(۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۰:۳۵:۵۵)milad15m نوشته است: [ -> ]سلام
خیلی ممنون ![Heart Heart](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/heart.gif)
ببخشید برای قسمت های دیگه هم میتونم همین مدار را ببندم یعنی میتونه به جای رگولاتور قابلمه ای کار کنه ؟
1n4002 رو هم روبو ای کیو نداره به جاش از چی استفاده کنم ؟
با تشکر
در ارسالهای پیشین اشاره شد اگر اختلاف ولتاژ ورودی و خروجی زیاد باشد تلفات زیاد میشود. ولی میتوانید بکار ببرید. اما در تغذیه هایی که از باتری استفاده میکنند باتری تندتر خالی میشود.
از 1N4002 تا 1N4007 .
سلام
ببخشید به جای tip3055 میشه از tt2148 استفاده کرد ؟
دیتاشیت
با تشکر
(۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۱:۳۲:۲۸)milad15m نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید به جای tip3055 میشه از tt2148 استفاده کرد ؟
دیتاشیت
با تشکر
بله .
علی جون این مداری که دادی تا چند آمپر جواب میده و حداقل و حداکثر ورودی و خروجیش چند ولته؟
(۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۲:۰۰:۰۹)رسول نوشته است: [ -> ]علی جون این مداری که دادی تا چند آمپر جواب میده و حداقل و حداکثر ورودی و خروجیش چند ولته؟
با TIP 3055 تا نزدیکای 10 آمپر
اگر توان و جریان ترانزیستورت جواب بده تا 20 آمپر چون خروجی رگولاتور به آسونی 1.5 آمپر میتواند به بیس برساند.
توان تلف شده برابر (اختلاف ولتاژ بین ورودی و خروجی) ضرب در (جریان خروجی) . که باید کمتر از توان ترانزیستور باشد.
خروجی از حدود 0.7 تا 32 ولت و
ورودی ام دست کم 3.5 ولت باید بیشتر از خروجی باشه. و 37 ولت بیشتر از خروجی نباشد.
ساده اش ولتاژ ورودی بین 3.5 تا 37 ولت بیشتر از خروجی باشد.
تو شبیه سازی یا اسکوپ میتوانی راحتتر ببینی. قله و دره ولتاژ ورودی بین (3.5 تا 37 ولت) + ولتاژ خروجی باید باشد.
درون "برگه اطلاعاتی" (DATASHEET ) تراشه نگاه کردم گفته اختلاف بین ورودی و خروجی بین 3 تا 37 ولت می تواند باشد.
ولی تو تجربه با برخی از LM317 ها دیدم باید بیش از 3.5 ولت باشد.
مقاومت 270 را به 180 برسونی راحت رنج ولتاژ تا بیش از 30 ولت تنظیم میشود.
سلام
ببخشید من این مدار رو ساختم ولی نمی دونم چرا کار نمیکنه ولتاژ ورودی 11 ولته که در خروجی مدار همیشه 11 ولت وجود دارد . lm317 درست کار میکنه و حتما مشکل از ترانزیستوره (tt2148)
بعد ترانزیستور هم یه خازن 3300 میکرو موازی کردم .
pcb و تررتیب پایه های ترانزیستور رو می زارم و فایلش رو هم در بالا گذاشته بودم لطفا بگید مشکل از چیه ؟
با تشکر فراوان
سلام
از دوستان کسی نبود این مشکل ما رو برطرف کنه ؟
با تشکر
سلام
اساتید من این مدارو بستم . مشکل از اون خازن ها نیست ؟
روی برد برد بدون خازن می بندم جواب میده ولی روی pcb نه .
باتشکر
درود
اگر همان مدار را بدون کم و کاست بندید کار خواهد کرد.
مدار اصلی خازن 10میکرو فاراد را بکار ببرید.
در خروجی خازن چند هزار میکرو فاراد لازم نیست با 100 میکرو فاراد کار راه میافتد.
یک بار (مقاومت 2200 اهمی) به خروجی بندید
یا مثل شکل ال ای دی در خروجی قرار دهید.
اگر پی سی بی مدار تغییر داده شما است جواب گرفتن سخت است.
.
سلام
اگه از اون خازن بزرگ در خوجی استفاده کنم مشکلی هست ؟
چون برای موتور ها میخام به نظرم لازمه .
با تشکر
اگر درایورموتور پل دارد خازن را نزدیک پل قرار دهید.