سلام
من میخوام از یه سنسور رنگ تو رباتم استافه کنم که فقط بگه زیر پاش سبزه یا نه تا حدی با پایه هاش اشنایی دارم ولی نمیدونم چجوری ازشون استفاده کنم و برنامه ریزی کنم.
لطفا کمکم کنید .
سلام
مدل های مختلفی واسه این منظور وجود داره
باید اول مشخص کنید که میخواهید با چه مدل سنسوری کار کنید و بعد با توجه به مشخصات دیتاشیت و پروتکل ارتباطی، راه اندازیش کنید
در لینک زیر میتونید نمونه هایی نختلفی از این سنسور رو ببینید
http://roboeq.ir/products/category/73/
سلام
ممنوم از پاسختون من مدل TSL230R رو انتخاب کردم
این هم دیتاشیته شه یه نگا کردم ولی هیچی نفهمیدم می تونید کمی راه نمایی کنید ؟(فکر کنم اطلاعات مربوط به فرکانس خروجیش صفحه 3 هست ؟)
سلام.
خیلی سادس که !
باید یه فرکانس متر بسازی.
به تایمر 2 یه کریستال ساعت وصل کن و پریسکیلر رو بزار رو 128 تا هر یک ثانیه 1 وقفه بیوفته.
تایمر 1 رو هم بزار رو مد کانتر و T1 رو به خروجی سنسور وصل کن.
هر وقفه تایمر 2 برابر 1 ثانیه هست و مقدار تایمر 1 تویه اون وقفه برابر فرکانسه ، به همین سادگی .
نقل قول: خیلی سادس که !
سلام
شاید بنظر شما ساده باشه ولی من فقط 2 ماهه با بسکام کار میکنم !
میتونید بیشتر توضیح بدین ؟
من میخوام از التراسونیک هم استفاده کنم این جوری هم که شما گفتین دیگه تایمر کانتری منیمونه !!(بهتر نیست از سنسور IR با ADC استفاده کنم یا از ATMEGA64 استفاده کنم یا...؟؟؟؟؟؟؟؟ )
با تشکر
منم سال دوم که بودم بعده 3 ماه که از هیچ و پوچ شروع کردم ، یه امداد گر ساختم رفتم ایران اپن !
سنسور رنگ برا اون کاری تو میخوای جوابگو نیست چون سرعتش پایینه.
اگه میخوای اتاق مسدوم رو پیدا کنی این واضححه که جاش کجاس ، جاش بعده از سطح شیب داره .
یه کامپس سه محوره بگیر هم برا دور زدن 90 درجه خوبه که میخوای باهاش مانع رو دور بزنی ، و هم برای اینکه بفهمی الآن رو سطح شیب داری.
سلام
میتونید در مورد کامپس توضیح بدین ؟
یه ماژوله مغناطیسیه که مثه قطب نما عمل میکنه اما خروجیش دیجیتاله تا میکرو اونو بفهمه .
ولی اینو بت بگم ها ، کافیگ کردنش اشک آدمو در میاره هیچچچچ ، خیلی حساس و نویز پذیره ، حتی اجسام اطارفش روش نویز میندازن.