ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات ربات مسیریاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
(۱۳-آذر-۱۳۹۳, ۰۱:۵۱:۵۳)milad15m نوشته است: [ -> ]چرا به میکرو تغذیه نمیرسه ؟!

گفتم دیگه .. شما پایه 11 رو به منفی وصل نکردین و فقط پایه 31 رو وصل کردین

اما پایه اصلی GND پایه شماره 11 هستش
اهان

یعنی اونو وصل کنم بقیش حله ؟

با تشکر
دیگه بقیشو من نمیدونم چی به چیه چون مدار اصلیشو نداری Biggrin

حالا اونو وصل کن شاید فرجی حاصل شد Biggrin
سلامShy

با تشکر از کمک های اقا رسولHeart

من اون gnd رو وصل کردم بهد به جای موتور از led استفاده کردم داریور lm358 رو هم برداشتم و سه تا باتری گوشی رو باهم سری کردم وصل کردم بهش .Smile

حالا led ها روشن میشن و بعد از حدود 30 ثانیه خاموش میشن و خاموش می مونند وقتی منفی باتری رو قطع میکنم و دوباره وصل میکنم این بار دیگه یه لحظه led ها روشن میشن و خاموش میشند و خاموش میمونند و ...
وقتی تفذیه رو قطع میکنم و بعد از مدت بیشتری مثلا 5 دقیقه این بار مثل اول 30 ثانیه ..........Sad

قفتم شاید جریان کمه یه باتری مثل عکس به صورت موازی وصل کردم دیدم ولتاژ خیلی کم شد حدود 3.5 ولت .

[تصویر:  axaik3dhziyoftgy9oby.png]

اون باتری سری رو چجوری وصل کنم ؟
چرا بعد از مدتی led ها خاموش میشند ؟

با تشکر فراوان
سلام

ببخشید اشتباه گغتم

دارایور موتور ها lm298 رو برداشتم

با تشکر
میلاد جون تا فایل پروتئوست نباشه که نه من و نه هیچکس دیگه ای نمی تونه از مدارت سر دربیاره و اشکالشو بگه!!
سلام

چشم حتما میکشم میذارم

با تشکر
سلام

من سخت افزار رو امتحان کردم کار کرد ( بدون در نظر گرفتن سنسور با یه برنامه ساده روشن کردم کار کرد )

اینم برنامه مه دانلود

شما تیک رو هم میزارم

با تشکر
سلامShy

من یه برنامه ی ساده ای واسه ربات نوشتم برای تست
بعد اول اون دو تا سنسور رو تنظیم کردم که در روی سیاه 1 و در سفید صفر میداد بهد میکرو رو پراگرم کردم کذاشتم رو سخت افزار یه چند بار که بدون موتور تست کردم شارژ باتری ها تقریبا تموم شد و رسید به هشت ولت و برای حل این مشکل فقط برای تغذیه درایور و میکرو از اون استفاده کردم و برای سنسور ها و ای سی ها از یه ترانس 10 ولت استفاده کردم تا این جا که مشکلی نیست ؟
حالا اومدم بدون درایور و بدون استفاده از درایور خروجی میکرو رو با led تست کردم که برنامه جواب میداد .

حالا اومدم روی اوپن خونه یه مسیر کشیدم و ربات رو تست کردم حالا ربات همین طور به دور خودش میچرخه وقطی ربات رو از روی زمین برمیدارم میبینم که چرخ ها هر دو رو به جلو میچرخند ولی وقتی روی زمین میزارم بازم دور خودش میچرخه !!!!!!

-میتونه مشکل از درایور باشه ؟ ماژولش رو خریدم لینک
-میتونه از موتور ها باشه ؟
-کلا مشکل چیه ؟
( دانلود برنامه )

خواهشا کمک کنیدSad
با تشکرHeart
پس شماتیک چی شد؟
(۱۷-آذر-۱۳۹۳, ۱۹:۱۸:۳۷)milad15m نوشته است: [ -> ]برای تغذیه درایور و میکرو از اون استفاده کردم و برای سنسور ها و ای سی ها از یه ترانس 10 ولت استفاده کردم تا این جا که مشکلی نیست ؟
الان منفی ترانس به منفی باطری ها وصل شدن؟
ترانسی گه گزاشتی خازن با ظرفیت مناسب گذاشتی که ولتاژ رو ثابت نگه داره؟
نقل قول: حالا اومدم روی اوپن خونه یه مسیر کشیدم و ربات رو تست کردم حالا ربات همین طور به دور خودش میچرخه وقطی ربات رو از روی زمین برمیدارم میبینم که چرخ ها هر دو رو به جلو میچرخند ولی وقتی روی زمین میزارم بازم دور خودش میچرخه !!!!!!
خوب برای اینه که سنسوری روی زمین همیشه 1 هست
شما ربات رو بزار روی زمین و دوباره سنسور ها رو تنظیم کن که روی میز هر دوتا جلو برن و بعد هم روی سیاه عوض بشن
نقل قول: -میتونه مشکل از درایور باشه ؟ ماژولش رو خریدم لینک
وقتی رو هوا موتور ها می چرخن یعنی درایور مشکلی نداره
نقل قول: -میتونه از موتور ها باشه ؟
موتور ها که می چرخن چی کارشون داری
نقل قول: -کلا مشکل چیه ؟
( دانلود برنامه )
عدم وجود اطلاعات دقیق ترBiggrin
سلام

اقا این منبع تغذیه منو تو درد سر انداخت تصمیم گرفتم یه باتری بگیرم کدوم یک از اینا بهتره (قیمت هم هر چه کمتر بهتر)

1
2
3
4
5
6
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23