سلام
من دو تا از خروجی سنسورام به پورت c وصل شده برای استفاده باید فیوزبیت JTAGEN رو یک کنم ؟
میکرو : ATMEGA32A
اینو هم نفهمیدم
اگه رو فرکانس خارجی(فرکانس بالا) تنظیم کنید و موقع پروگرام کریستال نذارید
با تشکر
(۰۲-آذر-۱۳۹۳, ۱۷:۵۳:۳۵)milad15m نوشته است: [ -> ]سلام
من دو تا از خروجی سنسورام به پورت c وصل شده برای استفاده باید فیوزبیت JTAGEN رو یک کنم ؟
میکرو : ATMEGA32A
سلام
آره درسته
(۰۲-آذر-۱۳۹۳, ۱۷:۵۳:۳۵)milad15m نوشته است: [ -> ]اینو هم نفهمیدم
اگه رو فرکانس خارجی(فرکانس بالا) تنظیم کنید و موقع پروگرام کریستال نذارید
با تشکر
ببین خیلی خلاصه و قابل فهم تر بگم
وقتی فیوزبیت های میکرو رو روی فرکانس بالا تنظیم میکنی موقع پروگرام شدن میکرو میاد فرکانس کاریش رو از رو کریستال خارجی تامین میکنه
حالا وقتی این کریستال خارجی نباشه که میکرو باهاش کلاک بخوره درنتیجه فیوزهاش قفل میشن
سلام
اهان پس من که کریستالم رو توی برنامه روی 14 مگ گذاشتم باید هم روی پروگرامر یک کریستال 14مگ بذارم هم واسه این که میخوام کریستال خارجی بذارم باید فیوزبیت های CKSEL0…3 رو تمامی رو یک کنم و همین طور JTAGEN رو . درسته ؟
یه سوال دیگه روی کریستال یه مقدار دقیق رو نوشته باید توی برنامه همونو بنویسیم یا همون 14 رو ؟
باتشکر
آره اگه فیوزبیت های CKSEL0…3 همه رو 1 کرده باشی چه موقع پروگرام و چه موقع کار باید کریستال بذاری
مقدار کریستال تو برنامه مهم نیست
مثلا 12 یا 11.0592 تو برنامه تعریف کنی فرقی نمیکنه
فقط رو سخت افزار و تنظیم فیوزبیت هات دقت کن
سلام
واسه وصل کرد کریستال باید خازن هم وصل کرد ؟
من از اون دو تا خازنی که تو مدار گذاشتم مطمعن نیستم دو تاخازن 12 پیکو فارادی خریدم قروشنده نمی دونم از کجا در اورد مثل این که مال 50 سال پیشندBiggrin . راحی برای تست وجود داره ؟
با تشکر
آره خازن ها رو بذار
تست خازن های عدسی به دلیل ظرفیت پایین کمی دنگ و فنگ داره
تنها راه اصولی استفاده از خازن سنج هست
ولی یه سری روش هایی هم هست که تو مدار این خازن رو بکار ببرید و ازش فیدبک بگیرید تا بدونید سالمه یانه
مثل نوسان ساز و فیلتر و...
حالا شما زیاد سخت نگیرید
خازن عدسی مال 100سال پیش هم باشه اگه استفاده نشده باشه مشکلی پیش نمیاد
مثل خازن های ظرفیت بالا نیست که نشتی داشته باشه
اگه مدارت جواب نده اول از میکرو بعد فیوزبیت ها و بعد کریستالت مطمعن شو بعد جلوتر برو
سلام
الان می خواستم میکرو رو بذارم یه چند تا اشکال داشتند اونا رو بر طرف کردم . حالا این جوری شد !
به مدار برق 11 و لت وصل کرده بودم توزمینه سیاه حدود 4.5 ولت و تو زمینه سفید صفر میده !
درسته؟؟
با تشکر
سلام
سوال منو جواب ندادین ها
اینم یه برنامه واسه تعیین فیوز بیتها
از تو ایترنت پیدا کردم
دانلود
میشه خروجی صفر باشه ( مولتی ترن رو در حالت 20 ولت dc قرار داده بودم ) .
با تشکر
سلام
اساتید خواهش میکنم کمک کنید
من این ربات رو ساختم تموم شد (فقط ساختم ) حالا روی در خونه یه مسیر کشیدم وقتی ربات رو رو شن میکنم راست میگیره میره . کیلیدی هم که واسه تغذیه میکرو و درایور گذاشتم فرقی نمی کنه بسته باشه یا باز موتور ها حرکت میکنن !
فیلمش رو هم گذاشم
دانلود حجم : 433kb
(نوشده زیر فیلم به خاطر فرشرده سازه )
چشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میتونه نویز باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد ار قطع کلید چراغ بورد رگلاتور روشن میمونه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اساتید خواهش میکنم کمک کنید
باتشکر
چرادیگه هیچ کس ما رو تحویل نمی گیره ؟
(۰۹-آذر-۱۳۹۳, ۲۰:۲۶:۳۸)milad15m نوشته است: [ -> ]بعد ار قطع کلید چراغ بورد رگلاتور روشن میمونه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کلید رو کجا گذاشتین؟
اگه کلید قطع و وصل تغذیه هست که باید قبل از رگولاتور بذارینش و یکی از پایه های مثبت یا منفی رو باهاش قطع و وصل کنین .. البته بهترش اینه که کلیدت دو بخشی باشه یعنی هم مثبت رو قطع و وصل کنه و هم منفی رو
اگه از سالم بودن خروجی سنسورهات و میکروت و موتورهات مطمئنی بهتره از اول مو به مو بررسی کنی ببینی چی رو به چی وصل کردی .. شاید یه سیمی رو وصل نکرده باشی شاید هم اشتباه وصلش کردی