ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هواگیری صداها و فیلم های ضبط شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام
در حال حاضر چند تا فیلم کمکی آماده کردم.ولی صداش کمی هوا داره.شما چه پیشنهادی میدید برای رفع مشکل؟

در ضمن اگر بخوام کیفیت فیلم فوق العاده عالی باشه در حد HD باشه.کدوم نرم افزار رو پیشنهاد میدین؟
تقریبا تمام نرمافزارهای کار باصدا این قابلیت رو دارن.FL Stedio,Sound Normalizer ,sound forge ,audiotn,CyberLink WaveEditor ,...
چ برای نویز و چه هواگیری به اصطلاح

وبرای افزایش کیفیت به معنای واقعی .کاری نمیتونید بکنید و نیاز به دستگاه و سورس فیلم دارید ولی به هر حال چند تا نرم افزار هستند که تراکم پیکسل ها رو به صورت مصنوعی افزایش میدن:
Video Enhancer
vReveal
و برای لرزش ناشی از تکون خوردن دوربین بهترین راه استفاده اط Boris RED پلاگین مخصوص نرم افزار ادیوس و افتر افکت
هست.
نقل قول: تقریبا تمام نرمافزارهای کار باصدا این قابلیت رو دارن.FL Stedio,Sound Normalizer ,sound forge ,audiotn,CyberLink WaveEditor ,...
چ برای نویز و چه هواگیری به اصطلاح

این نرم افزراهایی که گفتین فقط مخصوص صداست؟
یا میتونه روی صدای فیلم هم تاثیرگذار باشه؟ ( نمونه ای که من دارم صدای خالی نیست یه فیلمه.)

در مورد فیلمبرداری از ویندوز و برنامه ها چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدین که فیلم نویزی ( هوا) نداشه باشه و کیفیت فوق العاده باشه؟ محیط برنامه تار نباشه تو فیلمبردری از دسکتاپ و برنامه هاو ...
بله همشون مخصوص کارباصداست
خوب برای این کار شما میتونید صدا رو استخراج کنید و هواگیری کنید و دوباره سینک کنید یا از پلاگینی که در خط آخر گفتم همراه با صدا و تصویر از نرم افزار ادیوس استفاده کنید

فیلم برداری از ویندوز؟منظورتون کپچیر از دسکتاپ هست؟اگه بله.خیلی برنامه در این زمینه هست.وهمشونم کیفیت های عالی دارن.بدون استثناء.البته توی خوده این برنامه ها قابلیت حذف نویز داره .وصد البته باید میکرو فون و کارت صدای خوبی داشته باشین
من فک کردم شما درباره ی فیلم های VHS دارین صحبت میکنین :)
نمونه ای از برنامه ها:
Demo Builder
Zebra Screen Recorder
Bandicam
ZD Soft
Apowersoft Screen Recorder
Mirillis Action
GiliSoft Screen
AutoScreenRecorder
BB FlashBack Pro
Camtasia
Video Capture
و...
کلا برنامه در این زمینه زیاد هست و بلا استثنا همشون خوبن

دقیقا چی کار میخوایید بکنید ؟اینطوری بهتر میتونم کمک کنم
camtasia ورژن جدیدش قابلیت های خوبی دارهه.
برای نویز و ... در مورد صدای فیلم ضبط شده هم امکاناتی دارهه که احتمالا کفایت می کنه.
نه من نتیجه خوبی نگرفتم.بیشتر از اینا انتظار داشتم. باید عالی باشن ولی معمولی هستن.
نمیدونم شاید مشکل از سخت افزار سیستم من باشه.ولی صدا وقتی ضبط میشه در حد یه صدایه معمولیه که باید دقیق گوش بدی تا بتونی صدا رو بشنوی و متوجه بشی.

این پکیج های آموزشی که فوق العاده قوی کار شدن و هم کیفیت فیلمشون در حد HD و صداشون خیلی عالیه چطور ساخته شدن.از همین نرم افزارها استفاده میکنن دیگه؟

- نظر شما چیه؟
توی بازار رقابت هر شرکتی ضعیف باشه قائله رو میبازه.
تمام برنامه هایی که در بالا عرض کردم.همشون دارن تولید میشن.این یعنی:دارن رقابت میکنن و کارشون درسته

اما بعد

اگه شما میخوایین کار حرفه ای اراوه بدین بهترین گزینه استفاده از Adobe captivate است.شرکتهایی مثه کرل و لیندا و...آموزش هاشون رو با این برنامه میسازن.هرچند کهبه نظر من همه ی اون برنامه هایی که دربالا گفتم نیاز رو برطرف میکنن.
کیفیت کپچیر از دسکتاپ در همه ی برنامه ها در حد فوق العاده است.و تقریبا هیچ فرق از لحاظ کیفیت با هم ندارند.و فرقشون در نحوه ی مدریت و امکانات جانبی هست

