ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با شیر برقی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان. من از کاربران قدیمی ایرانویجم و قبلا هم اینجا کمک های خوبی از مهندسین عزیز گرفتم. سوالی که دارم اینه که با میکرو ای وی آر معمولی مشیه بنظرتون شیربرقی های صنعتی که برای آبنما ها استفاده میشه رو کنترل کرد؟ کسی هست که تجربه کاربا شیربرقی داشته باشه؟
سلام
به دوست عزیز میشه .شما میتونید با میکرو هر شیربرقی رو کنترل کنید فقط دو نکته خیلی خیلی مهم میمنونه

یکی نویزی که شیربرقی ساطع میکنه و باعث میشه میکرو ریست بشه و یا lcd بهم بریزه

دومی بحث مداری هست که پیاده میکنید.باید از اپتوکوپلر و رله و ... استفاده کنید
از اپتوکوپلر و دیود برای رفع نویز استفاده کنید. شیر برقی دو جورش تو بازار هست یکی مدل ساده که فقط باز و بسته میشه که با اعمال ولتاژ باز میشه و در صورت قطع ولتاژ بسته میشه و مدل بعدی دقیقا مثل یه استپوموتور هست که هر دو رو با avr میتونید راه اندازی کنید. سرچ کنید راه اندازی هر دو مورد با avr تو اینترنت هست .
با سلام.ممنون از پاسخ ها و راهنمایی هاتون .من درمورد چیزایی که گفتید سرچ میکنم و دوباره میام سوالاتمومی پرسم.چون اصولا در به هدف رسیدن کارام آدم سمجی هستم! بازم تشکر
دوباره سلام ....
من رفتم در مورد چیزهایی که گفتین مطالعه کردم حالا میخوام کلا هدفمو از این بحث براتون بگم که بهتر بتونین راهنمایی ام کنین. 4 سال پیش آبنمای موزیکال پروژه فاینال کاردانی ام بود رشته کامپیوتر نرم افزار!، همون موقع درباره این نوع آبنما تحقیقات زیادی کردم اولین سایت که اون موقع پیدا کردم سایت شرکت فوران بود که اطلاعاتی درباره محصولاتش داده بود که آدرسش اینه :
http://www.favaranco.com
اونجا تصاویرو فیلمهای آبنماهای موزیکال ساخته شده از بیرجند (پارک توحید) ، رودسر ، پارک قصر و در یک ویلای خصوصی در دماوند رو گذاشتن (به عکسای نازل هاش و سر فواره ها دقت کنید ). انواع محصولات دیگه ای که دارن هم جالبه، مثل : پرده آب ، جت پران (نمونه داخلیش الماس شرق مشهد ) ، آبنمای پویا و..... است.
البته آبنمای موزیکال پارک ملت تهران رو نباید نادیده گرفت ! که کلی کارا انجام میده !!!

ما یه آبنما برای پروژه مون در ابعاد 74*34 cm ازجنس شیشه ساختیم که 8 تا موتور داشت وبرای موتوراشم از موتور پمپ شیشه شور ماشین استفاده کردیم !! ولی خیلی خوب جواب می داد ، از رله هم برای قطع و وصل کردن موتوراش استفاده کردیم. برای برنامه شم از میکرو at mega 32 استفاده کردیم.اون زمان خیلی تاپ بود و مثه الان وسط هر میدون شهر ابنما نبود.
اونموقع دنبال سرمایه گذار بودیم که پیدانشد و خودمون هزینه نداشتیم در حد صنعتی بسازیم و ولش کردیم
من الان لیسانس سخت افزار دارم و یه پیشنهاد عالی برای ساختن یه مدل صنعتی از یک آبنمای غیر موزیکال- ریتمیک- به گروهمون شده و متاسفانه در گروهمون رشته الکترونیک نداریم .اون موقع استاد پروژه مون کمک میکرد. واسه همین الان مزاحم شما شدم.البته استادمون خیلی خوشحال شد و گفت کمکتون میکنم ولی اصولا ادم گرفتاریه و خیلی نمیشه روش حساب کرد.
حالا برای برآورد کردن هزینه هاش دارم تحقیق میکنم ، برای همین دنبال قیمت شیر برقی و قطعاتی که برای مدارش لازمه هستم و همچنین نظرات دوستان درباره اینکه اصلا مدارش چجوری باشه
میکرو باشه یا plc بذاریم.من تو دوسال کارشناسیم خوشبختانه چیزهای خوبی از جمله برنامه نویسی plc رو یاد گرفتم.فقط خیلی به جزئیات مدارات الکترونیکی وارد نیستم.حالا بنظرتون ما موفق میشیم؟
سلام دوستان جی شد؟ کسی پیشنهادی نداشت؟