوم تیکه ادیت شده!
وقتی فیلم رو ادیت میکنم و قسمتهای اضافه رو کات میکنم وقتی خروجی میگیریم.
این کات شدن موقع گوش دادن به فیلم باید شنیده بشه؟ یا خروجی من مشکل داره؟
تن صدا یه مقدارخیلی کم تغییر میکنه.
من دقیق که گوش میدم حس میکنم متوجه میشم کدوم تیکه ادیت شده!
۱۴-آذر-۱۳۹۳, ۰۳:۴۹:۲۹
یعنی چی باید شنیده شه؟
اگه منظورت این باشه وقتی یه سکانس واسط رو حذف میکنی تن صدا تغییر میکنه،ممکنه که تنظیمات صدا با هم ست نباشه،توی نرمافزارت یه گزینه هست برای تنظیم یا سینک صدا،یا اگه صدای ناجوری یدفعه میاد میتونی اون قسمت رو Fade in کنی ،هیچ وقت دوقسمت رو به صورت معمول به هم نچسبون!!چون پرش صدا حس میشه،بجاش صدای دومی یا هرکدوم که مشکل داره رو ببر توی یه لاین صدای دیگه (یه track) دیگه ،بعد fad in کن (افکت سینک )
یعنی اگه دوتا کلیپ داری میخوای اینا رو به هم سینک کنی ،صدای اولی توی لاین 1 (TRACK1) صدای دومی توی (TRACK2)بعد تا اخرین حد زوم کن ،به ابتدای صدای دومی برو و بیارش روی صدای اولی به طوری که از بالا با هم مماس باشن بعد یه کوچولو افکت FAD IN بده که وقتی صدا میره روی دومی محسوس نباشه ،یه کم کار کنی قلقش دستت میاد.
من برای میکس از این تکنیک استفاده میکنم.تا اخرین حد زوم میکنم صدا رو بعدش تنظیمات میلی متری میدم :)
ولوم هر دو صدا باید با هم برابر باشن .روی هر کدوم افکت میدی باید روی اون یکی هم افکت بدی
اگه منظورت این باشه وقتی یه سکانس واسط رو حذف میکنی تن صدا تغییر میکنه،ممکنه که تنظیمات صدا با هم ست نباشه،توی نرمافزارت یه گزینه هست برای تنظیم یا سینک صدا،یا اگه صدای ناجوری یدفعه میاد میتونی اون قسمت رو Fade in کنی ،هیچ وقت دوقسمت رو به صورت معمول به هم نچسبون!!چون پرش صدا حس میشه،بجاش صدای دومی یا هرکدوم که مشکل داره رو ببر توی یه لاین صدای دیگه (یه track) دیگه ،بعد fad in کن (افکت سینک )
یعنی اگه دوتا کلیپ داری میخوای اینا رو به هم سینک کنی ،صدای اولی توی لاین 1 (TRACK1) صدای دومی توی (TRACK2)بعد تا اخرین حد زوم کن ،به ابتدای صدای دومی برو و بیارش روی صدای اولی به طوری که از بالا با هم مماس باشن بعد یه کوچولو افکت FAD IN بده که وقتی صدا میره روی دومی محسوس نباشه ،یه کم کار کنی قلقش دستت میاد.
من برای میکس از این تکنیک استفاده میکنم.تا اخرین حد زوم میکنم صدا رو بعدش تنظیمات میلی متری میدم :)
ولوم هر دو صدا باید با هم برابر باشن .روی هر کدوم افکت میدی باید روی اون یکی هم افکت بدی
۱۴-آذر-۱۳۹۳, ۰۴:۲۵:۴۶
یه فیلم بیشتر نیست.
وسط فیلم مکث و نویزی اگر باشه اون تیکه رو با ابزار قیچی پاکش میکنم.در واقع کاتش میکنم.
و در نهایت خرچجی میگیرم.
ولی موقعی که به خروجی نهایی گوش میدم.یه جاهایی که کات کردم مشخصه.