اگه با Adobe captivate آشنایی دارین .حتما بااین فیلم آموزشی بسازین.حرف نداره.حتی باهاش میشه آزمون های آنلاین مجازی ساخت.و...
مقوله ی صدا ارتباط مستقیمی با سخت افزار داره به طوری که برای کار یک میکروفن خوب و همون کارت صدای کامپیوترتون کفایت میکنه تا یک کار فوق حرفه ای در حد بین الملی بسازید.
منتهی یه کم باید در زمینه ظبط صدا و فرمت صدا .تحقیق کنین.قبلا هم عرض کردم .اکثر برنامه ها قابلیت نویز و تقویت صدا رو در خودشون دارن.شما تنظیمات صدا رو باهاش یه مقدار ور برین .مطمئنن مشکلتون رو حل میکنه
ممنونم از شما.
این نرم افزار camtasia خیلی بهم کمک کرد.
دو تا گزینه داره برای حذف نویز و ...
جالب بود.باهاش کار کردم.متوجه شدم خیلی از مشکلات رو مرتفع میکنه. ممنون از پیشنهادتون.
این Adobe captivate رو هم که گفتین تست میکنم.
خواهش میکنم
Adobe captivate یه کم نیاز به تمرین داره.آموزش هاش هست .تو اینترنت

ولی camtasia کار راه اندازه.ه هر حال بستگی به نوع کار شما داره
من یه چند تا سوال فنی دارم.
تویه این فیلمای آموزشی،کسی چیز جالب توجهی نظرشو جلب نکرده بهم بگه؟ مثلا توی فیلم از ویژگی ای استفاده شده که کاربر هم بهتر متوجه مفهوم آموزش بشه و هم کارآمدتر باشه.

-> تو بعضی از فیلم های آموزشی لاتین، کاربری که داره صحبت میکنه خیلی راحته!منظورم اینه که اگر موقع آموزش مطلبی رو اشتباه بگه با یه معذرت خواهی بقیه مطلبشو ادامه میده.در واقع میاد محیطی طبیعی رو میسازه.
ولی تو اکثر فیلم های آموزشی با زبان فارسی چنین چیزی نیست همشون ادبی صحبت میکنن.
من خودم به شخصه دوست دارم کاربری که داره فیلم آموزشی رو میبینه حس کنه واقعا استاد روبروشه و داره بهش درس میده.
نظر شما چیه ؟

یا مثلا وقتی کاربر رو یه منو میره یه دفعه منو زوم میشه انگار دوربین میره جلو.
و...
یا اگر نمونه ای دیگه ای نظرتونو جلب کرده میشه اشاره کنید؟
به نظر بنده برای پر محتوی شدن شما میتونید از روش Assessment استفاده کنید.این روش به این شکله که شما به صورت معمولی فیلم برداری میکنید و بعد در موقع پخش از کاربر درخواست میشه که. مثلا روی یه منوی خاص مثلا روی منوی فایل برای ادامه کارکلیک کنه.این روش برای درگیر کردن کاربر و فهم بهتر است

روش دیگری به نام Training هست که دقیقا مانند روش قبلیه بااین تفاوت که اگه کاربر جایی رو اشتباه کلیک کرد پیغامی مبنی بر اشتباه و راهنمایی به کاربر میده

روش دیگه هست به نام روش ترکیبی که از دوروش بالا استفاده میشه
که بعضی از برنامه ها از این روش ها استفاده میکنن ولی گل سرسبد همشون Adobe captivate هست

در آخر یه روش دیگه هست که مهارت بالایی در اسکریپ نویسی میخواد.در این روش شما هیچ فیلمی ندارید , وتمام کار ها به صورت کاملا واقعی و اتوماتیک انجام میشه وفقط کارهایی رو که میخوایید قبلا با کامپیوتر خودتون انجام میدید و در یک فایل Exe قرار میدید و هر کاربری که اونو توی سیستم خودش اجرا کنه .به طور اتوماتیک همون کارها اجرا میشه از قبیل حرکت اتوماتیک موس .باز کردن پنجره .و هر کاری که شما مشخص کرده باشید .دقیقا مثه یه bat فایل ولی به صورت گرافیکی.انگار کامپیوتر خودش داره اون کارها رو اجرا میکنه.و روی سیستم واقعی انجام میشه.و هرکاری که در این نوع اموزش انجام بشه روی سیستم اثر میگذاره.یعنی اگه شما پوشه ای رو حذف کنید .واقعا حخذف میشه:)
از این نوع آموزش من تاحالا ندیدم.و بیشتر برای کارهای اتوماتیک انجام میشه.

من یه نمونه آماده کردم میتونید ببنید: فقط 200 کیلوبایته
برای دانلود کلیک کنید
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5