سلام دوستان عزیز
من یه پروژه ای دارم مینویسم که میخوام در چند فایل اکسس جستجو کنم.
مثلا توی تکس باکس بنویسم mohsen و در دیتابیس اول جستجو کنه اگه نبود دیتابیس دوم رو هم جستجو کنه. اسم هر دوتا دیتابیس هم یکی هست
(۰۵-آبان-۱۳۹۳, ۱۷:۱۴:۲۲)tiktak990 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان عزیز
مثلا توی تکس باکس بنویسم mohsen و در دیتابیس اول جستجو کنه اگه نبود دیتابیس دوم رو هم جستجو کنه. اسم هر دوتا دیتابیس هم یکی هست
سلام
جستجو کن اگر نبود هربار فقط کانکشن استرینگت را عوض کن :)
(۰۵-آبان-۱۳۹۳, ۱۷:۴۰:۵۹)Ghoghnus نوشته است: [ -> ] (۰۵-آبان-۱۳۹۳, ۱۷:۱۴:۲۲)tiktak990 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان عزیز
سلام
جستجو کن اگر نبود هربار فقط کانکشن استرینگت را عوض کن :)
سلام دوست عزیز میشه بگید چطوری. اگه هم بشه همزمان توی دوتا جستجو کرد که خیلی عالی میشه . اگه میشه با سورس یا عکسی چیزی توضیح بدین . کار با دیتابیس رو تازه شروع کردم
ممنون
مهندس جان یه کانکشن استرینگ بنویس که با یه کوئری توی دیتابیس اول جستجو میکنه و نتیجه رو میده به یه دیتاتیبل حالا یه شرط براش بذار اگه تعداد رکوردهای اون دیتاتیبله صفر بود یعنی رکوردی پیدا نشد کانکشن استرینگت رو عوض کنه و دیتابیس دوم رو بهش بده و دوبار عملیات select رو انجام بده.
سلام
چند سوال برای ساده ترین جواب .
دیتابیس ها رو یک سیستم هستن ؟
امکان اعمال تغییر در خود دیتابیس ها رو دارین ؟
ساختار هر دو دیتابیس (یا جدول مشترک) یکسان هست ؟
براتون مهمه که بدونین حاصل جستجو در کدوم دیتابیس بوده ؟
(۰۶-آبان-۱۳۹۳, ۲۲:۲۶:۳۱)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]سلام
چند سوال برای ساده ترین جواب .
دیتابیس ها رو یک سیستم هستن ؟
امکان اعمال تغییر در خود دیتابیس ها رو دارین ؟
ساختار هر دو دیتابیس (یا جدول مشترک) یکسان هست ؟
براتون مهمه که بدونین حاصل جستجو در کدوم دیتابیس بوده ؟
دیتابیس ها روی یک سیستم هستن.
اره اعمال تغییرات رو دارم.
ساختار هر دو تا دیتابیس یکی هست.
برام مهم نیست از کدام دیتابیس بوده.
سلام
فرض میکنم شما دو تا دیتابیس دارین به اسم بانک اول و بانک دوم که عملیات اصلی رو روی بانک اول انجام میدین .
داخل بانک اول که در محیط اکسس باز کردین از تب Import گزینه Access رو انتخاب کنین توی صفحه ای که باز میشه بانک دوم رو مشخص کنین و گزینه
Link to the data source by creating a linked table .
رو تیک بزنین و OK کنین .
فرمی باز میشه که جداول بانک دوم رو بهتون نشون میده و شما اون جدولی که میخواهین عملیات جستجوی دوم داخل اون اتفاق بی افته رو مشخص کنین و OK کنین .
که من اینجا فرض کردم اسمش هست linkedtable
حالا از قسمت Create گزینه Query Design رو انتخاب کنین و در حالت SQL این کد هارو بنویسین :
کد:
select a1,a2,a3 from table1
union all
select a1,a2,a3 from linkedtable
حالا شما کافیه توی جستجو از این کوئری (ویو) استفاده کنین .
اگه نیاز هست بگین بیشتر توضیح بدم .