ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایمپورت اطلاعات sql server در اکسل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من میخوام توی اکسل اطلاعات یه دیتابیس از یه بانک رو ایمپورت کنم .مشکلم اینجاست که ip erver رو مینویسم اما نمیدونم تو قسمت یوزر نیم و پسورد چی باید بنویسم؟
کلا برا هکانکت شدن به اس کیو ال سرور منظور از یوزر نیم و پسورد چیه؟
ضمنا من در یک شبکه کلاینت هستم و سرور جای دیگه ای نصب شدن و ما یک شبکه داخلی داریم.
عکس رو هم ضمیمه کردم .
ممنونم [تصویر:  l6icrq228xpxt7vujl7s.jpg]
(۱۹-مهر-۱۳۹۳, ۲۰:۴۲:۵۹)taksa2012 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من میخوام توی اکسل اطلاعات یه دیتابیس از یه بانک رو ایمپورت کنم .مشکلم اینجاست که ip erver رو مینویسم اما نمیدونم تو قسمت یوزر نیم و پسورد چی باید بنویسم؟
کلا برا هکانکت شدن به اس کیو ال سرور منظور از یوزر نیم و پسورد چیه؟
ضمنا من در یک شبکه کلاینت هستم و سرور جای دیگه ای نصب شدن و ما یک شبکه داخلی داریم.
عکس رو هم ضمیمه کردم .
ممنونم [تصویر:  l6icrq228xpxt7vujl7s.jpg]

به صورت كلي دو نوع Authentication يا اعتبارسنجي براي ورود به يك بانك اطلاعاتي اس كيو ال وجود داره
Windows Authentication
SQL Authentication

اولي يعني با استفاده از اكانت ويندوز وارد اس كيو ال بشيم و عملاً يعني هر كسي كه بتونه وارد ويندوز بشه(چه ويندوزتون رمز داشته باشه چه نداشته باشه) ميتونه وارد ديتابيس هم بشه
در حالت دوم، شما براي ديتابيستون و درحقيقت Engineتون، يك يوزر و پسورد تعريف ميكنيد و كاربران بايد براي ورود از اون استفاده كنن
اگه ديتابيستون از اعتبارسنجي اول استفاده ميكنه، راديوكنترل اولي رو انتخاب كنين، و اگه از دومي استفاده ميكنه از مديرديتابيستون يوزر و پس رو بگيريد