وسط فیلم مکث و نویزی اگر باشه اون تیکه رو با ابزار قیچی پاکش میکنم.در واقع کاتش میکنم.
و در نهایت خرچجی میگیرم.
ولی موقعی که به خروجی نهایی گوش میدم.یه جاهایی که کات کردم مشخصه.
۱۴-آذر-۱۳۹۳, ۰۴:۳۳:۰۰
آقای NO DONGLE راستی نمیاین عضو بشین تو مجله؟:-)
۱۵-آذر-۱۳۹۳, ۰۰:۳۹:۲۸
سلام
من انجام دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم.
من انجام دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم.
۱۵-آذر-۱۳۹۳, ۰۳:۳۷:۲۳
به این شکل:
۱۵-آذر-۱۳۹۳, ۰۴:۰۳:۲۳
دست شما درد نکنه.
ست میکنم ببینم چطوری میشه.
ممنونم خیلی لطف کردید.
ست میکنم ببینم چطوری میشه.
ممنونم خیلی لطف کردید.
۱۵-آذر-۱۳۹۳, ۰۵:۰۶:۰۲
متاسفانه نشد.
من چندین بار تست کردم!
فاصله نقاط و کم و ریاد کردم و ... ولی بازم نشد.
من چندین بار تست کردم!
فاصله نقاط و کم و ریاد کردم و ... ولی بازم نشد.
۱۵-آذر-۱۳۹۳, ۱۳:۱۳:۳۹
سلام
آقای NO DONGLE درست شد.
تنها ایردادش این بود که باید تکه فیلم بالایی رو کمی به سمت چپ ( ---> ) می کشیدم.
بازم تشکر.
آقای NO DONGLE درست شد.
تنها ایردادش این بود که باید تکه فیلم بالایی رو کمی به سمت چپ ( ---> ) می کشیدم.
بازم تشکر.
۱۵-آذر-۱۳۹۳, ۱۶:۱۴:۲۷
خدا رو شکر
خوب منم از اول همینو گفتم، به عکس من خوب توجه نکردی ها :)
،توی عکسی که گذاشتم ،تیکه ی صدای بالایی اومده روی صدای پایینی
اون نقطه ی شکست هم برای اینه که وقتی میخواد بره روی صدای بالایی ،درصد پرش عملا به صفر میرسه،این موضوع وقتی خودشو نشون میده که صدای فیلم رو بزاری روی اسپیکر و صدا روتا آخر زیاد کنی.با این کار خیلی نرم صدا سوئیچ میشه بدون اینکه شنونده یا مخاطب متوجه بشه.این DJ ها هم از همین تکنیک استفاده میکنن منتها یه فضای خالی کوچیک بین دوتا صدا ایجاد میکنن و بعد یه ویژوال افکت میزارن بینشون :)
بهتره اول تا آخرین حد زوم کنی و بعد صدای بالایی رو یه کمی روی صدای پایینی بکشی.دقیقا مثه عکسی که گذاشتم
خوب منم از اول همینو گفتم، به عکس من خوب توجه نکردی ها :)
،توی عکسی که گذاشتم ،تیکه ی صدای بالایی اومده روی صدای پایینی
اون نقطه ی شکست هم برای اینه که وقتی میخواد بره روی صدای بالایی ،درصد پرش عملا به صفر میرسه،این موضوع وقتی خودشو نشون میده که صدای فیلم رو بزاری روی اسپیکر و صدا روتا آخر زیاد کنی.با این کار خیلی نرم صدا سوئیچ میشه بدون اینکه شنونده یا مخاطب متوجه بشه.این DJ ها هم از همین تکنیک استفاده میکنن منتها یه فضای خالی کوچیک بین دوتا صدا ایجاد میکنن و بعد یه ویژوال افکت میزارن بینشون :)
بهتره اول تا آخرین حد زوم کنی و بعد صدای بالایی رو یه کمی روی صدای پایینی بکشی.دقیقا مثه عکسی که گذاشتم