سلام
بنده چند سال پیش یک سی دی چند رسانهای انگلیسی که توسط یک شرکت ایرانی به فروش میرسید را تهیه نمودم
سی دی قفل ابنترنتی داشت و انرا فعال کردم و استفاده میکردم.
اما حالا که ویندوز لبتاپم راعوض کردم دوباره نیاز به فعال سازی دارد و کد فعالسازی قبلی را قبول نمی کند.
مشکل اینجاست که دیگر شرکت ایرانی برای پشتیبانی قفل اینترنتی وجود ندارد.
پرسشم این است که آیا راهی برای گذر از این قفل وجود دارد؟ اگر آری لطفا دوستان راهنمایی کنند
فایل دارای قفل
راه که زیاد داره
این پکیج شما با molebox ادغام شده.
(۱۱-آبان-۱۳۹۳, ۲۳:۱۳:۳۵)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]راه که زیاد داره
یعنی باید چکار کرد؟
melobox رو نصب کردم میشه پروسه رو برعکس کرد؟ یعنی کاری که روش انجام شده رو حذف کرد؟
این فایل یک پروژکتور است که از چند فایل کست (cct.) استفاده میکنه اول تلاش کردم اونها رو باز کنم اما نتونستم. پروتکت شده هستند با Adobe Director. تو فرومهای خارجی دیدم جایی گفته بودن یک پروژکتور جدید بسازم که به فایلهای cast مرتبط باشه. اما این راه هم نشد
فایلتون ناقص گذاشتین لطفا فایل های مکمل رو هم بزارین تا قابل اجرا باشه اینطوری بهتر میشه بررسی کرد
(۱۲-آبان-۱۳۹۳, ۰۰:۵۹:۰۲)sezar21m نوشته است: [ -> ]فایلتون ناقص گذاشتین لطفا فایل های مکمل رو هم بزارین تا قابل اجرا باشه اینطوری بهتر میشه بررسی کرد
چشم دارم آپلود میکنم
ولی همین هم بدون بقیه فایلها اجرا میشه دست کم تا مرحله فعالسازی و در خواست کد فعالسازی
(۱۱-آبان-۱۳۹۳, ۲۳:۳۶:۲۰)abbas14 نوشته است: [ -> ] (۱۱-آبان-۱۳۹۳, ۲۳:۱۳:۳۵)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]راه که زیاد داره
یعنی باید چکار کرد؟
melobox رو نصب کردم میشه پروسه رو برعکس کرد؟ یعنی کاری که روش انجام شده رو حذف کرد؟
این فایل یک پروژکتور است که از چند فایل کست (cct.) استفاده میکنه اول تلاش کردم اونها رو باز کنم اما نتونستم. پروتکت شده هستند با Adobe Director. تو فرومهای خارجی دیدم جایی گفته بودن یک پروژکتور جدید بسازم که به فایلهای cast مرتبط باشه. اما این راه هم نشد
این پکر با ادغام همه ی فایل ها در یک فایل اجرایی ار ریسورس شدن جلوگیری میکنه و به صورت runtime packer هست.
روشها متفاوت هست میتونید دستی آنپک کنید یا باابزار های آماده مثله quit unpack 2.2 یا به صورت ران تایم کرک کنید یا لودر براش بنویسید
[/quote]
این پکر با ادغام همه ی فایل ها در یک فایل اجرایی ار ریسورس شدن جلوگیری میکنه و به صورت runtime packer هست.
روشها متفاوت هست میتونید دستی آنپک کنید یا باابزار های آماده مثله quit unpack 2.2 یا به صورت ران تایم کرک کنید یا لودر براش بنویسید
[/quote]
در واقع این سیدی یک کتاب معروف تاریخ هنر هست و کاری که انجام میده تصاویر کتاب رو به صورت فلش کارت و رنگی ارایه میکنه. این سی معمولا به همراه کتاب اصلی ارایه میشه
اول دنبال این بودم که عکسها رو ازش استخراج کنم اما اگر بشه قفل اول رو برداشت (با کبجن با ...) به نظرم شاید بهتر و ساده تر باشه
البته یک توضیح کوچک دیگه بدم: بنده این کتاب رو درس میدم و نیازش بسیار سر کلاس حس میشه تلاشم اینه که با راهنمایی دوستان خودم مشکل رو حل کنم اما با هیچ زبان برنامه نویسی آشنا نیستم نمی دونم چقدر میتونم پیش برم
اگه برات مقدوره برنامه رو کلا آپ کن
(۱۲-آبان-۱۳۹۳, ۰۲:۲۴:۳۳)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]اگه برات مقدوره برنامه رو کلا آپ کن
کل برنامه به همراه شماره سریال و شناسه کامپیوتر و کد فعال سازی قبلی
فایل اجرایی برای من اجرا نمیشه
ایا فایلتون رو تست کردید ؟
(۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۰۲:۳۳:۰۶)sezar21m نوشته است: [ -> ]فایل اجرایی برای من اجرا نمیشه
ایا فایلتون رو تست کردید ؟
در وین ۸ بایستی با compatibility 7 اجرا کنید