ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هواگیری صداها و فیلم های ضبط شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
توضیحات کاملی بود.
تشکر.
در اولین فرصت مطالب مفید ( کامل ) رو بصورت پی دی اف میذارم اینجا.
آقا من خیلی عذر میخوام همینطوری تند تند سوال میپرسم!

اون تیک گزینه رو برای حذف نویز محیط گذاشتم و نویز تا حدودی از بین رفته!

آیا تنظیمات دیگه ای هست که کمک کنه این نویزها کاملا از بین برن؟

از چند جا فیلم آمورشی و پی دی اف و ... گرفتم و خوندم و دیدم منتها هنوز خروجی اونی نیست که میخوام!

میخوام صدای فیلم صاف صاف باشه بدون ذره ای نویز!

حذف نویز
برای اینکار بهتره از پلاگین های تخصصی استفاده کنید .یعنی از فایلتون خروجی MP3 بگیرید وبا نرم افزار هایی مثه FL STEDIO نویز گیری حرفه ای بکنید(صدا رو شفاف کنید،نازک کنید،و هر کاری که میخوایید میتونید با صدا بکنید.)
از میکروفن خوب هم غافل نشید،سخت افزار هم مهمه
اما برنامه ی مورد استفاده ی شما قابلیتش در همین حده
خیلی ممنونم از راهنمائیتون.
من این FL-Studio رو نصب کردم کمی باهاش کار کردم.
برای نویز از لینک زیر کمک گرفتم!
فقط یه مشکل اینکه موقعی که تو play list آهنگمو بعد از حذف نویز درگ میکنم و play میکنم چیزی نمیشنوم.

آمورش تصویری حذف نویز

میدونم یه چیزی باید سینک بشه ولی نمیدونم چی!

ماشاال... چقدر شما اطلاعاتتون تو این زمینه خوبه!
بازم ممنونم بابت راهنمائی های دقیقتون.
اطلاعات شما خیلی به درد مجله میخوره! حیفِ !!!
fl یه نرم افزار حرفه ایه،که کارکردن باهاش هم علاقه میخواد و هم صبر ورو پشتکاروخیلی هم جذابه،خیلی ها رو میشناسم رفتن تو این وادی وهنوزم درگیرن و نمیتونن ازش دل بکنن.:)
واقعا نرمافزار فوق العاده ایه
واقعا نمیشه حد ومرزی برای قابلیت های این برنامه در نظرگرفت تقریبا هرکاری میتونید با صدا انجام بدید و تازه این فقط مبحث صوته!!!:) آهنگ سازی ،گام هاو ....
ولی از کیوبیس و سنار هم نمیشه گذشت الحق که این سه برنامه کارشون درسته .البته این سه برنامه سورشون رو اگر با شرکت مربوطه قرار داد ببندید برای شما اختصاصی کمپایل میکنن و یه نرم افزار اختصاصی دارین!!!کاری که استدیو های بزرگ انجام میدن ولی استدیو های کوچیک تر از همین ورژن پابلیک استفاده میکنن .همینم کارراه اندازه ولی سازگاری 100 در 100 نداره برای همین برای استدیو های خاص باید ریکمپایل بشه.علت اینکه سورس رو دوباره کمپایل میکنن به دو دلیله:
1-اختصاصی کردن برنامه و کم زیاد کردن
2-ریکمپایل برای سخت افزار خاص
میبخشید.دیگه روم نمیشه سوال کنم.
ولی میپرسم.:-)

اون روش نقطه گذاری با وجود نویز و ....
ممکنه صد در صد جواب نده و پرش صدا باز هم کمی حس بشه؟
نه،اگه روش درست کار کنی
من میتونم یه نمونه کوچیم بذارم ببینید؟
حجمش کمه.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5