(۰۵-آبان-۱۳۹۳, ۲۲:۵۲:۰۳)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]سلام
با اجازه همگی من یه چند تا مورد میگم.
قرار نیست المان جدیدی به قالب سایت اضافه بشه؟!
این قالب ها به نظر من تفاوت چشمگیری ندارن.فقط رنگ و بنر که تغییر پیدا کرده و ...!
مثلا همین تبلیغاتی که سمت چپ گذاشتین! جاش زیاد خوب نیست! اگر به صورت افقی بالای صفحه باشه بهتره.
به نظرم شمائی که میخواین رنک سایت و ببرید بالا! بهتر نیست! تویه ظاهر بگید تو سایت چه خبره؟!
مثلا با ورود به صفحه ی اول ، امکان نمایش و دانلود مجله ایران ویج باشه.
یا حتی اسلاید شو بذارید. از جدیدترین اخبارهای که مثلا فلان پروژه انجام شده (مثل پروژه ی که یکی از دوستان با متلب نوشته بود!)
خلاصه یه چیزی که تغییر بشه بهش گفت نه فقط تغییر رنگ.
شدیدا تایید میشه
یه گزینه هم باشه برای افراد با سرعت کم عالیه
تغییر نیاز هست ولی باید کسی هم باشه که این تغییرات رو انجام بده
اگه کسی نباشه میشه مثل همین سالها یعنی تغییری انجام نمیشه
برای رفتن به پشت بام باید از پله اول شروع کرد
اول یک قالب انتخاب و اماده بشه مکان ساید بارها فقط درش تعبیه بشه و از نظر رسپانسیو و سئو درست بشه
در قدم بعد تغییرات مورد نظر فروم روش اعمال بشه مثلا اضافه شدن المانهای جدید مثلا اخرین پستهای ارسالی و تغییر مکان تبلیغات به بالای سایت و ....
چون کار راحتی نیست و زمان زیادی میگیره
سلام
نمیشه بخشی بنام معرفی وسایل برقی برندهای مختلف تشخیص اصل و فیک بودنش اضافه کرد؟ کدوم محصول چه گارانتی ای داره؟
آیا نمایندگی داره؟
شاید ای چیزی که من پیشنهاد دادم به نظرتون بیاد تبلیغ قطعات باشه ولی منظورم اینکه اگر وسیله برقی گرفتین و ازش راضی بودین و به اصل بودنش مطمین هستین بگید کدوم وسیله بود.
از ریزترین وسیله الکترونیکی مثل مسواک برقی و تجهیزات آرایش تا بزرگترین وسایل برقی.
(۰۸-آبان-۱۳۹۳, ۰۲:۵۸:۲۴)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]سلام
نمیشه بخشی بنام معرفی وسایل برقی برندهای مختلف تشخیص اصل و فیک بودنش اضافه کرد؟ کدوم محصول چه گارانتی ای داره؟
آیا نمایندگی داره؟
شاید ای چیزی که من پیشنهاد دادم به نظرتون بیاد تبلیغ قطعات باشه ولی منظورم اینکه اگر وسیله برقی گرفتین و ازش راضی بودین و به اصل بودنش مطمین هستین بگید کدوم وسیله بود.
از ریزترین وسیله الکترونیکی مثل مسواک برقی و تجهیزات آرایش تا بزرگترین وسایل برقی.
سلام
خود برند های معروف معلومه اگه فیک نباشن جنسشون خوبه
بر فرض من الان میام میگم آیفون5 گوشی خوبیه حرف نداره
مثلا شما میرین از اون قلابیاش میخرین 1/3 قیمت بعد میاین میگین که هنگ میکنه و . . .
منظورم تجربیاتتون تو خریدتونه.
من بعنوان یه خانوم تویه وسایل آرایشی شاید بتونم تشخیص بدم چی اصله و چی تقلبی. بقول شما از رویه ظاهرش.
لیبلی که روش خورده و بسته بندی و ...
ولی هرگز نمیتونم تشخیص بدم این تلفن همراه اصل یا فیک، حتی از مغازه ای خریدم که بقول خودش گارانتی داده و میگه من نمایندگی هستم.
ولی بعد یک ماه باتری گوشی مشکل پیدا میکنه.
راستی اگر تو تغییر قالب سایت کمک خواستین من در خدتم.هر کاری از دستم بر بیاد حتما انجام میدم.
فقط شاید یه کوچولو زمانبندی اجرای کار تغییر کنه.که سعی میشود چنین اتفاقی نیفته.
این قضیه قالب به کجا رسید ؟؟؟؟؟؟؟؟!
مثه همه ایده های دیگه هیچ .
هر موقع پرتال رو درست کردن، اینم درست میکنن.
4 ساله پرتال ویضعش اینه ( چیزی که بودم و میدانم )
اخر سر من نفهمیدم مشکل پرتال چیه ؟
خب چیه ؟
سلام
درخواست و طی پ.خ به اطلاع هادی خان رسوندم
حالا تصمیم هرچی باشه خبر میدم.
منتظر بودم ببینم کی این موضوعو پی گیری میکنه :d :d