۱۱-آبان-۱۳۹۳, ۱۳:۱۹:۲۰
۱۱-آبان-۱۳۹۳, ۲۳:۰۴:۴۸
می شه لینک منبع رو بذارید؟
۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۷:۰۹:۲۶
تو سایت مشهد کیت اینم صحفه ای که مدار توش هستش
http://mashhadkit.com/html/Free%20Circuits/index.htm
http://mashhadkit.com/html/Free%20Circuits/index.htm
۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۸:۳۰:۳۲
کلا اطمینانی به این مدار های بدون توضیح و ساخته نشده نیست ، اما این مخابراتی هست و نحتی اگر شماتیک درست باشه نکته زیاد دارهه ... .
شما این مدار رو چطور تست کردید که جواب نگرفتید؟
شما این مدار رو چطور تست کردید که جواب نگرفتید؟
۱۴-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۳۰:۵۲
با شبیه سازی که کردم مدار اون جوابی که میخام رو نمیده
مدار بشدت تضعیف کنندس
تو شبیه سازی خروجی که میده خیلی خیلی کمه
مدار بشدت تضعیف کنندس
تو شبیه سازی خروجی که میده خیلی خیلی کمه
۱۴-آبان-۱۳۹۳, ۲۲:۲۴:۵۴
رنج فرکانس های مختلف رو امتحان کنید ، ببینید دامنه ی خروجی تغییراتی دارهه ؟
در حد HZ و KHZ و MHZ
اطلاعات مخابراتیم زیاد نیست ، اما فکر می کنم یه مدار تانکی وجود داشته باشه که یه رنج فرکانس خاصی رو عبور می ده و بعد از اون هم یه فیلتر میان گذری چیزی باید باشه که فرکانس خاصی رو تقویت کنه.
البته شبیه ساز هم باید یه چیز درست و حسابی باشه ... .
در حد HZ و KHZ و MHZ
اطلاعات مخابراتیم زیاد نیست ، اما فکر می کنم یه مدار تانکی وجود داشته باشه که یه رنج فرکانس خاصی رو عبور می ده و بعد از اون هم یه فیلتر میان گذری چیزی باید باشه که فرکانس خاصی رو تقویت کنه.
البته شبیه ساز هم باید یه چیز درست و حسابی باشه ... .
۱۶-آبان-۱۳۹۳, ۰۰:۱۸:۵۱
یعنی شما میگی که یک فیلتر میان گذر بذارم سر مدار؟
۰۹-بهمن-۱۳۹۳, ۰۳:۲۳:۰۲
(۱۱-آبان-۱۳۹۳, ۱۳:۱۹:۲۰)soltanghalb13 نوشته است: [ -> ]سلام
کسی میتونه بگه چرا این مدار جواب نمیده؟؟
باسلام من مهندس محمد عاملی 61 ساله ورادیوآماتور از 35سال پیش تاکنون هستم..مقالاتی در سالهای 13357و8و9و64 در مچله علم الکترونیک از من منتشر شده که در سایت
www.abdolhagh.ir میتونید مطالعه کنید..بله من میدانم چرا کار نمیکنه..اولا در بیس ترانزیستور باید مقاومت حدود 10تا20 اهم بجای دید به گراند بگذارید تا درست بایاس بشه..دوم مقادیر سیم پیچ ها ابدا ومطلقا با فرکانس ما منطبق نیستند..مدار بکلی اشکالات زیادی داره..در آدرسی که دادم مدارات قابل اجرا ی خوبی هست..اگر سئوالی داشتید موبایل من 09138206535تماس بگیرید..البته اول اون مطالب را مطالعه کنید کمک خواهد کردایمیل من ep2ma@yahoo.comموفق باشید