ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد انتخاب نوع میکرو کنترلر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من دانشجوی رشته کامپیوتر _ نرم افزار هستم . میخواستم روی پروژه میکروها فعالیت کنم اما متاسفانه چون دانش زیادی در مورد الکترونیک ندارم نمیدونم از کجا باید شروع کنم و اینکه با چه نوع میکرو کنترلی کار کنم (ARM-AVR-PLC) .

نیاز من از میکرو ها :

کنترل لوازم منزل ( چراغها با چند حالت مختلف و غیره )

و از همه مهمتر انجام پروژه پردازش تصویر

میدونم پراکندگی موضوع ها زیاد هستش ولی نیت کردم این کارو انجام بدم تشکر میکنم که کمک کنید .
سلام
ماشالله از 84 عضو هستید:)

واسه کنترل لوازم منزل بستگی داره هدفتون چی باشه
با چه پروتکلی بخواهید بین میکرو و لوازم ارتباط برقرار کنید
فرضا میخواهید با یه ماژول hmtr بصورت بی سیم کنترلشون کنید
یا میخواهید با ارسال sms و gsm اینکار و انجام بدید
اینکارا تا حدود از عهده avr برمیاد و جوابگو خواهد بود

ولی درخصوص پردازش تصویر avr زیاد جوابگو نیست
سرعت پردازشش پایینه و دارای پروتکل ارتباط usb نیست و...

برای اینکار باید سراغ ARM برید
ولی اینکه سراغ چه سری برید بستگی به توانایی شما داره

اگه هسته های ARM7 کار کنید باید به یه سری هدر و دستورالعمل سروکار داشته باشید که کارتون و سخت میکنه و اینکه از USB HOST هم پشتیبانی نمیکنه

ولی راه سادش استفاده از ARM9 هست که با بوت کردن سیستم عامل روشون میتونید تحت همون سیستم عامل با نرم افزارهای پردازشی، کار پردازش تصویر رو انجام بدید.

کلا کمی پروسه کار سنگینه و بهتره خودتون و زیاد با میکروکنترلر درگیر نکنید
یه هدربرد آماده ARM9 بگیرید و بشینید تحت سیستم عامل براش کد بزنید.

موفق باشید.
تشکر از شما
سال 84 که من عضو ایران ویج شدم بیشتر تو زمینه برنامه نویسی فعالیت داشت نمیدونستم تو زمینه الکترونیک هم شروع به کار کرده .

شما با قسمت آخر جوابتون که کلا آب پاکی رو ریختید رو دست من :)

کنترل کلید پریزها , لامپ , شیر کنترل , کولر ها و غیره رو میخواستم کنترل کنم . این پروتکل ها رو از کجا میتونم باهاشون آشنایی پیدا کنم . میدونید چیه یه جورایی گیر دادم که یاد بگیرم و حداقل یه پروژه اجرایی درست کنم ازش

تشکر میکنم اگر کتاب , مقاله مفید و در زمینه تهیه برد آموزشی (کدوم مدل رو راهنماییی بفرمایید ) کمک کنید تشکر میکنم