سلام بچه ها
من می خوام نرم افزار 64 بیتی رو کرک کنم. به نظر شما کرک کردن نرم افزار 64 بیتی و 32 بیتی فرق می کنه. منظورم اینکه سخت تره. البته ابزارشو هم ندارم olly 32bit دارم که جوابگوی کارم نیست. olly 64bit کسی داره. خیلی ممنون می شم کسی کمک کنه.
http://x64dbg.com/#start
یک دیباگر جدید و خوب و open soure هم برای 32 بیت و 64 بیت سیستم عامل های NT ,و در بعضی از شرایط از olly بهتر عمل میکنه ،ولی مثله olly توسط یک نفر پشتیبانی میشه،و پلاگین های کمی داره.وبسیار بسیار شبیه olly هست .شاید بگیم از لحاظ GU همون olly هست
نسخه ی OllyDbg 2.01 برای سیستم عامل های 64 بیتی NT هست ولی خوب کار نمیکنه.
میتونید از windows debuger استفاده کنید یا با IDA آنالیز کنید.
یا از FDBG استفاده کنید یااز PEBrowseDbg64 (با پشتیبانی از دات نت)(خیلی قوی هست)
اطلاع ندارم که .immunity نسخه ی 64 بیتی داره یانه ولی اگه داشته باشه انتخاب اول میتونه باشه
بابت راهنمای هایی که کردید ممنونم.
مشکلی که هست اینکه من تازه وارد کار کرک شدم و به نرم افزار هایی که گفتید آشنایی ندارم. در واقع فقط کمی با Olly می تونم کارکنم. در مورد immunity می تونید اطلاعات بیشتری بدید. چجوری کار می کنه و روش کرک کردن با اون به چه شکلی است.
شرکت ها برای اینکه بتونن کاربرهای بیشتری رو جذب کنن معمولا محیط گرافیکی دیباگر خودشون رو با دیباگر پرطرف دار هماهنگ میکنن ،اگه شما به صورت پایه ایی با مهندسی معکوس آشنا باشید.فرقی نمیکنه چه ابزاری استفاده میکنید.
به هرحال محیط گرافیکیش شبیه olly است