درود دوستان.یه موس بی سیم ای فور تک دارم.فرستدش ضعیفهباید گیرنده رو بذارم دو سانتیش که راحت انتقال اطلاعات بده. خواستم بدونم داخله خوده موس قسمت فرستندهکجاس که یه تیکه سیمی چیزی بهش وصل کنم برد بیشتر بشه ممنون.[/color]
سلام.
نمیتوتنی.
حتما بلوتوثیه موست ، وایلرسی با ریسور جدا بگیر تو فضای باز تا 20 متر جواب میده.
دوست عزیز اتفاقا بلوتوثی نیست رسیورشم جداس منتهی من میخام بدونم از کدوئم قسمته مدارش امواجو ارسال میکنه که یکم تقویتش کنم.
تقویت که نمیشه ، رسیور جدا باشه دلیل بر این نیست که وایلرس باشه داداشی.
بلوتوثخه که اینقدر بوردش کمه
اینم مد نظر داشته باش
کارخونه سازنده نمیاد یچیز کم برد بسازه که
حتما سعیشو کرده که بهترین شکل ممکن باشه
انتن اینا هم انتن معمولی نیست که یه تیکه سیم بندازی بردش بره بالا (چون فرکانس کاریشون فرق داره و...)
ولی عکس بالا رو ببین رویه فیبر یه قسمت هست که مس براقه و مارپیچه اون انتنشه
داخل موست هم همچین چیزی هست برو یه تیکه سیم اضافه کن ببین فرقی میکنه یا نه
ممنون از پاسخه هر دو داداشه عزیز.موس بردشو زده بیست متر.تو منویه نرم افزارش یه قسمت هست باید تیک بزنی پانزده متر هست و بیست متر.پس موس بظاهر بردش زیاده اما یه قسمت داره اونم تو منوش که سیگنالو نشون میده گفته زیره صدو بیست باشه شرایط خوبه.ولی گیرندشو بذارم پشت کیس سیگنالو میزنه صدو پنجاه. که زیاده و هنگی داره.تو موسو نگاه کردم همچین مارپیچی نداره.چند تا ایسی داره وو چند تا مقاومت خازن و یه سیم پیچ هم داره اگه میدونستم امواجو از کجا ارسال میشد یه سیم بهش وصل کنم بردش بهتر بشه.
(۱۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۴:۴۹:۱۶)mirreza نوشته است: [ -> ]چند تا ایسی داره وو چند تا مقاومت خازن و یه سیم پیچ هم داره اگه میدونستم امواجو از کجا ارسال میشد یه سیم بهش وصل کنم بردش بهتر بشه.
بهتره شما یه عکسی از برد فرستنده و گیرنده بذاری ..
دوستان تشکر از همه شما.دستمو رو موس میذارم سیگنالش هشتاد تا کم میشه.مشخصه خوده موس های این برند مشکل دارند.بیخیالش شدم هیچ راهی نداره غیر از کابل توسعه دهنده یو اس بی.
خواهش اما اگر عکس میزاشتی مشکلتو شاید میشد حل کرد
نکته دیگری هم هستش
وقتی قرار باشه قدرت امواج موس بالا باشه در جایی مثل یه شرکت اگه چنتا نزدیک هم باشن مشکل پیش میاد این نکته هم مهمه