Get Data Bake خیلی خوبه و همین طور Recovery my files (کرکشو حتما باید نصب کنید)که فکر کنم رو سیستم فایل FAT جواب میده
هر دو رو درایوهای فرمت شده جواب میدن
ولی تا وقتی که روی فایل پاک شده over write یا بازنویسی صورت نگرفته باشه قابل بازگشت هست
نقل قول: ولی تا وقتی که روی فایل پاک شده over write یا بازنویسی صورت نگرفته باشه قابل بازگشت هست
منم همینو گفتم خو ، امید فرمتش کرده و ویندوز روش نصبیده
بچه ها یه سوال فرمت خود ویندوز کلیه یا جزئی؟!
(۰۵-آبان-۱۳۹۳, ۲۱:۵۲:۳۲)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
لپ تاپ یکی از بچه ها رو اومدیم یه ویندوز بزنیم براش
اشتباهی نمیدونم چی شد یه درایو دیگش فرمت شدو...
الان ویندوز جدید رو درایو D نصبه و ویندوز قبلی هم رو C مونده
درواقع درایو D اطلاعاتش پریده و اطلاعات ویندوز جدید روش نصب شده
EaseUS Data Recovery Wizard و گذاشتم اسکن کنه
ولی تا حالا فقط اطلاعت خود ویندوز و ریکاوری کرده!
لطف کنید یه نرم افزاری راه چاره ای پیشنهاد کنید محتویات این درایو و صحیح و سالم برگردونم
فقط نگید که کاریش نمیشه کرد!
دمتون گرم/
اطلاعات درایو C هنوز هست؟موقع استارت سیستم عامل چه پیغامی میده؟
اگه برات مقدوره از بوت رکورد سیستم یه بک آپ بگیر و آپلود کن.(برای ترمیم).
اگر مصر هستی بر استفاده از نرم افزار های ریکاوری .خدای این برنامه ها برنامه ی نیست جز partion active recovery که شامل پیکج کامل کار بروی هارد (تعمییر-ترمیم-بازگردانی)است.آخرین نسخه رو دانلود کن.
(۰۶-آبان-۱۳۹۳, ۱۴:۵۹:۰۶)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]بچه ها یه سوال فرمت خود ویندوز کلیه یا جزئی؟!
من نفهمیدم سوال رو.یه کم بازش کن.
سلام
منظورم فرمت سطح بالا و پایین هست.
من میگم ویندوز از فرمت سطح بالا فقط برای حذف اطلاعات اولیه درایو(یعنی نام فایل و آدرس فایل ) استفاده میکنه.
و کاری با اطلاعات روی سطح درایو نداره.مثلا محتویات فایل متنی روی درایو هست.منتها اطلاعات کنترلی این فایل متنی از بین میره.
در واقع روی زباله های بدست اومده از فرمت سطح بالا اطلاعات قرار میگیرند.چیزی از بین نرفته فقط اطلاعات جدید رویه اطلاعات قبلی نوشته میشن.
مثل مزرعه ای که گندم کاشته شده.
گندم ها مورب هستن روی زمینش. کج به سمت راست.
حالا با فرمت سطح بالا گندم های جدید برعکس کاشته میشن.کج ولی به چپ
بنابراین اطلاعات رویه لایه های زیرین قرار میگیرن.
تشبیه جالبی بود :) و کاملا درسته
در باره فرمت سطح بالا و پایین باید بگم که فرقشون در چک کردن سکتور های (رسانه ی ذخیره سازی است)مثله فلش -هارد و..و دوباره نویسی MBR یا مستر بوت رکورد است.حتما دیدید که بعضی وقتا در نصب ویندوز وقتی هارد ولوم (یه درایو اصلی) رو فرمت میکنیم (بعضی وقتا )ویندوز وسصای کار ارور میده!که معمولا موقع نوشتن یا خوندن (فایل سیستم هایا بد سکتور)است.که با فرمت سطح پائین اکثر مواقع این مشکل حل میشه
اطلاعات هیچ وقت کامل بصورت فیزیکی پاک نمیشن.وتا موقعی که کلاسترها برروی هم اور رایت نشدن اطلاعات قابل باز گشته.البته برای نرم افزار ریکاوری فرق نمیکنه که اطلاعات ما چی باشن حتی اگه خراب باشن بازم برمیگردونه.مثلا یه عکس که پاک شده رو برمیگردونه ولی وسطاش رنگ های عکس بهم خورده.